Volledige kalender Provinciale Beloften 2021-2022 onderaan deze pagina.

.

21/01/22 – 20u – KVC Ardooie vs KFC Meulebeke: 0-4.

KFCM: Vanhouwe, Den Baes, De Wulf, Decostere, Bayunga, Declercq, Vandewalle (46′ Verbeke), Couwyzer (46′ Tack), Ouarane, Vandromme (46′ Vanhalewyn) en Kerkhof (46′ Wallican).

Doelpunten: 4′ Bayunga (0-1), 36′ Vandewalle (0-2), 59′ Verbeke (0-3) en 75′ Declercq (0-4).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

14/01/22 – 20u – SK Eernegem vs KFC Meulebeke: uitgesteld.

Wedstrijd uitgesteld door enkele coronagevallen bij de thuisploeg.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

17/12/21 – 20u – SK Oostnieuwkerke vs KFC Meulebeke: uitgesteld.

Wedstrijd verplaatst naar dinsdag 22/02/22 door de huidige geldende coronamaatregelen in Oostnieuwkerke (Staden).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

10/12/21 – 20u – Exc Zedelgem vs KFC Meulebeke: 3-2.

Meulebeke was baas in de eerste helft en dwong ook de meeste (grootse) kansen af maar het gekende verhaal van dit seizoen zette zich ook door op Zedelgem. Na negen minuten een actie en mooi wegdraaien van Seppe Claeys aan de zestien, de lage schuiver verdiende meer, de doelman dook goed plat. Iets voor het halfuur opnieuw Seppe Claeys, ditmaal devieerde hij de paal, we bleven niet gespaard van een dosis pech. Even later kwam Zedelgem opzetten maar goalie Anton Callaert kwam tot tweemaal toe gepast tussen. Op slag van een rust een prima voorzet van Alex Beggia, de kopbal van Hierro Verbeke vloog van dichtbij naast, rust zowaar nog 0-0. Meteen na de pauze was rood-wit niet wakker en nog voor het uur gaf men alles weg en stond het 2-0. Een onnodige vrijschop leidde de 1-0 in en na een te gemakkelijke counter kon men alleen centraal voor doel binnen trappen. Even na het uur een goeie vrijschop van Maxime Verfaillie, het leder passeerde iedereen maar niemand tikte binnen. Wat later toch prijs na een counter en voorzet van Hierro Verbeke, Maxime Verfaillie trapte in één tijd hoog in doel binnen (2-1). De wedstrijd werd zo opnieuw spannend maar 6′ voor tijd viel de 3-1 uit het niets. Op voorzet van Griffin George was Hierro Verbeke dicht bij de 3-2 maar die viel uiteindelijk pas diep in blessuretijd via Jaron Vanwalleghem.

KFCM: Callaert, Den Baes, Dejonckheere (82′ Vandendriessche), Taveirne, Vanhalewyn, Beggia (78′ George Griffin), Verfaillie, Verbeke (29′ Vanwalleghem (34′ Verbeke)), George Gilles (65′ Vanwalleghem), Dekimpe en Claeys.

Doelpunten: 51′ (1-0), 58′ (2-0), 67′ Verfaillie (2-1), 84′ (3-1) en 93′ Vanwalleghem (3-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

03/12/21 – 20u – KFC Meulebeke vs De Haan: afgelast.

Ten gevolge van de zeer slechte weersomstandigheden, overvloedige regen, werd de match afgelast.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

26/11/21 – 20u – KFC Meulebeke vs VV Tielt: 1-1

Na negen minuten spelen in de derby tegen Tielt creëerde Meulebeke zijn eerste kans en dit via Seppe Claeys, het leder werd weggewerkt. Tellen later opnieuw Seppe Claeys, hij draaide goed weg van zijn man en kon richting het doel waar hij mooi overhoeks binnentrapte: 1-0. Na een tijd werd de match evenwichtiger en bijna halverwege de 1e helft schonk Meulebeke een cadeautje aan de bezoekers, doelman Siebe Vanhouwe redde de meubelen. Seppe Claeys trok rond minuut 24 alleen richting doel na een goeie bal, hij omzeilde de doelman maar een verdediger bracht nog redding. Ook in de 2e helft bleef rood-wit zoeken naar een tweede treffer en op een goeie bal van Mattice Dekimpe konden zowaar Arne Declerck én Tom Verschueren én Seppe Claeys de bal niet in het open doel deviëren. Op het uur dan toch de 2-0 na een vrijschop van Gilles George, vanuit het pak tikte Seppe Claeys binnen maar het doelpunt werd zowaar afgekeurd voor buitenspel!? Nadien herstelde VV Tielt terug het evenwicht maar echt gevaarlijk was het nooit. In de slotfase schreeuwden men moord en brand bij een strafschopfase, de ref liet begaan. Minuten later eenzelfde fase, ditmaal liep de scheidrechter wel in de val en kende de elfmeter toe: 1-1, meteen de eindstand.

