Volledige kalender Provinciale Beloften 2023-2024 komt onderaan deze pagina.

.

28/11/23 – 20u – KSV Veurne vs KFC Meulebeke: 2-3.

Inhaalwedstrijd op dinsdagavond in het verre Veurne, die vorige week zijn leidersplaats verloren aan en tegen Club Roeselare. KFCM begon sterk aan de partij, Nicolas Noiret kwam oog in oog met de doelman maar kwam zowaar niet tot scoren. Even later terug laatstgenoemde, vanuit een scherpe hoek besloot ie in het zijnet. Na een knappe collectie aanval viel dan toch de 0-1, voorzet Jelle De Bel en Jamie David werkte heerlijk af hoog in doel. Lang duurde de vreugde niet want nog voor het kwartier volgde te gemakkelijk de gelijkmaker. Minuten later alweer doelpunt (1-2), mooi via Nicolas Noiret, maar die werd voor twijfelachtig buitenspel afgekeurd. Aangename wedstrijd tussen twee goeie ploegen, het was even wachten tot na het halfuur, Mauro Spriet met de actie, zijn trap op de doelman. Uitstel, want op een gemeten vrijschop van Milan De Kimpe werkte de inlopende Ben De Lameillieure fraai af: 1-2! Na de pauze voerde Veurne de forcing wat op, op een afstandsstrap tikte Chesney Samyn knap de bal in hoekschop maar moest zich seconden later gewonnen geven op een afgeweken vrijschop (2-2). Nicolas Noiret probeerde het van ver en aan de overzijde moest Chesney Samyn bij de pinken zijn. De roodbroekjes verweerden zich kranig als één ploeg om te overleven, en een klein kwartier voor het einde lukte men zelfs de winninggoal: Jamie David tikte het leder voorbij de goalie na de verre vrijschop van Ben De Lameillieure: 2-3! De thuisploeg zocht tevergeefs naar de gelijkmaker maar kende geen geluk ofwel stond Chesney Samyn attent te keepen. De score bleef ongewijzigd en KFCM pakte zo een knappe driepunter mee naar huis!

KFCM: Samyn, De Bel, Verkinderen (66′ Ouali), Janssens Bjarne, De Kimpe Milan (63′ Kargbo), Planckaert, David, Vandendriessche (90′ Noiret), Spriet, Noiret (74′ Lammertijn) en De Lameillieure.

Doelpunten: 11′ David (0-1), 14′ (1-1), 35′ De Lameillieure (1-2), 55′ (2-2) en 79′ David (2-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

24/11/23 – 20u – KVC Ardooie vs KFC Meulebeke: 2-3.

De wedstrijd begon met een prima actie van Nicolas Noiret, vanuit een scherpe hoek besloot hij in het zijnet. Halfweg de 1e helft aanval Robbie Bolombo – Nicolas Noiret, de doelman moest plat. Ook aan de overzijde moest Siebe Vanhouwe bij de pinken zijn, de trap van ver tikte hij in hoekschop. Even druk van Ardooie en meteen doelpunt overhoeks laag: 1-0. Nog voor de rust werd de situatie rechtgezet, Robbie Bolombo profiteerde van een foutje van de lokale goalie en Nicolas Noiret tikte binnen op assist van Mauro Spriet (1-2). Na de pauze bleef er lang weinig te beleven tot Robbie Bolombo, niet vanuit buitenspel, zijn tweede van de avond lukte: 1-3. KFCM leek alles controle te hebben tot plots de thuisploeg te gemakkelijk tot scoren kwam (2-3). KFCM speelde het slim en verstandig… en liet tot 3x toe, via Nicolas Noiret – Bjarne Janssens – Mauro Spriet, dé kans liggen om de match definitief in de plooi te leggen. Het bleef echter 2-3, een terechte overwinning voor Meulebeke.

KFCM: Vanhouwe, De Bel, Janssens Beau (65′ Verkinderen), Janssens Bjarne (46′ De Kimpe Milan), Planckaert, David, Bolombo (80′ Spriet), Sterckx (14′ Vandendriessche), Spriet (70′ Janssens Bjarne), Noiret en De Lameillieure.

