Volledige kalender Provinciale Beloften ’19-’20 onderaan deze pagina.

.

06-03-2020 – 20u - KFC Meulebeke vs Zedelgem: 4-0

Meulebeke kwam na 2 minuten spelen goed weg toen Zedelgem voor een quasi leeg doel tegen de paal besloot. Rood-wit reageerde op het kwartier met een knal via Thibaut Verbrugghe. Tellen later opnieuw de bezoekers, ditmaal redde Sander Anckaert mooi met de voeten. Meteen naar de overzijde waar het wel bingo was, Tijl Buyse stak Eduard Baekelandt in het straatje, die talmde in 1e instantie iets te lang maar besloot uiteindelijk met zijn linker in de diepste hoek: 1-0. Even na het halfuur een mooie actie van Thibaut Verbrugghe en met een lage trap maakte hij er 2-0 van. Even voor de rust zelfs 3-0, Michiel Vandromme zette een elfmeter feilloos om. Na de rust bleef KFCM de betere ploeg, Hierro Verbeke met de bal op Tijl Buyse, laatstgenoemde zag zijn bal gepareerd. De thuisploeg bleef de kansen opstapelen maar tot scoren kwam Hierro Verbeke en Jarne Popelier niet. Het was Kobe Declerck die met een rake kopbal op hoekschop Jarne Popelier de eindcijfers vastlegde. De score kon nog hoger… een individuele knappe actie van Eduard Baekelandt verdiende meer alsook de pegel van Michiel Vandromme naar de kruising. Einde 4-0! Mooie en verdiende zege.

KFCM: Anckaert, Buyse (80′ Dedeurwaerdere), Declerck K, Vanhalewyn, Vandromme, Verschueren (65′ Amziji), Craeye (46′ Baekelandt T), Verbeke, Verbrugghe, Popelier en Baekelandt E.

Doelpunten: 19′ Baekelandt E (1-0), 32′ Verbrugghe (2-0), 42′ Vandromme (3-0, pen) en 67′ Declerck K (4-0).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

21-02-2020 – 20u - KFC Meulebeke vs WS Oudenburg: 0-2

Match om heel snel te vergeten! Nonchalant, slecht voetbal, niet stevig,… Op vrijschop stond het na 19′ spelen 0-1. Meulebeke reageerde pas rond het halfuur bij een counter, de voorzet/trap van Thijs Devos viel op de doellat. De donderpreek aan de rust van trainer Steve Mollij bleek in dovemansoren te vallen al creëerde KFCM wel meer gevaar: Tristan Baekelandt, Yarno Craeye, Eduard Baekelandt en Brian Depondt kwamen echter niet tot scoren. Aan de overzijde redde Sander Anckaert prima een poging en verzuimde men voor open doel de match te beslissen. In een alles of niets fase werd het in de slotminuten dan toch 0-2.

KFCM: Anckaert, Buyse, Declerck K, Devos (46′ Vanhalewyn), Craeye, Amziji (46′ Misselyn), Depondt, Baekelandt T (75′ Amziji), Verbeke (40′ Declerck A), Popelier en Baekelandt E.

Doelpunten: 19′ (0-1) en 88′ (0-2)

++++++++++++++++++++++++++++++++++

14-02-2020 – 20u - SC Blankenberge vs KFC Meulebeke: 0-1

De eerst helft verliep evenwichtig, toch waar de beste kansen voor Meulebeke waaronder een prima kopbal van Gianluca Cardoen maar de lokale doelman had al een even goeie redding in huis. Ook in de tweede helft enkele mooie doelpogingen van rood-wit maar de thuisdoelman stond sterk te keepen. Een doelpunt kon niet uitblijven en in minuut 72 was het prijs. Na een collectieve aanval zette Hierro Verbeke voor en Gianluca Cardoen tikte het leder binnen: 0-1! Blankenberge trachtte nog iets te forceren maar rood-wit hield stand, mede dankzij een uitstekende redding van doelman Robin De Craemer. Verdiende nipte zege voor onze roodbroekjes!

KFCM: De Craemer, Cardoen, Popelier, Noyez, Sahibdad, Declerck A, Declerck K, Craeye, Vanhalewyn, Verbrugghe, Amziji, Al-Dujeli en Verbeke.

