Volledige kalender Provinciale Beloften ’17-’18 onderaan.

.

12-01-2018 - 20u - SC Wielsbeke vs KFC Meulebeke: 1-3

Na tien minuten spelen een kans van dichtbij voor de thuisploeg maar goalie Simon Toebaert dook goed plat en werkte in hoekschop. KFCM reageerde via een trap over van Aeneas Vanhove en een bal in het zijnet van een bedrijvige Brian Depondt. Halfweg de 1e helft toch een doelpunt… Ruben Spriet speelde Eduard Baekelandt aan, laatstgenoemde stiftte mooi over de doelman: 0-1. Tellen later de 0-2… Aeneas Vanhove dribbelde zich voor de doelman en wist vanuit een scherpe hoek raak te treffen. Nog voor de rust viel de aansluitingstreffer… naast de bal op de linkerkant en SCW profiteerde. In de 2e helft druk van de thuisploeg weliswaar zonder noemenswaardige kansen. Het was zelfs rood-wit die zijn voorsprong uitdiepte… Aeneas Vanhove op de counter en de ingevallen Branko Bruneel schoof de bal de diepste hoek binnen: 1-3 en match gespeeld. In het slot redde Simon Toebaert nog knap, hij tikte het leder over. Mooie overwinning van onze roodbroekjes!

KFCM: Toebaert, Tieberghien (77′ Spriet), Buyse, Tuytens, Snauwaert, Verbrugghe, Spriet (63′ Bruneel), Depondt, Baekelandt (60′ Vullers), Vanhove en Lauwers (46′ Declerck).

Doelpunten: 24′ Baekelandt (0-1), 30′ Vanhove (0-2), 37′ (1-2) en 86′ Bruneel (1-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

05-01-2018 - 19u30 - KFC Meulebeke vs Rac Waregem: 3-4

Doelpuntenfestival in een spannende wedstrijd waar uiteindelijk het 2e geklasseerde Waregem, al bij al, verdiend de overwinning mee naar huis nam. Al snel, naar slechte gewoonte, kwam KFCM op achterstand maar na een prima aanval van Dylan Vens kon Sam Christiaens van dichtbij binnen tikken, 1-1. Na slecht uitvoetballen achterin stond rood-wit al vlug terug op achterstand. Sam Christiaens leek op het halfuur de gelijkmaker te scoren maar werd teruggefloten voor een vermeende fout op de bezoekende doelman. Voor de rust dan toch 2-2, Sam Christiaens zette door en Thibaut Verbrugghe duwde het leder binnen. Op slag van het rustsignaal zag Brecht Tieberghien zijn vrijschop nog tegen de paal weg ketsen. Na de pauze al snel 2-3 na een hoge voorzet op rechts. Op het uur dan weer een doelpuntje aan de overzijde, Aenenas Vanhove (maakte zijn comeback voor KFCM) trof de lat, Sam Christiaens knikte de rebound binnen: 3-3. Door de winterstop en het overslaan van wat trainingen deden onze roodbroekjes pijn… het vat liep beetje per beetje af en de ‘Rassing’ duwde door. Het moest uiteindelijk eventjes wachten, pas 7′ voor tijd noteerden we de winning-goal.

KFCM: Toebaert, Tieberghien, Buyse, Tuytens, Snauwaert, Christiaens, Verbrugghe, Baekelandt (57′ Declerck), Vens, Vandewoestyne (46′ Vanhove) en Lauwers (46′ Spriet).

Doelpunten: 4′ (0-1), 23′ Christiaens (1-1), 26′ (1-2), 38′ Verbrugghe (2-2), 53′ (2-3), 60′ Christiaens (3-3) en 83′ (3-4).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

