Eerste Elftal – Deerlijk Sport, zondag om 15u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht, terrein 1.

Scheidsrechters: dhr. Jay Vanhou, bijgestaan door dhr. Sven Latruwe en dhr. Olivier Gilis.

Lappenmand/geschorst: Niemand geschorst. ** De buitenlandse trips staan in afslag. Sam Christiaens vertoeft nog steeds in Thailand terwijl Michel Kodia en Gianluca Cardoen deze week ook in andere buitenlandse oorden verblijven. ** Matthias Blomme had na dinsdagavond last en is allicht niet inzetbaar komend weekend.

Weetjes: Naar aanleiding van het streekduel KFCM vs Deerlijk komende zondag is er de jaarlijkse uitgebreide Footlunch in onze sfeervolle en aangeklede voetbalkantine. De inschrijvingen werden intussen stopgezet, er zullen maar liefst meer dan 80 personen aanwezig zijn in ons “pop-up KFCM-restaurant” waaronder een delegatie van Deerlijk, waarvoor dank! ** Oude drankbonnetjes blijven geldig tot 31/12/18, vanaf 2019 zijn enkel nog de nieuwe jetons geldig!

Praktisch zondag: Personen die niet blijven eten zondag kunnen voor de match en aan de rust terecht in de voetbalkantine beneden (vroegere socio/jeugdkantine), na de wedstrijd is de kantine boven voor iedereen toegankelijk! ** De kantine boven is voor de match enkel voor de eters van de Footlunch, aan de rust voor de socioleden (en bestuur Deerlijk Sport) en de Footlunch!

Matchbal: Metaalconstructie & machinebouw Den Baes Franky bvba, Tielt.

 

Provinciale Beloften – SV Rumbeke, vrijdag om 19u30

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht, terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Christoph Jaecques.

.

RC Waregem – Gewestelijke U21, zaterdag om 15u

Mirakelstadion, Mirakelstraat 77, 8790 Waregem, terrein 3.

Scheidsrechter: dhr. Vania Payez.