Doelpunten: 29′ (1-0), 32′ Bolombo (1-1), 40′ Noiret (1-2), 64′ Bolombo (1-3) en 71′ (2-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

17/11/23 – 20u – KFC Meulebeke vs De Haan: afgelast.

Algemene afgelasting van alle wedstrijden in West-Vlaanderen door wateroverlast.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

10/11/23 – 19u30 – KSV Veurne vs KFC Meulebeke: afgelast.

Door de vele regenval de voorbije dagen werd de wedstrijd afgelast.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

03/11/23 – 20u – KFC Meulebeke vs Exc Zedelgem: afgelast.

Door de vele regenval de voorbije dagen werd de wedstrijd afgelast.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

27/10/23 – 20u00 – KSK Snaaskerke vs KFC Meulebeke: 6-2.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

19/10/23 – 19u30 – KFC Meulebeke vs SK Oostnieuwkerke: 3-3.

KFCM kreeg meteen een goeie kans, Nicolas Noiret met een balletje op Jan-Thomas Kerkhof, die besloot vanuit een scherpe hoek op de doelman. Halfweg de 1e helft was het prijs, Jan-Thomas Kerkhof zette voor en de inlopende Jamie David besloot laag in doel: 1-0. Meulebeke liet na om te voetballen, aan de overzijde verdiende de pegel, net naast, van een bezoeker beter. Er volgden nog enkele unieke kansen voor rood-wit maar het verzuimde de match definitief te beslissen: Nicolas Noiret, Jan-Thomas Kerkhof en Jari Planckaert kwamen niet tot scoren. Jan-Thomas Kerkhof zag even later zijn harde knal op de doellat wegspatten. Op het middenveld was het niet onder controle en op slag van rust viel de gelijkmaker. Meteen na de pauze bedankte Jan-Thomas Kerkhof voor het balverlies bij SKO en knalde lekker binnen: 2-1. Meulebeke bekocht zijn ‘gemakzucht’ wederom, vanuit al dan niet buitenspel werd het alweer gelijk. Een kwartier voor het einde verdween de hoekschop van Mauro Spriet voorbij de verdediger en doelman aan de 1e paal: 3-2, zouden de drie punten toch nog op Ter Borcht blijven. Niks was minder waar want veel te gemakkelijk stond het plots 3-3, even ervoor trof Jari Planckaert nog de paal. In het slot ontsnapte bezoeker Deblaere nog aan donkerrood voor een natrap maar het bleef tot ieders verbazing op geel.

KFCM: Derie, De Bel, Janssens Bjarne, Planckaert, David, Spriet, De Bruyne (85′ Lammertijn), Kerkhof (60′ Verkinderen), Deceuninck, Noiret en De Lameillieure (46′ De Kimpe Milan).

Doelpunten: 21′ David (1-0), 39′ (1-1), 46′ Kerkhof (2-1), 64′ (2-2), 77′ Spriet (3-2) en 85′ (3-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

13/10/23 – 20u – Dosko Beveren vs KFC Meulebeke: 0-3.

Het 1e halfuur had weinig om het lijf, het spel ging op en af maar bij beide teams zit het achterin goed gesloten. Rond het halfuur miskeek de lokale doelman zich op een voorzet, Jamie David kon voor open doel de bal niet kaderen. Siebe Vanhouwe bracht later redding na geharrewar voor doel en aan de overzijde verdiende de aanval Jan-Thomas Kerkhof / Jamie David meer, laatstgenoemde moest te ver uitwijken, Nicolas Noiret kon niet besluiten op diens voorzet. Toen iedereen zich verzoende met een 0-0 ruststand pegelde Jelle De Bel vanuit een scherpe hoek de bal via onderkant lat in doel: 0-1! Na de pauze devieerde Nicolas Noiret de paal en rond het uur zag Jamie David zijn poging via de doelman, door een missertje, in doel verdwijnen: 0-2. Erna viel alles stil en bleef voetbal uit, tot het slot van de wedstrijd. Nicolas Noiret alweer op de paal, de ingevallen Ilyass Ouali trapte van dichtbij voor open doel zowaar over. Siebe Vanhouwe bracht nog redding bij poging in de kleine rechthoek, KFCM slikte nog 2 onnodige gele kaarten en het was dan toch Nicolas Noiret die voor de 0-3 zorgde na werk van Mauro Spriet. Diep in blessuretijd trof Ilyass Ouali de lat. Rood-wit pakt zo een meer dan fraaie 15 op 18!