KFCM: Vanhouwe, Declerck A (85′ George Griffin), Dejonckheere, Taveirne (52′ Baekelandt T), Vanhalewyn, Baekelandt T (46′ Verschueren), Vanwalleghem, Verfaillie, George Gilles, Dekimpe en Claeys (75′ Vandendriessche). Noyez viel niet in.

Doelpunten: 10′ Claeys (1-0) en 84′ (1-1, pen).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

19/11/21 – 20u – SV Jabbeke vs KFC Meulebeke: 3-2

Uitzonderlijk geen verslag.

KFCM: Callaert, Noiret, Verbeke, Dejonckheere, Vandendriessche, George Gilles, Dekimpe, Declerck A, Vandromme, De Bruyne, George Griffin, Verfaillie en Baekelandt T.

Doelpunten: Noiret (0-1), Verbeke (0-2), (1-2), (2-2) en (3-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

12/11/21 – 20u – KFC Meulebeke vs KSC Blankenberge: 2-0

Spannende en mooie wedstrijd op de prachtige grasmat in het Dr. Leo Abeele Stadion. Op het kwartier stuurde Gilles George Nicolas Noiret weg maar laatstgenoemde zijn trap was te slap. Op een verre vrije trap van Flo Decostere mispakte de bezoekende doelman zich, sloeg alsnog de bal van onder zijn lat weg maar de rebound was voor Arne Declerck: 1-0. Rond het halfuur leek Blankenberge even aan te dringen maar de trappen werden meestal tijdig afgeblokt, aan de overzijde twee pogingen via Nicolas Noiret. Even voor de rust nog een bezoekende vrije trap, de bal leek over doel te gaan maar ketste via de lat terug het veld in. Meteen na de pauze KFCM via Gilles George die alleen naar doel trok, de doelman had een goeie redding in huis. Rond het halfuur besloot een bezoeker nipt voorlangs en aan de overzijde probeerde Gilles George tevergeefs tot scoren te komen, het mocht echter niet zijn. Het bleef spannend… 9′ voor tijd stormde Nicolas Noiret ook al alleen op doel af maar besloot zowaar naast! Uiteindelijk was het toch Nicolas Noiret die de wedstrijd besliste met een knappe actie & trap: 2-0. In het slot miste… jawel Gilles George de 3-0 na een prima vrijschop van Flo Decostere. Knappe thuiszege en zo pakken de roodbroekjes een negen op negen!

KFCM: Callaert, Declerck Arne, Decostere, Verfaillie, Beggia, Baekelandt T, Vanwalleghem, Noiret (83′ Vandendriessche), Dejonckheere, George Gilles en Dekimpe (70′ George Griffin). Vanhalewyn viel niet in.

Doelpunten: 20′ Declerck Arne (1-0) en 83′ Noiret (2-0).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

05/11/21 – 20u – De Ruiter Roeselare vs KFC Meulebeke: 1-5

Meulebeke begon goed aan de wedstrijd maar naarmate de 1e helft vorderde, werd de partij evenwichtiger tegen De Ruiter die onderin het klassement bengelt. Op counter kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong (1-0) maar nog voor de rust hingen de bordjes gelijk: Seppe Claeys legde af, Hierro Verbeke trapte binnen, 1-1. Na de pauze schakelde Meulebeke een versnelling hoger, de 1e poging via Seppe Claeys was te slap na voorbereidend werk van Gilles George. Minuten later zorgde Hierro Verbeke met een individuele actie voor de voorsprong in de diepste hoek: 1-2. Even na het uur trapte laastgenoemde net voorlangs, aan de overzijde pakte doelman Anton Callaert uit met een prima redding. Nadat Gilles George de doellat devieerde, scoorde Seppe Claeys wel de moeilijkste van de avond (1-3). In de slotfase liepen de cijfers nog op tot 1-5 met goals via Seppe Claeys en de ingevallen Griffin George.