Doelpunten: 72′ Cardoen (0-1).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

07-02-2020 – 20u - KFC Meulebeke vs SV Bredene: 5-0 (forfait)

SV Bredene liet pas even voor 18u weten niet af te komen naar deze wedstrijd ‘wegens gebrek aan spelers’. Een triestige houding om pas zo laat forfait te geven. Uitslag zodoende 5-0 in het voordeel van KFCM.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

31-01-2020 – 20u - SV Oostkamp vs KFC Meulebeke: 3-0

Het elftal van de beloften was een puzzel van jewelste, een onherkenbare beloftenploeg met meer af- dan aanwezigheden: studies, skitripjes, 100 dagen (mee) vieren,…noem maar op: onvoorstelbaar! KFCM moest daarenboven nog de trip maken naar leider Oostkamp. De thuisploeg was doorlopend de betere ploeg, het was weliswaar wachten  tot halfweg de 1e helft toen de 1e goal viel. Doelman Sander Anckaert verhinderde een grotere voorsprong maar moest voor de rust zich toch nog 2x gewonnen geven: 3-0. De tweede helft speelde Meulebeke compacter en slikte geen doelpunt meer. Aan de overzijde was Thibaut Verbrugghe dicht bij een eerredder maar goalie Schelstraete tikte over.

KFCM: Anckaert, Noyez, Baekelandt T, Taveirne, Buyse (80′ Al-Dujeli), Verbrugghe, Amziji, Al-Dujeli (46′ De Bruyne), Claeys (60′ Wyffels), Lannoo en Verbeke.

Doelpunten: 24′ (1-0), 36′ (2-0) en 43′ (3-0).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

24-01-2020 – 20u - KFC Meulebeke vs SV Rumbeke: 1-1

De pandoering uit de heenmatch indachtig ging rood-wit geconcentreerd van start. Toch was de eerste kans (2′) voor de bezoekers. KFCM kreeg greep op het middenveld en creëerde overwicht zonder echt gevaar. Rust : 0-0. Kort na de pauze was een combinatie Noah Spitaels – Hierro Verbeke een unieke kans op de openingstreffer: de bal ging naast. Een minuut later kon aan de overzijde doelman Sander Anckaert de bal nog net overtikken. Rood-wit hield het hoge  tempo aan en de bezoekers trapten op hun adem. Wat helaas niet de 0-1 (66′) belette na een dom foutje achterin. In de slotfase mocht Jarne Popelier een rij hoger acteren, hij bracht de bal perfect voor aan de eerste paal en Seppe Claeys werkte binnen (87′ : 1-1). Het geloof in de zege groeide en in de toegevoegde tijd trof Seppe Claeys alsnog de paal. De 1-1 bleef weliswaar op het bord.

KFCM: Anckaert, Taveirne, Vanhalewijn, Declerck K, Popelier, Craeye (67′ Baekeland T.), Verbrugghe, Baekelandt E, Spitaels (55′ Amziji), Claeys en Verbeke (80′ Declerck A).

Doelpunten: 66′ (0-1) en 87′ Claeys (1-1).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

17-01-2020 – 19u30 - VC Ardooie – KFC Meulebeke: 1-1

Meulebeke begon goed aan de wedstrijd en na 10′ kende het pech: vanuit de 2e lijn besloot Eduard Baekelandt op de binnenkant paal. Iets over het kwartier bij de 1e poging van de thuisploeg meteen raak, een verre trap centraal op doel vloog tegen de netten: 1-0. De beste poging voor rust kwam er via KFCM: Yarno Craeye bediende Hierro Verbeke die naast trapte. Na de pauze voerde Meulebeke de forcing maar tot echt kansen kwam het niet tot rond het uur: na een goeie actie kon Eduard Baekelandt uithalen, de doelman tikte nog net in hoekschop. Minuten later een zoveelste corner met Jarne Popelier, ditmaal kopte Kobe Declerck nipt voorlangs. Halfweg de 2e helft dan toch de beloning voor onze roodbroekjes, Hierro Verbeke zette voor en Eduard Baekelandt tikte binnen: 1-1. Meulebeke dreef de druk verder op en kwam nog het dichtst bij de overwinning, maar van dichtbij lukte het niet voor Eduard Baekelandt en Noach Spitaels. Het bleef 1-1.

KFCM: Depypere, Den Baes, Vanhalewyn, Taveirne, Declerck K, Craeye (65′ Spitaels), Amziji (87′ Vanoosthuyse), Verbeke, Spitaels (46′ Baekelandt T), Baekelandt E en Popelier. Sahibdad viel niet in.