15-12-2017 - 20u00 - Sasp. Boezinge vs KFC Meulebeke: 1-3

Flauwe wedstrijd op een moeilijk te bespelen oefenveld waarin de meeste kansen voor de bezoekende ploeg waren. Toch kwam KFCM halfweg de 1e helft op achterstand, 1-0 op een stilstaande fase. Over het halfuur tot driemaal toe Sam Christiaens: voorlangs, eens voor de doelman naast en de doelpaal, het bleef 1-0. Nog voor de rust stak Boezinge dan maar een handje toe, na een actie van Ruben Spriet knalde een thuisspeler in eigen doel, 1-1, meteen de ruststand. Na de pauze een prima trap van kapitein Brecht Tieberghien, het leverde een hoekschop op. Uiteindelijk was het de ingevallen Rémy Vullers die rood-wit op voorsprong trapte: 1-2. Meulebeke kreeg nog een paar mooie kansen, ondermeer Eduard Baekelandt besloot, oog in oog met de doelman, het leder niet doel. In de slotfase werd het nog heel warm op 2 hoekschoppen, tot tweemaal toe pakte Simon Toebaert uit met een knappe en broodnodige redding! In de ultieme slotfase nam Sam Christiaens alle twijfels weg, na doorstoren op de goalie tikte hij simpel binnen: 1-3!

KFCM: Toebaert, Tieberghien, Tuytens (46′ Buyse), Snauwaert (46′ Mestdagh), Walgraeve (67′ Spriet), Spriet (46′ Vullers), Christiaens, Declerck (67′ Tuytens), Devos Thijs, Verbrugghe (67′ Snauwaert) en Baekelandt.

Doelpunten: 22′ (1-0), 39′ (1-1, own), 67′ Vullers (1-2) en 90′ Christiaens (1-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

08-12-2017 - 20u00 – VK Dadizele vs KFC Meulebeke: 4-3

KFCM kreeg de 1e scoringskans bij hekkensluiter Dadizele (met heel wat A-kernspelers, waar men vorige speeldag nog forfait gaf wegens ‘te weinig’ spelers) maar Sam Christiaens besloot, eens voor doel, slap voorlangs. Halfweg de 1e helft klom zowaar de thuisploeg op voorsprong via een afgeweken bal. Nadat Christiaens na een te korte terugspeelbal voor de doelman verscheen en op het sluitstuk trapte, was hij even later toch trefzeker, dit na een doorspeelbal van Thijs Devos (1-1). Rood-wit kende nog voor de rust pech toen de loeier van Sam Christiaens tegen de lat ketste via de goalie. Na de pauze en in een mindere 2e helft klom VKD al snel naar 3-1 voorsprong. Rémy Vullers milderde tot 3-2 maar tellen later, via een goedkope strafschop, stond het meteen 4-2. In de absolute slotfase knalde Thibaut Verbrugghe de 4-3 tegen de touwen, helaas iets te laat om nog een gelijkspel uit de brand te slepen…

KFCM: Van Dorpe, Lauwers (51′ Vullers), Tieberghien (80′ Walgraeve), Tuytens (46′ Buyse), Snauwaert (72′ Tuytens), Walgraeve (51′ Declerck), Spriet (72′ Verbrugghe), Christiaens, Devos Thijs, Verbrugghe (51′ Mestdagh) en Baekelandt.

Doelpunten: 25′ (1-0), 32′ Christiaens (1-1), 47′ (2-1), 53′ (3-1), 73′ Vullers (3-2), 75′ (4-2, pen) en 89′ Verbrugghe (4-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

02-12-2017 - 13u30 – KFC Meulebeke vs Luingnois: 3-2

Moeilijke 1e helft voor onze roodbroeken waarin te weinig duel werden gewonnen en het niet echt vlotte om de gecreëerde kansen uit te spelen. Eduard Baekelandt trok alleen op doel, dribbelde zich vast in plaats af te leggen tot bij de mee opgerukte Yoeri Walgraeve. Op slag van rust miste laatstgenoemde een grote kans, hij besloot op de doelman. Tussendoor dook doelman Levi Van Dorpe aan de overzijde goed plat op een lage kopbal, ruststand: 0-0. Meteen na de pauze duwde KFCM het gaspedaal in: op voorzet Thijs Devos opende Sam Christiaens de score, Thibaut Verbrugghe mistte minuten later de open kans voor de 2-0, Eduard Baekelandt lukte wel de 2e treffer na voorbereidend werk van Sam Christiaens en Ruben Spriet en uiteindelijk nog voor het uur 3-0, een 2e doelpunt van Sam Christiaens. KFCM leek alles onder de controle te houden tot het plots 3-1 werd…. de spanning terug in de match en in het slot viel zelfs de 3-2. KFCM hield stand en pakte zo een nieuwe driepunter!