KFCM: Vanhouwe, De Bel, Janssens, Vandendriessche (46′ Spriet), Planckaert, David, De Bruyne (69′ Ouali), Kerkhof (46′ Verkinderen), Deceuninck, Noiret (76′ Ahmadi (81′ Noiret)) en De Lameillieure.

Doelpunten: 45′+1 De Bel (0-1), 61′ David (0-2) en 90′ Noiret (0-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

06/10/23 – 20u – KFC Meulebeke vs SK Eernegem: 5-0, FF.

Eernegem liet pas enkele uren voor de wedstrijd weten forfait te geven.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

29/09/23 – 20u – KFC Varsenare vs KFC Meulebeke: 1-2.

Snedig wedstrijdbegin met snel op -en af voetbal, doch waren heel wat roodbroekjes niet meteen bij de les. Zo ook rond minuut 20, te gemakkelijk mocht een thuisspeler overhoeks binnenwerken: 1-0. De 1e echt poging van KFCM op het halfuur, Jamie David haalde vanuit de 2e lijn uit, de doelman pakte. Het laatste woord van de 1e helft was voor Varsenare met twee kansen: over en naast. Na de pauze een ander Meulebeke uit de kleedkamer, niettemin was het KFCV die meteen de lat devieerde. Rood-wit vond het welletjes en duwde het gaspedaal in, Nicolas Noiret zette voor aan de achterlijn en Jamie David was de afwerker van dienst: 1-1. Even later Nicolas Noiret in het straatje maar eens alleen in de zestien besloot hij op doelman, het zou zijn avond niet worden. Minuut 66, pegel Jamie David die in hoekschop verdween na prima redding van doelman Heyrick, daaropvolgend liet Ben De Lameillieure de opendoelkans van dichtbij liggen. In de dolle minuten werd Kylliandro Sterckx neergehaald, strafschop! De elfmeter van Rémi Deceuninck redde de goalie knap maar tegen de rebound was hij kansloos: 1-2! De Meulebeekse storm ging liggen en rood-wit behield de controle. In meer dan zes minuten extra-tijd bleef het spannend maar de zege kwam niet meer in gevaar!

KFCM: Vanhouwe, De Bel, Janssens (77′ Spriet), Planckaert (88′ Ahmadi), David, De Bruyne, Sterckx, Spriet (46′ Ouali), Deceuninck, Noiret en De Lameillieure (77′ Verkinderen).

Doelpunten: 19′ (1-0), 60′ David (1-1) en 67′ Deceuninck (1-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

22/09/23 – 20u – KFC Meulebeke vs Hooglede: 3-2.

Alweer een sterk begin van onze roodbroekjes met meteen dé kans voor Nicolas Noiret, alleen op doel moest hij te ver uitwijken, de doelman bracht redding bij de lage trap. Minuten later bediende Bjarne Janssens Jamie David, die werkte in één tijd over via een bezoeker. Het kon niet blijven duren, minuut 11: mooie aanval en Nicolas Noiret werkte binnen in de verste hoek, 1-0. Seconden later terug een opendoelkans voor laatstgenoemde na bal van Jamie David, pal op de doelman! Halfweg de eerste helft stuurde Kylliandro Sterckx de Meulebeekse kapitein richting doel en die rondde mooi af. KFCM bleef de betere ploeg met op momenten mooi voetbal, toch stond het alsnog 2-1 aan de rust, in blessuretijd wist Hooglede op een diefje (en vanuit buitenspel?) te scoren. Na de pauze werd het meteen 3-1 bij een snelle tegenaanval, Bjarne Janssens tikte binnen op aangeven van Nicolas Noiret. Rood-wit ging wat op zijn lauweren rusten en slikte te snel en te gemakkelijk de 3-2. Zo bleef het spannend tot het eindsignaal ondanks diverse kansen voor KFCM om de match definitief te beslissen, zo kwamen Nicolas Noiret, Bjarne Janssens, Ilyass Ouali en Jamie David niet meer tot scoren. Meulebeke hield de drie punten op Ter Borcht en dit tegen Hooglede die met een 9 op 9 was begonnen aan de competitie.