Doelpunten: 17′ (1-0) en 67′ Baekelandt E (1-1).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

10-01-2020 – 20u00 - KFC Meulebeke vs VV Tielt: 1-5

Complete offday van onze roodbroekjes in de thuisderby tegen Tielt. Een late Sint of Kerst, we weten het niet, maar na individuele fouten stond het halfweg de 1e helft 0-2 met tussenin een tegenprik van Hierro Verbeke, bal in het zijnet. De 1e echte poging op doel van Meulebeke viel pas na 41 minuten, een halve trap van Noah Spitaels. Na de pauze een beter en gretiger Meulebeke al stond het even later weliswaar 0-3. Rood-wit stapelde de kansen op via Hierro Verbeke, Yarno Craeye, Jarne Popelier en Dylan Vens maar scoren zat er niet in tot de bal niet weggeraakte bij Tielt, de ingevallen Tristan Baekelandt profiteerde (1-3). Nauwelijks opgezet of alweer een tegentreffer na een zoveelste cadeautje… De kelk werd geledigd tot op de bodem met een eindscore van 1-5 tot gevolg. Match om snel te vergeten.

KFCM: Anckaert, Vanhalewyn, Taveirne, Craeye, Declerck, Verbrugghe (46′ Amziji), Vens, Verbeke, Spitaels (66′ Baekelandt T), Baekelandt (85′ Spitaels) en Popelier.

Doelpunten: 12′ (0-1), 20′ (0-2), 55′ (0-3), 79′ Baekelandt T (1-3), 80′ (1-4) en 85′ (1-5).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

03-01-2020 – 20u00 - De Ruiter Roeselare vs KFC Meulebeke: 1-4

Een piepjong Meulebeke begon goed aan de wedstrijd en verzilverde dit na een kwartier spelen, na een actie waagde Jarne Popelier van op de achterlijn zijn kans en de bal verdween in het verste zijnet, 0-1. Halfweg de 1e helft De Ruiter voor het eerst aan het doel van Maxiem Depypere, op de daaropvolgende hoekschop stond het zowaar gelijk (1-1). KFCM kreeg nog voor de rust de kansen maar Thibaut Verbrugghe (in één tijd net voorlangs) en Hierro Verbeke (bal op de paal) kwamen niet tot scoren. Even na de pauze alweer pech, de bal van Thibaut Verbrugghe strandde op de kruising. Uitstel want minuten later toch 1-2, Yarno Craeye met de voorzet en Gianluca Cardoen besloot in de diepste hoek (1-2). Thibaut Verbrugghe nam alle twijfels weg toen hij door Yarno Craeye in het straatje werd gestuurd: 1-3! In blessuretijd legde Mathieu Naessens de eindcijfers vast, hij nam een hoekschop in één tijd op de volley: 1-4.

KFCM: Depypere, Vanhalewyn, Taveirne, Naessens, Craeye, Verbrugghe, Al-Dujeli (69′ Amziji), Verbeke, Cardoen (60′ Vanoosthuyse), Popelier en Misselyn (78′ Vandendriessche).

Doelpunten: 15′ Popelier (0-1), 23′ (1-1), 54′ Cardoen (1-2), 69′ Verbrugghe (1-3) en 91′ Naessens (1-4).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

13-12-2019 – 20u00 - Oudenburg vs KFC Meulebeke: afgelast

Afgelast op vrijdagmorgen door de onbespeelbaarheid van het veld na felle regenbuien.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

06-12-2019 – 20u00 - Club Roeselare vs KFC Meulebeke: 2-4

Al na 10′ opende Michiel Vandromme de score door een vrijschop rechtsonder binnen te trappen: 0-1 op een drassig en zwaar veld. Rond het halfuur een kort genomen hoekschop en Gianluca Cardoen zette voor, Michiel Vandromme was attent en scoorde 0-2. De rode lantaarn, Roeselare, had geen reactie in huis, en het was Thibaut Verbrugghe die op een haar miste. Even voor de rust was de hattrick voor de centrale verdediger van KFCM een feit: hij zette een rush op doorheen het middenveld, Jarne Popelier zette en voor en het was jawel Michiel Vandromme die overhoeks binnen besloot: 0-3! Na de pauze scoorde Club van op de stip (1-3) en aan de overzijde werd de doorgebroken Gianluca Cardoen neergehaald, slechts een vrijschop, geen kaarten. Doelman Maxiem Depypere pakte even later uit met een mooie redding en de ingevallen Sabir Sahibdad tikte de voorzet van Mathieu Naessens binnen (1-4). In de slotfase scoorde Roeselare een 2e keer maar de zege kwam niet meer in gevaar. Zo sluipen onze jongens de top 5 binnen!