KFCM: Van Dorpe, Tieberghien, Lauwers, Tuytens (46′ Declerck), Snauwaert (60′ Mestdagh), Walgraeve (46′ Buyse), Spriet (60′ Vullers), Christiaens, Devos Thijs, Verbrugghe en Baekelandt.

Doelpunten: 46′ Christaens (1-0), 54′ Baekelandt (2-0), 56′ Christiaens (3-0), 69′ (3-1) en 86′ (3-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

24-11-2017 - 19u30 – KFC Meulebeke vs Blauwvoet Otegem: 5-1

Binnen het kwartier kopte Sam Christiaens, op corner Yoeri Walgraeve, KFCM op voorsprong. Daarna kansen bij de vleet maar scoren lukte niet: 2x Eduard Baekelandt (lage trap gered door voet doelman en alleen op doel besloten op keeper) en tot 3x Sam Christiaens (trap 2e lijn, alleen voor doelman, trap op keeper). Uiteindelijk net voor de rust dan toch 2-0: eerst kopte een bezoekende verdediger via de lat in hoekschop, de daaropvolgende corner kopte Ruben Spriet binnen: 2-0, meteen de ruststand maar deze had veel hoger moeten zijn. Net na de pauze wederom een tegendoelpunt: 2-1 en een heel andere match. Even later besloot Otegem net voorlangs. Rood-wit vond het welletjes en duwde door: Eduard Baekelandt devieerde de paal, Ruben Spriet seconden de doellat. Het was Arne Declerck die de bevrijding bracht op vrijschop Tijl Buyse: 3-1. Het waren Eduard Baekelandt en Ruben Spriet die deze veilig stelden en zo met hun ploegmakkers een fraai 10 op 12 pakken!

KFCM: Toebaert, Tuytens, Snauwaert, Buyse, Walgraeve (63′ Vullers), Spriet (71′ Rosseel), Christiaens (79′ Walgraeve), Mestdagh (60′ Declerck), Devos Thijs, Verbrugghe (87′ Spriet) en Baekelandt.

Doelpunten: 14′ Christiaens (1-0), 38′ Spriet (2-0), 46′ (2-1), 71′ Declerck (3-1), 84′ Baekelandt (4-1) en 88′ Spriet (5-1).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

18-11-2017 - 14u30 – FC Moen vs KFC Meulebeke: 1-1

Al na 2′ had Meulebeke op voorsprong kunnen staan maar de poging van Eduard Baekelandt werd van de lijn geveegd. Iets over het kwartier dan toch 0-1, bij een snelle counter zwiepte Yoeri Walgraeve het leder voor doel, Eduard Baekelandt kopte aan de 2e paal hoog binnen. Daarna even opschudding: Thibaut Verbrugghe viel geblesseerd uit en een thuisspeler, op de bank, kreeg een epilepsieaanval. Na een onderbreking werd de match hernomen en meteen werd de 0-2 afgekeurd voor buitenspel tot Sam Christiaens nog de bal van Ruben Spriet beroerde. Iets voor de rust Moen met een trap via Meulebeke naast en aan de overzijde besloot Eduard Baekelandt de bal over de doelman maar naast het kader. Na de pauze was het een kwartier wachten en in het geharrewar viel de gelijkmaker. Moen kwam beter in de match en rood-wit kreeg het moeilijk. De thuisploeg devieerde het doelhout en in het slotkwartier zette KFCM nog eens sterk op: Rémy Vullers, Eduard Baekelandt, Arne Declerck (lat) en Sam Christiaens kwamen zowaar niet meer tot scoren…

KFCM: Toebaert, Tieberghien, Tuytens (57′ Mestdagh), Snauwaert, Buyse (75′ Tuytens), Walgraeve (59′ Declerck), Spriet (73′ Walgraeve), Christiaens, Devos Thijs, Verbrugghe (20′ Vullers) en Baekelandt.