KFCM: Vanhouwe, Verkinderen (70′ Spriet), De Bel, Janssens, Planckaert, David, De Bruyne, Sterckx (90′ Verkinderen), Spriet (46′ Ouali), Noiret en De Lameillieure.

Doelpunten: 11′ en 22′ Noiret (1-0 en 2-0), 45′ (2-1), 48′ Janssens (3-1) en 53′ (3-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

15/09/23 – 20u – Club Roeselare vs KFC Meulebeke: 1-0.

Aangename wedstrijd die KFCM met het kleinste verschil verloor na een doelpunt een kwartier voor het einde. Rood-wit eindigde nog met 10 in de slotfase na een domme rode kaart, 2x geel voor protest, in dezelfde fase voor Remi Deceuninck.

KFCM speelde met: Vanhouwe, Verkinderen, Deceuninck, Czajko, Janssens, David, Ouali, Sterckx, De Kimpe Milan, Spriet, Noiret, De Lameillieure, Vandendriessche en Planckaert.

Doelpunten: 75′ (1-0).

Rood: 88′ Deceuninck (2x geel, KFCM).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

08/09/23 – 20u – KFC Meulebeke vs KV Koksijde Oostduinkerke: 5-2.

Doelpunten -en kaartenfestival op Ter Borcht voor de eerste competitiewedstrijd van de beloften – waar nog heel wat spelers ontbraken wegens op reis. KFCM begon alweer prima aan de wedstrijd, aanval / combinatie tussen Milan De Kimpe en Wannes Verkinderen, Nicolas Noiret pegelde de bal overhoeks binnen: 1-0. Minuten later trok laatstgenoemde van op de eigen helft richting doel, werd foutief aangetikt -kreeg voordeelbal- waarna de ref terugkwam op de fase: rood voor bezoeker Haers. Iets voor het halfuur terug de Meulebeekse doelpuntenmaker, het was Erik Kargbo die in één tijd net naaste werkte. Meulebeke moest ook met zijn tienen verder nadat doelman Kenneth De Cabooter te ver uit doel kwam en een aanvaller foutief neerhaalde. Nicolas Noiret haalde nog uit met een knappe trap maar het was Erik Kargbo die in blessuretijd de 2-0 lukte. Meteen na de pauze kapitein Nicolas Noiret, trok richting doel maar besloot nipt voorlangs, aan de overzijde trof de fusieploeg de paal op vrijschop. Seconden later liet Ilyass Ouali de 3-0 liggen, Jamie David rondde een knappe collectieve aanval wel perfect af: 3-0. Iets voor het uur net geen buitenspel, Jamie David met de voorzet – Nicolas Noiret knalde binnen (4-0). Het leek een vlotte overwinning te worden tot er wat nonchalance kwam… gelegenheidsdoelman Bjarne Janssens, die het voortreffelijk deed, kreeg er plots twee om de oren in twee minuten. Plots terug spanning en nervositeit met een 4-2 tussenstand. In de slotfase werd Kyllliandro Sterckx foutief aangetikt in de rechthoek, geen strafschop gefloten, en de ingevallen Milan Lammertijn legde diep in blessuretijd de 5-2 eindcijfers vast.