KFCM: Depypere, Devos, Taveirne, Naessens, Vandromme (46′ Vanhalewyn), Verbrugghe, Spitaels (62′ Sahibdad), Verbeke, Cardoen (85′ Spitaels), Popelier (46′ Craeye) en Declerck.

Doelpunten: 10′ 31′ 38′ Vandromme (0-1 tot 0-3), 60′ (1-3, pen), 82′ Sahibdad (1-4) en 86′ (2-4).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

27-11-2019 – 19u30 - SC Wielsbeke vs KFC Meulebeke: stopgezet

Stopgezet aan de rust bij een 0-0 tussenstand wegens onbespeelbaarheid van het veld.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

22-11-2019 – 20u00 - KFC Meulebeke vs FC Varsenare: 4-0

Alweer mooi en ruime zege van onze jeugdige beloften die hierdoor een 9 op 9 realiseren. KFCM was doorheen de wedstrijd de betere ploeg, doelman Sander Anckaert had nauwelijks werk op te knappen. Na 20′ volgde het 1e doelpunt, de afvallende bal trapte Thibaut Verbrugghe mooi in doel. Even voor de rust een vrijschop op een mooie plaats voor Michiel Vandromme, hij krulde het leder voorbij de muur in doel: 2-0. Meteen na de pauze dan toch de bezoekers maar die trapten zowaar de kans naast. Na een mooie collectieve aanval was het Noah Spitaels die het leder in het dak van het doel poeierde (3-0). Halfweg de 2e helft had Gianluca Cardoen de 4-0 aan de voet maar oog in oog met de goalie, besloot hij op de doelman. In de slotfase alsnog de 4e treffer, Michiel Vandromme op vrijschop was opnieuw succesvol!

KFCM: Anckaert, Devos (46′ Craeye), Vandromme, Verbrugghe, Buyse, Verbeke (46′ Naessens), Claeys (82′ Verbeke), Cardoen (82′ Devos), Popelier (85′ Taveirne), Taveirne (62′ Declerck) en Spitaels.

Doelpunten: 20′ Verbrugghe (1-0), 40′ Vandromme (2-0), 56′ Spitaels (3-0) en 87′ Vandromme (4-0).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

15-11-2019 – 20u00 - SVV Damme vs KFC Meulebeke: 2-6

Meulebeke verscheen door omstandigheden in laatste instanties met slechts 12 roodbroekjes om Damme. Niettemin was het KFCM die de score opende via kapitein Tijl Buyse op hoekschop. Even later stond het echter al terug gelijk maar via een vrijschop van Michiel Vandromme werd gerust met 1-2 cijfers. Na de pauze meteen een strafschopfout op Hierro Verbeke, de elfmeter omgezet door Michiel Vandromme: 1-3. Echter in dezelfde minuut alweer een goal aan de overzijde: 2-3. Een kwartier voor tijd nam Hierro Verbeke alle twijfels weg: 2-4. Damme moest een kwartier voor het einde verder met 10 na een rode kaart, Hierro Verbeke werd richting doel onderuit gehaald. Damme kreeg op minuut 80 ook een penalty maar doelman Robin De Craemer redde knap. Het was zelfs Seppe Claeys die met 2 doelpunten in de slotfase nog de score wist verder aan te dikken: 2-6!

KFCM: De Craemer, Taveirne, Declerck, Craeye, Verbeke, Spitaels, Vandromme, Popelier, Claeys, Devos en Buyse. Ingevallen: Vanhalewyn.

Doelpunten: 22′ Buyse (0-1), 25′ (1-1), 29′ en 49′ Vandromme (1-2 en 1-3, pen), 50′ (2-3), 73′ Verbeke (2-4), 85′ en 89′ Claeys (2-5 en 2-6).

Rode kaart: 73′ Maenhout (Damme).

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

08-11-2019 – 20u00 - KFC Meulebeke vs De Ruiter Roeselare: 9-1

De jonge bezoekers van De Ruiter hadden niks in de pap te brokken, na twee minuten spelen stond het zowaar al 2-0, een kopbal van Seppe Claeys op voorzet Yarno Craeye en een own-doelpunt. Net voor de 10e minuut dan toch De Ruiter maar doelman Sander Anckaert stond attent te keepen en pakte uit met een mooie redding. Na een collectieve aanval maakte Hierro Verbeke er 3-0 van en nog voor de rust werd het 4-0: nog poging Jarne Popelier loste de keeper, Arne Declerck tikte de rebound binnen. In een overbodige 2e helft haalde Meulebeke verder zwaar uit en dit met Seppe Claeys aan het voortouw, hij knalde er nog maar liefst vijf binnen! Tussenin wist De Ruiter nog de eerredder aan te tekenen.