Doelpunten: 17′ Baekelandt (0-1) en 60′ (1-1).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

10-11-2017 - 19u30 – KFC Meulebeke vs RC Lauwe: 5-1

Knappe overwinning waarmee onze roodbroekjes een puike zes op zes neerzetten. De eerste 20 minuten gingen goed op en af waarna KFCM het commando overnam. Yoerie Walgraeve met een prima actie aan de achterlijn, Eduard Baekelandt zag zijn daaropvolgende poging van de lijn gekeerd.  Laatstgenoemde haalde even later terug uit, de doelman dook goed plat. Op het halfuur viel de 1-0, na hoekschop Maarten Lauwers kegelde Jarne Snauwaert het leder in de verste hoek. Even voor de pauze RC Lauwe, de trap verdween naast. Na de pauze stond het snel 2-0, Yoerie Walgraeve bediende Eduard Baekelandt die ‘maar’ binnen te tikken had. Iets voor het uur de bezoekers, tot 2x toe bracht doelman Simon Toebaert prima redding. Erna was het Sam Christiaens-tijd, ingevallen aan de rust, die een hattrick scoorde op een luttele 6 minuten tijd. Op assist van Ruben Spriet tikte hij de 3-0 binnen, de 4-0 was de mooie kopbal op vrijschop Brecht Tieberghien en zijn hattrick rondde Sam Christiaens af door alleen op doel af te gaan. In de slotfase wist Lauwe nog de eerredder te scoren.

KFCM: Toebaert, Tieberghien, Snauwaert, Lauwers, Buyse (60′ Tuytens), Walgraeve (68′ Vullers), Spriet (77′ Declerck), Declerck (46′ Christiaens), Devos Thijs (81′ Spriet), Verbrugghe en Baekelandt.

Doelpunten: 31′ Snauwaert (1-0), 52′ Baekelandt (2-0), 66′ 69′ 72′ Christiaens (3-0 tot 5-0) en 75′ (5-1).

Rode kaart: 90′ Lobbens (RCL, 2x geel)

++++++++++++++++++++++++++++++++++

03-11-2017 - 19u30 - Zwevegem Sp vs KFC Meulebeke: 1-3

Evenwichtig wedstrijdbegin niettemin ketste een bal van Zwevegem na 9′ spelen op de lat over. Veel doelpogingen vielen er niet te noteren tot KFCM op voorsprong kwam iets voor het halfuur: in het geharrewar voor doel tikte Eduard Baekelandt het leder over de lijn: 0-1! Minuten later pakte doelman Levi Van Dorpe goed uit met een redding in zijn korte hoek. Op counter versnelde Sam Christiaens alleen richting doel maar besloot naast, rust 0-1. De 2e helft was nog niet helemaal afgetrapt of de bordjes hingen alweer gelijk: een verre vrije trap werd aan de 2e paal overhoeks in doel gekopt. Rood-wit knokte zich op karakter en inzet terug in de match, Sam Christiaens kreeg dé kans maar trapte tot 2 maal toe op de lokale doelman. Op het uur dan toch de voorsprong: na voorbereidend werk van Maarten Lauwers werd Ruben Spriet weggestuurd en die schoof mooi de 1-2 binnen. Het bleef spannend tot enkele minuten voor de tijd de beslissing viel… bij een verre vrijschop van Brecht Tieberghien kopte Jarne Snauwaert het leder over de uitkomende goalie: 1-3. Knappe, verdiende en deugddoende overwinning voor onze jonge beloftenploeg!

KFCM: Van Dorpe, Tieberghien, Snauwaert, Lauwers, Buyse (63′ Mestdagh), Walgraeve (46′ Spriet), Vandersteene, Christiaens, Devos Thijs (65′ Declerck), Verbrugghe (87′ Walgraeve) en Baekelandt.