KFCM: De Cabooter, Verkinderen (80′ Kargbo), Janssens, David, Ouali (60′ Lammertijn), Sterckx, De Kimpe Milan, Spriet (83′ Verkinderen), Noiret, De Lameillieure en Kargbo (64′ Ahmadi (75′ Ouali)).

Doelpunten: 10′ Noiret (1-0), 45′+2 Kargbo (2-0), 53′ David (3-0), 56′ Noiret (4-0), 69′ (4-1), 71′ (4-2) en 90′+4 Lammertijn (5-2).

Rood: 12′ Haers (direct, KVKO) en 38′ De Cabooter (direct, KFCM).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Oefenwedstrijd: 27/08/23 – 14u – KFC Meulebeke vs FC Lendelede: 1-1.

Wedstrijd tegen FC Lendelede in teken van de jaarlijkse Voetbalhappening. De eerste echte kans was meteen voor de bezoekers maar doelman Jarne Derie was bij de pinken. Minuten later actie Jelle De Bruyne – Robbe Vandendriessche, Mauro Spriet haalde uit maar de 2e bal werkte Robbe Vandendriessche hoog in doel: 1-0. Lang bleef de voorsprong niet op het bord, de bal geraakte achterin niet weg, de paal – van de lijn gekeerd maar alsnog 1-1! Het bleef snel gaan want op het kwartier strafschop na fout op Jelle De Bruyne. Laatstgenoemde achter de bal maar de elfmeter was te slap, doelman Coppens pakte. Daarna viel alles stil en was er nog weinig te beleven, beide ploegen hielden elkaar verder in evenwicht, in de 2e helft waren de beste kansen nog voor KFCM via Erik Kargbo en Nicolas Noiret maar scoren werd niet meer gedaan.

KFCM: Derie, De Bel, Janssens, Vandendriessche, Ouali, De Bruyne, Sterckx, Lammertijn, Spriet, Deceuninck en De Lameillieure. Doorlopende wissels, ingevallen: Verkinderen, Planckaert, Noiret en Kargbo.

Doelpunten: 8′ Vandendriessche (1-0) en 10′ (1-1).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

MLS-CUP: 22/08/23 - 19u30 - KFC Meulebeke vs Winkel Sport: 0-1.

Voor de halve finale van de MLS-cup ontving rood-wit Winkel Sport, net als in de vorige editie. KFCM begon het best met een mooie aanval, Nicolas Noiret haalde hard uit van in de rechthoek, de doelman werkte in hoekschop. Halfweg de 1e helft verscheen een bezoeker plots alleen voor doel, hij vlamde naast! Op minuut 25 het enige doelpunt van de avond, Meulebeke stond achterin even te slapen en dit werd meteen afgestraft, aan de 2e paal werd ongedekt overhoeks binnengetrapt. In een spannende tweede helft waar de troepen van Jurgen Desoete meer en meer het laken naar zich toe trokken, kreeg de thuisploeg de betere kansen en vooral de kans op de gelijkmaker. Ondermeer Nicolas Noiret (2x) en Robbe Vandendriessche kwamen niet tot scoren, ook in het slotoffensief lukte het maar niet. Aan de overzijde ontsnapte KFCM wel even aan de 0-2 maar goalie Siebe Vanhouwe kwam gepast tussen. Onverdiende nederlaag maar wie niet scoort, kan niet winnen. Meulebeke zo eervol uit de beker, Winkel naar de finale.

KFCM: Vanhouwe, Verkinderen, De Bel, Vandendriessche, Planckaert, Spriet, David, Deceuninck, Noiret, De Lameillieure en Kargbo. Ingevallen: Sterckx, Janssens, De Bruyne en Ouali, erna doorlopende wissels.

Doelpunten: 25′ (0-1).

Strafschoppen: (4-4) De Lameillieure x, Planckaert v, Spriet v, Kargbo v en De Bruyne v.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

MLS-CUP: 17/08/23 - 19u30 - KFC Meulebeke vs SV Ingelmunster: 4-1.