KFCM: Anckaert, Taveirne (25′ Declerck), Naessens (75′ Craeye), Van Poucke W (81′ Verbeke), Cardoen (68′ Spitaels), Vandromme, Verbeke (46′ Claeys), Popelier, Claeys (25′ Devos), Craeye (46′ Vanhalewyn) en Spitaels (46′ Taveirne).

Doelpunten: 1′ Claeys (1-0), 2′ own (2-0), 26′ Verbeke (3-0), 39′ Declerck (4-0), 50′ Claeys (5-0), 56′ (5-1), 58′ 77′ 82′ 85′ Claeys (6-1 tot 9-1).

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

01-11-2019 – 20u00 - KFC Meulebeke vs VV Oostduinkerke: 1-4

Al meteen geharrewar voor het doel van Meulebeke, rood-wit ontsnapte meteen aan een achterstand. Het spel ging op en af maar kansen bleven uit tot halfweg de 1e helft. Na een voorzet devieerde een bezoeker zonder het zelf te weten de bal tegen de paal binnen, een frommeldoelpunt maar wel 0-1. De thuisploeg dreigde met halve pogingen en aan de overzijde kwam het zelfs 0-2, op vrijschop scoorden men vanuit het pak. Intussen bleef de regen met bakken uit de lucht vallen, ook de 2e helft was het niet anders. Rond het uur een prima redding van goalie Sander Anckaert waarna Meulebeke beter in de match kwam. Het leverde de aansluitingstreffer op via een mooi doelpunt van Eduard Baekelandt: 1-2. Rood-wit had terug hoop maar veel te snel kwam het met 10 te staan toen Thibaut Verbrugghe een goedkope 2e gele kaart slikte. In de slotfase werden het overdreven 1-4 cijfers na een strafschop (fout buiten de rechthoek) en een parel van doelpunt.

KFCM: Anckaert, Taveirne, Buyse (30′ Craeye), Vandromme, Verbrugghe, Spitaels (62′ Declerck), Baekelandt, Verbeke (71′ Naessens), Claeys, Popelier en Al-Dujeli.

Doelpunten: 23′ (0-1), 36′ (0-2), 70′ Baekelandt (1-2), 84′ (1-3, pen) en 90′ (1-4).

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

25-10-2019 – 20u00 - SV Jabbeke vs KFC Meulebeke: 3-2

Al in de 1e minuut meteen dé kans voor de voorsprong: gemeten voorzet Wout Van Poucke maar Eduard Baekelandt, dicht bij boel, devieerde onvoldoende het leder. Tellen later prima voorzet Jarne Popelier, ditmaal kwam Yaser Al-Dujeli millimeters te kort om te besluiten. Allemaal uitstel want uiteindelijk toch de 0-1 toen Noach Spitaels de bal onderschepte en mooi de diepste hoek binnen schoof! Meulebeke bleef duidelijk de betere ploeg en het resulteerde in de 0-2: Jarne Popelier bracht de bal goed voor doel en de inlopende Yaser Al-Dujeli kopte mooi binnen! Jabbeke moest het spel ondergaan maar op een zeldzame counter liep de kapitein er iedereen af en werkte af: 1-2, meteen de ruststand, terwijl het eigenlijk 0-3 of 0-4 had moeten staan. 2e helft een ander spelbeeld waarbij de thuisploeg meteen dreigde. Aan de overkant kopte Seppe Claeys net naast. Op minuut 51 viel de gelijkmaker en nog voor het uur een prima poging van Thibaut Verbrugghe maar de goalie redde mooi. Jabbeke trof nog de lat waarna het spel verder kabbelde. Diep in de wedstrijd trok Jabbeke onverdiend het laken naar zich toe: via een elfmeter werd het zowaar 3-2. Pijnlijk en onverdiende nederlaag voor de roodbroekjes.

KFCM: Anckaert, Taveirne, Buyse, Vandromme, Van Poucke W (43′ Naessens), Verbrugghe, Spitaels (65′ Verbeke), Baekelandt (46′ Declerck), Claeys, Popelier en Al-Dujeli. Vanhalewyn (onwel) viel niet in.