Doelpunten: 26′ Baekelandt (0-1), 47′ (1-1), 61′ Spriet (1-2) en 81′ Snauwaert (1-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

27-10-2017 - 20u00 - KFC Meulebeke vs SK Beveren-Leie: 0-5

Tegen leider Beveren-Leie slikt rood-wit alweer veel te vroeg een dom doelpunt, doelman Simon Toebaet sloeg het leder in doel: 0-1. Halfweg de 1e helft twee grote kansen voor de thuisploeg, telkens kon Yoeri Walgraeve alleen op doel maar de afwerking bleef helaas in gebreke. Iets voor het halfuur een knullige terugspeelbal van Remy Vullers, een bezoeker onderschepte maar Simon Toebaert tikte via de paal in hoekschop. Na balverlies trapten de leiders de 0-2 rusttand fraai in de kruising. Meteen na de pauze was de match gespeeld: 2 doelpunten in evenveel minuten & 0-4. Onze roodbroeken bleven strijden maar Beveren-Leie was gewoon een klasse beter. Een eerredder was verdiend maar ook de prima actie Gianluca Cardoen – Ruben Spriet – Eduard Baekelandt leverde geen doelpuntje op. Integendeel, in het slot verschenen de forfaitcijfers nog op het bord.

KFCM: Toebaert, Tieberghien, Snauwaert, Lauwers, Declerck (59′ Bruneel), Vullers (46′ Rosseel), Buyse (81′ Declerck), Walgraeve (81′ Ahmadi), Cardoen, Ahmadi (59′ Spriet) en Baekelandt.

Doelpunten: 5′ 36′ 50′ 52′ 81′ (0-1 tot 0-5).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

21-10-2017 - 14u30 - Sparta Heestert vs KFC Meulebeke: 1-0

Matige partij op Heestert, de wedstrijd werd al na een kwartier beslist. Op vrijschop geraakte het leder niet weg en verdween de bal in de verste hoek binnen: 1-0. Rond het halfuur de poging van KFCM… na een actie van Thibaut Verbrugghe volgde een prima trap, de bal ketste op de paal weg. Even voor de rust kregen Tijl Buyse en Gaël Vandersteene nog de kans maar opnieuw net niet. Net voor de pauze nog eens Heestert, Levi Van Dorpe redde prima. De 2e helft was een maat voor niks, veel goeie wil bij KFCM maar tot scoren kwam het niet. Ook het slotoffensief bracht geen soelaas.

KFCM: Van Dorpe, Tieberghien, Snauwaert, Vullers (75′ Declerck), Declerck (46′ Mestdagh), Tuytens (84′ Vullers), Vandersteene (80′ Buyse), Verbrugghe, Buyse (60′ Ahmadi), Walgraeve en Baekelandt.

Doelpunten: 16′ (1-0).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

13-10-2017 - 19u30 - KFC Meulebeke vs SV Wevelgem: 5-1

Het doemscenario kwam weer tevoorschijn: na balverlies zette Wevelgem voor en het leder werd aan de 2e paal binnen gekopt voorbij doelman Simon Toebaert. Gelukkig viel al snel de gelijkmaker, na duwfout om Thibaut Verbrugghe zette Maarten Lauwers knap de elfmeter om. Binnen de minuut zelfs de voorsprong voor KFCM: Eduard Baekelandt op snelheid voorbij zijn man, de aflegger knalde Thibaut Verbrugghe in één tijd binnen. Tien minuten voor tijd dé kans voor de 3-1 maar na een bal van Brecht Tieberghien kende nieuwkomer Michel Kodia tot 2x toe pech, de doelman bracht redding. Na de pauze duwde Meulebeke het gaspedaal in: Eduard Baekelandt kon alleen op de doelman maar besloot zowaar op het sluitstuk. Uiteindelijk vergrootte rood-wit dan toch zijn voorsprong: Tijl Buyse trapte mooi hoog binnen en Eduard Baekelandt besloot in de verste kant na voorbereidend werk van Michel Kodia. Halfweg de 2e helft bracht Simon Toebaert knap redding, de rebound veegde Brecht Tieberghien van de lijn. Het laatste en 5e doelpunt was met een strik rond, Tijl Buyse nam dankbaar het misverstand in handen: 5-1. Een deugddoende en meer dan (1e) verdiende zege voor onze jonge gasten!