Derde wedstrijd voor de MLS-cup en vooraf was geweten dat met een gelijkspel de halve finales werden bereikt. Onze roodbroekjes hadden geen zin om te speculeren en duwden meteen ferm het gaspedaal in… na veertien minuten spelen stond het reeds 3-0, match gespeeld. Op hoekschop trapte Nicolas Noiret hoog binnen, na mooie lange bal van Remi Deceuninck knalde Robbe Vandendriessche het leder knap tegen de touwen en even later rondde Jamie David een fraaie aanval af. Rond het halfuur trok Erik Kargbo nog naar doel maar goalie Vercruysse pakte klemvast. In 2e helft liet KFCM wat de teugels zegevieren en viel er links en rechts wat nonchalance te bespeuren. Toch viel de 4-0 rond het uur, lekkere bal tussendoor van Jamie David – Kylliandro Sterckx was afwerker van dienst. De ingevallen Ilyass Ouali kreeg nog grote kans, bal in korte hoek, maar het was SV Ingelmunster die in de slotfase toch de eer wist te redden. Vlotte verdiende zege waardoor we de halve finale spelen tegen Winkel Sport!

KFCM: Derie, Verkinderen, De Bel, Vandendriessche, Planckaert, David, Sterckx, Deceuninck, Noiret, De Lameillieure en Kargbo. Ingevallen: Janssens en Ouali, erna doorlopende wissels.

Doelpunten: 11′ Noiret (1-0), 13′ Vandendriessche (2-0), David (3-0), 59′ Sterckx (4-0) en 78′ (4-1).

Strafschoppen: (4-4) Planckaert v, De Bel x, Ouali v, Janssens v en Noiret v.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

MLS-CUP: 09/08/23 - 19u30 – SC Wielsbeke vs KFC Meulebeke: 1-3.

Snedig wedstrijdbegin met Wielsbeke die meteen de neus aan het venster stak. Toch was het KFCM die op de daaropvolgende aanval op voorsprong kwam via Nicolas Noiret: 0-1. De thuisploeg drong aan en de derde keer was het prijs via een halve ommehaal, 1-1 en alles te herdoen na 10′. De daaropvolgende kansen waren voor SCW… doelman Siebe Vanhouwe dook goed plat in de korte hoek en iets voor het halfuur alweer prima redding van de Meulebeekse goalie. Even voor de rust misschien de beslissende fase na een prima aanval van rood-wit. Bij het afstandsschot van Nicolas Noiret miskeek de doelman zich maar verdediger Redouan Daoudi bracht redding – via handsspel – op de lijn: strafschop en Wielsbeke met 10 verder. Nicolas zette de elfmeter feilloos om: 1-2, ook de ruststand. Direct na de pauze stonden de eindcijfers vast toen de ingevallen Milan Lammertijn attent was bij de rebound: 1-3. Wielsbeke kwam nog tweemaal dicht bij de aansluitingstreffer maar de score bleef ongewijzigd. Een puike zes op zes dus voor onze roodbroekjes in de Mandel-Leie-Schelde Cup!

KFCM: Vanhouwe, De Bel, Ahmadi, Planckaert, David, Sterckx, Spriet, Deceuninck, De Bruyne, Noiret en De Lameillieure. Ingevallen: Verkinderen, Lammertijn en Vandendriessche, erna doorlopende wissels.

Doelpunten: 4′ Noiret (0-1), 10′ (1-1), 37′ Noiret (1-2, pen) en 49′ Lammertijn (1-3).

Rood: 38′ Daoudi (SCW).

Strafschoppen: (3-5) Sterckx v, Spriet v, Deceuninck v, Lammertijn v en De Lameillieure v.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

MLS-CUP: 03/08/23 - 19u30 - KFC Meulebeke vs VV Tielt: 4-1.