Doelpunten: 9′ Spitaels (0-1), 31′ Al-Dujeli (0-2), 37′ (1-2), 51′ (2-2) en 79′ (3-2, pen).

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

18-10-2019 – 20u00 - Exc. Zedelgem vs KFC Meulebeke: 0-1

Het eerste halfuur speelde KFCM de thuisploeg van het kastje naar de muur maar kende alweer geen efficiëntie voor het doel. Ook pech moeide zich terug, op voorzet van de heroptredende Wout Van Poucke belandde de kopbal van Seppe Claeys, ook terug na blessure, tegen de paal. Tellen later stuurde Hierro Verbeke Eduard Baekelandt voor doel maar oog in oog met het sluitstuik besloot onze roodbroek pal op de keeper. Halfweg zowaar eens Zedelgem met een bal die letterlijk en figuurlijk uit de lucht kwam te vallen, het leder ketste via de lat over. Net voor rust opnieuw Meulebeke, ditmaal met een vrijschop van Michiel Vandromme… die ketste op de paal en bij de rebound was Hierro Verbeke niet attent genoeg. Aan de rust enkele noodgedwongen wissels maar rood-wit bleef beter en creeerde kansen via Yarno Craeye en Noah Spitaels. Een dik kwartier voor het einde dan toch 0-1: Miel Taveirne behield het overzicht en bediende Eduard Baekelandt, laatstgenoemde knalde mooi binnen vanuit de 2e lijn! In het slot duwde Zedelgem nog eens door maar een secure doelman Sander Anckaert hield zijn net droog. Nipte maar oververdiende overwinning!

KFCM: Anckaert, Van Poucke J (46′ Spitaels), Buyse, Vandromme, Van Poucke W (60′ Naessens), Verbrugghe, Verbeke, Baekelandt, Claeys, Cardoen (46′ Craeye) en Popelier (46′ Taveirne).

Doelpunten: 73′ Baekelandt (0-1).

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

11-10-2019 – 20u00 - KFC Meulebeke vs SC Blankenberge: 5-0 (forfait)

Vrijdagmiddag 11 oktober gaf SC Blankenberge forfait. Waardoor 5-0 winst en drie punten voor KFCM.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

04-10-2019 – 20u00 - SV Bredene vs KFC Meulebeke: 2-3

Heel sterk voetballende wedstrijd van onze beloften die bijna op een sisser uitdraaide maar in het slot alsnog de overwinning opleverde! Na 10′ werkte Noah Spitales de voorzet van Arne Declerck af: 0-1! KFCM bleef de betere ploeg maar verzuimde uit te lopen, oa. via Arne Declerck. Halfweg hield doelman Sander Ankcaert zijn nette droog na een prima tussenkomst bij een 1-1 situatie. Ook Hierro Verbeke en Eduard Baekelandt kwamen niet tot scoren en in de slotfase dreigde Bredene tot 2x toe tevergeefs. Na de pauze meteen Yaser Al-Dujeli met dé kans, hij omzeilde de doelman maar een verdediger bracht redding op de lijn. Tellen later goeie voorzet Yarno Craeye, Yaser Al-Dujeli duwde net naast… en zoals vaak in het voetbal werd dit aan de overzijde afgestraft: plots stond het 1-1 en 4′ later zelfs 2-1 na een werelddoelpunt, niet te pakken. Rood-wit moest even slikken en was van slag…  het balde echter de vuist en na voorzet van Arthur Declercq kopte Michiel Vandromme knap overhoeks binnen: 2-2 met nog 9 minuten te gaan. De oververdiende winnende treffer viel vanuit het pak na vrijschop Jarno Tuytens, het was Eduard Baekelandt die raak trof: 2-3!

KFCM: Anckaert, Devos, Vandromme, Buyse, Popelier, Declercq, Declerck (63′ Tuytens), Baekelandt, Verbeke (46′ Craeye), Spitaels (63′ Verbeke), Craeye (24′ Al-Dujeli (78′ Vanhalewyn)).

Doelpunten: 10′ Spitaels (0-1), 68′ (1-1), 72′ (2-1), 81′ Vandromme (2-2) en 86′ Baekelandt (2-3).