KFCM: Toebaert, Tieberghien, Snauwaert, Lauwers (46′ Declerck), Vullers (60′ Mestdagh), Tuytens (80′ Vullers), Verbrugghe, Kodia, Buyse, Walgraeve (65′ Bruneel) en Baekelandt (75′ Walgraeve).

Doelpunten: 7′ (0-1), 11′ Lauwers (1-1, pen), 12′ Verbrugghe (2-1), 51′ Buyse (3-1), 65′ Baekelandt (4-1) en 67′ Buyse (5-1).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

07-10-2017 - 15u00 - KVC Deerlijk Sp vs KFC Meulebeke: 3-2

Uitzonderlijk geen verslag.

KFCM speelde met: Toebaert, Buyse, Tieberghien, Snauwaert, Walgraeve, Lauwers, Declerck, Tuytens, Baekelandt, Mestdagh, Verhoene, Verbrugghe en Spriet.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

29-09-2017 - 19u30 - KFC Meulebeke vs SK Geluwe: 2-3

De bezoekers openden fel en al na 2′ moest doelman Simon Toebaert gepast tussen komen bij een hoekschop. Even later was het toch prijs en stond het 0-1! KFCM kwam na het kwartier meer en meer in de wedstrijd en na een lange bal verkeek de bezoekende doelman zich, Yoeri Walgraeve profiteerde en tikte het leder in het lege doel binnen. Iets over het halfuur nog een SKG, Simon Toebaert bokste in hoekschop. Meteen na de pauze alweer eenzelfde scenario zoals vorige week, niet geconcentreerd en na een paar seconden in de 2e helft werd het 1-2. Al snel hingen de bordjes weer gelijk, na handspel zette Maarten Lauwers de strafschop op. Meulebeke was klaar om erover te gaan maar de loepzuivere kansen werden de nek omgewrongen. Eduard Baekelandt verscheen alleen voor de doelman, Brecht Tieberghien zag zijn poging gered en ook Thibaut Verbrugghe kende pech. En zoals vaak in het voetbal viel de goal aan de overzijde, in het slot kreeg een bezoeker te veel ruimte en knalde van ver binnen: 2-3.

KFCM: Toebaert, Vullers (79′ Buyse), Tieberghien, Snauwaert (79′ Walgraeve), Lauwers (59′ Declerck), Tuytens, Buyse (59′ Ahmadi), Baekelandt, Walgraeve (59′ Mestdagh), Verbrugghe en Spriet (79′ Bruneel).

Doelpunten: 7′ (0-1), 25′ Walgraeve (1-1), 46′ (1-2), 52′ Lauwers (2-2, pen) en 79′ (2-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

23-09-2017 - 15u00 - WS Lauwe vs KFC Meulebeke: 3-1

Al voor het kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong toen de bal op hoekschop bleef hangen en de rebound uiteindelijk in doel belandde. Tien minuten later dreiging KFCM na prima hoekschop Maarten Lauwers, niemand kwam tot scoren voor het open doel… Lauwe werkte in een nieuwe corner. Op slag van rust dan toch de gelijkmaker: na een knappe centrale actie van Gianluca Cardoen verscheen Yoeri Walgraeve voor doel en werkte beheerst af: 1-1 meteen de ruststand. Meteen na de pauze stond het 2-1, een trap van White Star verdween voorbij doelman Simon Toebaert. Halfweg de 2e helft prima redding van laatstgenoemde en een kwartier voor het einde dé kans voor Meulebeke: Yoeri Walgraeve verscheen opnieuw alleen voor doelmaar trapte ditmaal flauw met buitenkant voet naast. De thuisploeg scoorde nog een 3e maal in blessuretijd.

KFCM: Toebaert, Tieberghien, Cardoen (46′ Snauwaert), Lauwers (46′ Vullers), Tuytens (57′ Mestdagh), Buyse (60′ Declerck), Verhoene, Baekelandt, Walgraeve, Verbrugghe en Spriet.