Eerste wedstrijd in teken van de Mandel Leie Schelde Cup, thuis tegen de buren van VV Tielt. KFCM begon goed aan de partij en kwam meteen op voorsprong via een terechte elfmeter. Iets over het kwartier zorgde Jamie David voor de 2-0 voorsprong maar even voor het halfuur zorgden de bezoekers voor de aansluiting via strafschop. Het was wachten tot in de slotfase van de 1e helft voor nog een kans van KFCM, prima actie Wannes Verkinderen op de achterlijn maar Milan Lammertijn kon van dichtbij maar half besluiten. Rood-wit kwam terug beter uit de kleedkamers en even na het uur zorgde Nicolas Noiret voor de geruststelling na een bal van Ilyass Ouali. In de absolute slotfase zorgde Jamie David met een knappe trap voor de eindcijfers.

KFCM: Vanhouwe, De Bel, Ahmadi, Kargbo, Vandendriessche, Planckaert, David, Ouali, De Bruyne, Noiret en De Lameillieure. Ingevallen: Verkinderen, Lammertijn en Sterckx, erna doorlopende wissels.

Doelpunten: 3′ Noiret (1-0, pen), 18′ David (2-0), 28′ (2-1, pen), 63′ Noiret (3-1) en 90′ David (4-1).

Strafschoppen: (3-2) Ahmadi x, David v, Kargbo x, Noiret v en Vandendriessche v.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

23/12/2023 14:30 K. SV Bredene K. FC. Meulebeke .-.
8/09/2023 20:00 K. FC. Meulebeke KV Koksijde Oostduinkerke 5-2
15/09/2023 20:00 Club Roeselare K. FC. Meulebeke 1-0
22/09/2023 20:00 K. FC. Meulebeke K.F.C. Eendracht Hooglede 3-2
29/09/2023 20:00 K. FC Varsenare K. FC. Meulebeke 1-2
6/10/2023 20:00 K. FC. Meulebeke S.K. Eernegem                 FF 5-0
13/10/2023 20:00 K. Dosko Beveren A K. FC. Meulebeke 0-3
19/10/2023 19:30 K. FC. Meulebeke K.S.K. Oostnieuwkerke A 3-3
27/10/2023 20:00 K.S.K. Snaaskerke K. FC. Meulebeke 6-2
3/11/2023 20:00 K. FC. Meulebeke K. Exc. Zedelgem afg
10/11/2023 19:30 K. SV Veurne K. FC. Meulebeke afg
17/11/2023 20:00 K. FC. Meulebeke K. E. De Haan afg
24/11/2023 20:00 K. VC Ardooie A K. FC. Meulebeke 2-3
28/11/2023 20:00 K. SV Veurne K. FC. Meulebeke 2-3
1/12/2023 20:00 K. FC. Meulebeke K. SV Jabbeke .-.
8/12/2023 20:00 V.V. Tielt K. FC. Meulebeke .-.
14/12/2023 19:30 K. FC. Meulebeke K. SV Bredene .-.
12/01/2024 19:30 KV Koksijde Oostduinkerke K. FC. Meulebeke .-.
19/01/2024 20:00 K. FC. Meulebeke Club Roeselare .-.
26/01/2024 20:00 K.F.C. Eendracht Hooglede K. FC. Meulebeke .-.
2/02/2024 20:00 K. FC. Meulebeke K. FC Varsenare .-.
16/02/2024 20:00 S.K. Eernegem K. FC. Meulebeke .-.
23/02/2024 20:00 K. FC. Meulebeke K. Dosko Beveren A .-.
1/03/2024 20:00 K.S.K. Oostnieuwkerke A K. FC. Meulebeke .-.
8/03/2024 20:00 K. FC. Meulebeke K.S.K. Snaaskerke .-.
15/03/2024 20:00 K. Exc. Zedelgem K. FC. Meulebeke .-.
22/03/2024 20:00 K. FC. Meulebeke K. SV Veurne .-.
5/04/2024 20:00 K. E. De Haan K. FC. Meulebeke .-.
12/04/2024 20:00 K. FC. Meulebeke K. VC Ardooie A .-.
19/04/2024 20:00 K. SV Jabbeke K. FC. Meulebeke .-.
26/04/2024 20:00 K. FC. Meulebeke V.V. Tielt .-.