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

27-09-2019 – 20u00 - KFC Meulebeke vs SV Oostkamp: 2-3

De bezoekers trokken bewust furieus van start. Toch mochten ze zich gelukkig achten toen hun doelman Schelstraete al in de eerste minuut buiten zijn rechthoek in de fout ging. Geel bestraft. In de tweede minuut mocht Oostkamp centraal vrij aanleggen, de bal week af en ging in de linkerbenedenhoek binnen: 0 -1. KFCM herstelde het evenwicht en op hoekschop kon Noah Spitaels, weliswaar in twee tijden, binnen trappen : 13′  1-1.  Op slag van rust raakte een vrije trap van Michiel Vandromme de bovenkant van de lat. Terechte 1-1 halfweg. De eerste kans na de pauze was voor Eduard Baekelandt: zijn kopbal na vrije trap ging over. Met twee strafschoppen liepen de bezoekers uit tot 1-3. Een allicht onbewuste haakfout in het tumult was aanleiding voor de eerste ; de tweede was het gevolg van handspel, al of niet aangeschoten bal? Hoe dan ook, twee cruciale fases die een domper betekenden. Jarne Populier trof nog tweemaal de paal. In blessuretijd kon Baekelandt, prima afgezonderd voor doel, alsnog de bal netjes over de keeper in doel doen belanden. Een zege voor de bezoekers zonder glans, en dat was in eerste instantie de verdienste van het ‘jonge’ KFCM.

KFCM: Anckaert, Taveirne, Buyse, Vandromme (74′ Declerck K), Popelier, Declerck A, Devos, Craeye (63′ Vanhaelewyn), Baekelandt, Spitaels (68′ Misselyn) en Verbeke. Doelman Depypere viel niet in.

Doelpunten: 2′ (0-1), 13′ Spitaels (1-1), (1-2, pen), (1-3, pen) en 90′ Baekelandt (2-3).

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

20-09-2019 – 20u00 - SV Rumbeke vs KFC Meulebeke: 6-0

Wedstrijd die eigenlijk nooit geen wedstrijd was, na een kwartier spelen stond het reeds 3-0. Een stevige tegenstander met meer kwaliteit, gecombineerd met afgestrafte foutjes: 6-0 eindstand.

KFCM: Depypere, Taveirne, Vandromme, Vanhalewyn (46′ Tuytens), Devos (77′ Vanhalewyn), Verschueren (46′ Spitaels), Al-Dujeli (46′ Craeye), Buyse (46′ Verbeke), Claeys (75′ Al-Dujeli), Baekelandt en Popelier.

Doelpunten: 7′ 9′ 17′ 34′ 49′ 78′ (1-0 tot 6-0).

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

13-09-2019 – 20u00 - KFC Meulebeke vs KVC Ardooie: 0-2

Meulebeke domineerde de 1e helft zonder al te veel doelgevaar, Ardooie schuwde de stevige duels niet. Rond het halfuur had Eduard Baekelandt de 1-0 aan de voet maar trapt onbegrijpelijk van wel heel dichtbij de rebound naast. Luttele tellen ervoor zag Mathias Vandewoestyne zijn kopbal, op voorzet van Michiel Vandromme, tegen de paal belanden. Iets over het uur een penaltyfase waarbij Ardooie allicht terecht om strafschop vroeg maar niet kreeg. KFCM kreeg opnieuw de kans voor de voorsprong maar alweer werd die in de kiem gesmoord, Besar Amziji twijfelde te lang aan de 2e paal en kon zo de 1-0 niet binnen leggen. Wel aan de overzijde, KFCM liep tegen een counter aan en een bezoeker werkte fraai af: 0-1. Jarne Popelier zag nog zijn scherpe trap op de paal uit ketsen en via vrijschop legde KVCA te simpel de 0-2 eindcijfers vast. De bezoekers eindigden nog met 10 na een dubbele boeking op minuut 84 voor Musa.

KFCM: Anckaert, Taveirne, Vandromme, Vanhalewyn, Devos, Vandewoestyne (77′ Verbeke), Verschueren, Declerck (55′ Spitaels), Verbeke (46′ Amziji), Baekelandt (88′ Vandendriessche) en Popelier.

Doelpunten: 71′ (0-1) en 77′ (0-2)

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

09-09-2019 – 20u00 - VV Tielt vs KFC Meulebeke: 0-0

Streekduel op maandagavond met een hoog tempo en stevige duels. Niettemin was doelgevaar héél schaars en viel er weinig te noteren. Op het halfuur collectieve aanval van Meulebeke, de afvallende bal knalde Thibaut Verbrugghe op de lat. VV Tielt had net voor de rust de voorsprong aan de voet maar eens alleen voor doel trapte de speler zowaar naast. Meteen na de pauze actie en voorzet Jarne Popelier, Eduard Baekelandt kopte overhoeks over. Rood-wit en met name Michiel Vandromme kende pech op minuut 16 en 26… telkens verdween zijn vrijschop tegen de paal… Tielt probeerde nog even door te duwen maar tot echte kansen kwam het niet meer. Al bij al logisch gelijkspel.