Doelpunten: 13′ (1-0), 41′ Walgraeve (1-1), 46′ (2-1) en 93′ (3-1).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

14-09-2017 - 20u00 - KFC Meulebeke vs SC Wielsbeke: 2-3

De wedstrijd zit lang op slot tot Jurriën in de 27ste minuut de lat treft, ook Akimou kan in de herneming niet afwerken. Enkele minuten later brengt Volkan KSCW op voorsprong met een heerlijke vrije trap, 0-1. Net over het halfuur verdubbelt Soufian de score vanop de stip. Loïc recupeerde prima waarna de thuisdoelman foutief ingreep, 0-2. In minuut 39 volgde Akimou goed om de 0-3 binnen te tikken. Op slag van rust onnodige overtreding binnen de zestien. Verhoene kan tot 1-3 milderen. In de tweede helft kruipt KSCW achteruit en komt het initiatief van Meulebeke. In de 77ste minuut krijgen we wat al een tijdje in de lucht hangt. Verhoene (opnieuw hij) krijgt te veel ruimte en schiet lekker de 2-3 binnen. KSCW komt daarna goed weg en krijgt via Soufian nog een prima kans om de trekker helemaal over te halen. Hij komt snel en alleen voor doel maar mist. (verslag, waarvoor dank: https://www.kscwielsbeke.be/nl)

KFCM speelde met: Toebaert, Tieberghien, Devos Thybaut, Lauwers, Tuytens, Buyse, Verhoene, Baekelandt, Walgraeve, Verbrugghe en Spriet. Ingevallen: Mestdagh, Ahmadi en Vullers. Doelman Van Dorpe viel niet in.

Doelpunten: 29′ (0-1), 33′ (0-2, pen),  39′ (0-3), 44′ Verhoene (1-3, pen) en 77′ Verhoene (2-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

09-09-2017 - 14u00 - Rac Waregem vs KFC Meulebeke: 4-2

De thuisploeg opende aanvallend met het meeste balbezit. Hun voorsprong op de twintigste minuut leek logisch. Op het halfuur, na handspel van Rémy Vullers, verdubbelden ze de bonus op strafschop. In een geharrewar voor doel forceerde Ruben Spriet de aansluitingstreffer nog kort voor de pauze: 2-1 halfweg. De tweede helft begon meteen met een foutieve tussenkomst van Maarten Lauwers in de rechthoek maar Levi Van Dorpe stopte de elfmeter perfect. Rood-wit kreeg erna wat overwicht en verschillende kansen. De goal viel aan de overzijde na een snelle counter. Cedric Verhoene milderde (3-2) van op de stip nadat Yoeri Walgraeve foutief afgeremd werd. Na dubbel geel kwam de thuisploeg met tien te staan in het slotkwartier: het belemmerde niet dat ze met een rake kopstoot, na corner, de eindstand op 4-2 brachten.

Klik hier voor de foto’s.

KFCM speelde met: Van Dorpe, Tieberghien, Devos Thybaut, Lauwers, Ahmadi, Bruneel, Tuytens, Walgraeve, Buyse, Verhoene, Mestdagh, Baekelandt, Vullers, Verbrugghe en Spriet.

Doelpunten: 20′ (1-0), 30′ (2-0, pen), 41′ Spriet (2-1), (3-1), Verhoene (3-2) en (4-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

01-09-2017 - 19u30 - KFC Meulebeke vs Sassport Boezinge: 2-2

Met Boezinge als competitieopener was de kalendermaker ons niet meteen gunstig gezind, niettemin ging het spel goed op en af in het 1e halfuur. Beide ploegen kregen elk een mooie kans, Ruben Spriet besloot in het zijnet en doelman Simon Toebaert redde mooi na een centrale doorbraak. Even voor de rust een vrijschop van kapitein Brecht Tieberghien… de rebound zag Thibaut Verbrugghe van de lijn gekeerd. Ruststand: 0-0. Meteen na de pauze drongen de bezoekers aan… tot 2x toe goalie Simon Toebaert, maar op hoekschop en een rake kopbal diende hij zich gewonnen te geven. KFCM gaf niet op en duwde het gaspedaal in: Tom Verschueren kopte zowaar over op een prima lange bal van Thibaut Verbrugghe en na actie Ruben Spriet besloot Thibaut Verbrugghe flauw op de doelman. Halfweg de 2e helft toch de 1-1: prima bal Jarne Snauwaert en ditmaal werkte Thibaut Verbrugghe wel fraai af. 4′ later stond rood-wit opnieuw op achterstand… Simon Toebaert haalde een bezoeker onderuit en van op de elfmeter volgde de 1-2. Het verdiende gelijkspel volgde even voor tijd: Remy Vullers zwiepte het leder uitstekend voor doel en Gaël Vandersteene kopte van dichtbij binnen: 2-2, meteen de eindstand. Mooie wedstijd met een logisch en verdienstelijk gelijkspel als resultaat!

KFCM: Toebaert, Tieberghien, Devos Thybaut, Lauwers, Snauwaert, Verschueren (60′ Ahmadi), Bruneel (60′ Declerck), Vandersteene, Tuytens (46′ Vullers), Verbrugghe en Spriet.

Doelpunten: 50′ (0-1), 65′ Verbrugghe (1-1), 69′ (1-2, pen) en 81′ Vandersteene (2-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

01-09-2017 19:30 K. FC. MEULEBEKE A K. SASSP. BOEZINGE A
2-2
09-09-2017 14:30 K.R.C. WAREGEM K. FC. MEULEBEKE A
4-2
14-09-2017 20:00 K. FC. MEULEBEKE A K.S.C. WIELSBEKE
2-3
23-09-2017 15:00 K. WS LAUWE A K. FC. MEULEBEKE A
3-1
29-09-2017 19:30 K. FC. MEULEBEKE A K. SK GELUWE A
2-3
07-10-2017 15:00 K.VC DEERLIJK SPORT A K. FC. MEULEBEKE A
3-2
13-10-2017 19:30 K. FC. MEULEBEKE A S.V. WEVELGEM CITY A
5-1
21-10-2017 14:30 FC SP. HEESTERT A K. FC. MEULEBEKE A
1-0
27-10-2017 20:00 K. FC. MEULEBEKE A K. SK BEVEREN-LEIE A
0-5
03-11-2017 19:30 K. ZWEVEGEM SP. A K. FC. MEULEBEKE A
1-3
10-11-2017 19:30 K. FC. MEULEBEKE A RC LAUWE
5-1
18-11-2017 14:30 K.F.C. MOEN K. FC. MEULEBEKE A
1-1
24-11-2017 19:30 K. FC. MEULEBEKE A BL. OTEGEM
5-1
02-12-2017 13:30 K. FC. MEULEBEKE A R. FC LUINGNOIS
3-2
08-12-2017 20:00 VK DADIZELE A K. FC. MEULEBEKE A
4-3
15-12-2017 20:00 K. SASSP. BOEZINGE A K. FC. MEULEBEKE A
1-3
05-01-2018 19:30 K. FC. MEULEBEKE A K.R.C. WAREGEM
3-4
12-01-2018 20:00 K.S.C. WIELSBEKE K. FC. MEULEBEKE A
1-3
20-01-2018 15:00 K. FC. MEULEBEKE A K. WS LAUWE A
  –  
27-01-2018 15:00 K. SK GELUWE A K. FC. MEULEBEKE A
  –  
02-02-2018 19:30 K. FC. MEULEBEKE A K.VC DEERLIJK SPORT A
  –  
09-02-2018 20:00 S.V. WEVELGEM CITY A K. FC. MEULEBEKE A
  –  
16-02-2018 19:30 K. FC. MEULEBEKE A FC SP. HEESTERT A
  –  
24-02-2018 15:00 K. SK BEVEREN-LEIE A K. FC. MEULEBEKE A
  –  
02-03-2018 19:30 K. FC. MEULEBEKE A K. ZWEVEGEM SP. A
  –  
17-03-2018 15:00 RC LAUWE K. FC. MEULEBEKE A
  –  
24-03-2018 15:00 K. FC. MEULEBEKE A K.F.C. MOEN
  –  
06-04-2018 19:30 BL. OTEGEM K. FC. MEULEBEKE A
  –  
14-04-2018 15:00 R. FC LUINGNOIS K. FC. MEULEBEKE A
  –  
20-04-2018 19:30 K. FC. MEULEBEKE A VK DADIZELE A
  –  

.