KFCM: Anckaert, Taveirne, Vandromme, Vanhalewyn (75′ Verbeke), Devos, Al-Dujeli (43′ Amziji), Verschueren, Verbrugghe (46′ Declerck), Verbeke (65′ Bruneel), Baekelandt en Popelier.

Doelpunten: -

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

30-08-2019 – 20u00 - KFC Meulebeke vs Club Roeselare: 5-0

Snedig wedstrijdbegin waarbij meteen gescoord werd na een slechte terugspeelbal, Seppe Claeys profiteerde en tikte binnen. 120 seconden een pegel van Yaser Al-Dujeli, het leder ketste op de lat weg. Nog voor het kwartier trapte Michiel Vandromme een vrijschop rechtstreeks binnen: 2-0. Rond het kwartier alweer een goal: na een prima aanval trapte Mathias Vandewoestyne binnen: 3-0. Op hoekschop Jarne Popelier wist Mathias Vandewoestyne zijn 2e van de avond te scoren: 4-0, meteen de ruststand. In een overbodige 2e helft werd in de slotfase toch nog gescoord, Jarne Popelier legde de forfaitcijfers vast.

KFCM: Anckaert, Declerck (46′ Taveirne), Tuytens, Vandromme, Devos (83′ Declerck), Vandewoestyne (55′ Amzij), Al-Dujeli (73′ Craeye), Verschueren, Claeys, Baekelandt (77′ Vandendriessche) en Popelier.

Doelpunten: 3′ Claeys (1-0), 14′ Vandromme (2-0), 18′ en 33′ Vandewoestyne (3-0 en 4-0) en 86′ Popelier (5-0).

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++

vr. 30 augustus – 20:00 KFCM B 5 Club Roeselare 0
ma. 8 september – 20:00 VV Tielt 0 KFCM B 0
vr. 13 september – 20:00 KFCM B 0 K VC Ardooie 2
vr. 20 september – 20:00 K SV Rumbeke 6 KFCM B 0
vr. 27 september – 20:00 KFCM B 2 KVCSV Oostkamp 3
vr. 04 oktober – 20:00 K SV Bredene 2 KFCM B 3
vr. 11 oktober – 20:00 KFCM B 5 (ff) Club Blankenberge 0
vr. 18 oktober – 20:00 K Exc Zedelgem 0 KFCM B 1
zat. 26 oktober – 15:00 K SV Jabbeke 3 KFCM B 2
vr. 01 november – 20:00 KFCM B 1 VV Oostduinkerke 4
vr. 08 november – 20:00 KFCM B 9 SV De Ruiter Roes 1
vr. 15 november – 20:00 SVV Damme 2 KFCM B 6
vr. 22 november – 20:00 KFCM B 4 K FC Varsenare 0
wo. 27 november – 19:30 KSC Wielsbeke KFCM B afgel
vr. 06 december – 20:00 Club Roeselare 2 KFCM B 4
vr. 13 december – 20:00 K WS Oudenburg KFCM B afgel
vr. 03 januari – 20:00 SV De Ruiter Roes 1 KFCM B 4
vr. 10 januari – 20:00 KFCM B 1 VV Tielt 5
vr. 17 januari – 19:30 K VC Ardooie 1 KFCM B 1
vr. 24 januari – 20:00 KFCM B 1 K SV Rumbeke 1
vr. 31 januari – 20:00 KVCSV Oostkamp 3 KFCM B 0
vr. 07 februari – 20:00 KFCM B 5  forfait K SV Bredene 0
vr. 14 februari – 20:00 Cl Blankenberge 0 KFCM B 1
vr. 21 februari – 20:00 KFCM B 0 K WS Oudenburg 2
vr. 06 maart – 20:00 KFCM B 4 K Exc Zedelgem 0
do. 12 maart – 20:00 KFCM B K SV Jabbeke uitgest
vr. 20 maart – 20:00 VV Oostduinkerke KFCM B  uitgest
vr. 27 maart – 20:00 KFCM B SVV Damme uitgest
vr. 03 april – 20:00 K FC Varsenare KFCM B uitgest
vr. 17 april – 20:00 KFCM B Wielsbeke uitgest