KFCM: Callaert, Declerck Arne, Taveirne (64′ George Griffin), Vanhalewyn, Beggia, Verfaillie, Vanwalleghem (85′ Deseck), Verbeke, Dejonckheere (76′ Vandendriessche), George Gilles en Claeys.

Doelpunten: 38′ (1-0), 41′ en 53′ Verbeke (1-1 en 1-2), 74′ en 82′ Claeys (1-3 en 1-4) en 92′ George Griffin (1-5).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

29/10/21 – 20u – KFC Meulebeke vs Club Roeselare: 4-2

Een droomstart voor Meulebeke, al na twee minuten besloot Hierro Verbeke het leder in de diepste hoek: 1-0. Roeselare liet niet zomaar begaan, gaf repliek en KFCM ontsnapte op het kwartier aan de gelijkmaker. Ondanks het mindere spel bij de thuisploeg stond het even voor het halfuur toch 2-0 na een actie van Arne Declerck en de daaropvolgende lage schuiver van Seppe Claeys. Nog voor de rust wisten de Rodenbachjongens de verdiende aansluitingstreffer te scoren, 2-1 meteen de ruststand. Meteen na de pauze handspel van Eduard Dejonckheere, de ref wees naar de stip maar doelman Siebe Vanhouwe pakte uit met een mooie redding. Minuten later devieerde Eduard Dejonckheere de doelpaal. Even na het uur actie en voorzet van Seppe Claeys, de inlopende Hierro Verbeke trapte hoog binnen: 3-1.  De bezoekers gaven niet op en voelden dat rood-wit niet echt in goede doen was, een poging verdween nipt voorlangs voorbij de uitkomende Siebe Vanhouwe. In de slotfase viel dan toch 3-2 waardoor er terug spanning kwam. Nathan Vanhalewyn nam alle twijfels weg in blessuretijd: 4-2!

KFCM: Vanhouwe, Declerck A (85′ Vandendriessche), De Wulf, Taveirne, Vanhalewyn, Decostere, Beggia (46′ Baekelandt T), Verbeke, Dejonckheere (78′ George Gr), George Gi (64′ Vanwalleghem) en Claeys.

Doelpunten: 2′ Verbeke (1-0), 28′ Claeys (2-0), 35′ (2-1), 64′ Verbeke (3-1), 86′ (3-2) en 91′ Vanhalewyn (4-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

22/10/21 – 20u – SV Rumbeke – KFC Meulebeke: 5-3

De verplaatsing naar leider Rumbeke kondigde zich zwaar aan. Trainer Steve Mollij kon terug op zijn manschappen rekenen die het Snaaskerke en Bredene, ploegen uit de top van rangschikking, moeilijk hadden gemaakt. De thuisploeg begon snedig op het kunstgrasveld en mikte na een paar seconden al op de paal, uitstel, want tellen later verdween de bal toch in doel: 1-0. Meulebeke reageerde via een vrijschop van Mattice Dekimpe, Nathan Vanhalewyn duwde aan de 2e paal binnen, 1-1. Het tempo bleef hoog en even later pakte doelman Siebe Vanhouwe uit met een knappe redding. KSVR bleef aandringen maar KFCM verweerde zich knap en kranig. Op het halfuur kwam rood-wit zelfs op voorsprong, Hierro Verbeke profiteerde van slecht inspelen en trapte in diepste hoek binnen: 1-2, meteen de ruststand. De thuisploeg kwam wat nerveus en duwde het gaspedaal extra in, het resulteerde op het uur in de gelijkmaker door een eerder afgeweken bal. Een dik kwartier voor het einde de voorsprong voor de leider nadat Siebe Vanhouwe redding bracht op een counter maar bij de rebound was hij kansloos. De match leek gespeeld maar 120 seconden later hingen de bordjes weer gelijk, op vrijschop Mattice Dekimpe werkte Kobe Declerck in één tijd binnen: 3-3! De tijd tikte traag verder, Rumbeke vreesde voor puntenverlies, in het bezoekende kamp groeide de hoop voor een stunt én een (verdiend) puntje. Dit leek ook in de maak tot halfweg minuut 89… de 4-3 verscheen op het bord, dolle taferelen bij Rumbeke, ontgoocheling bij stamnummer 1255. Het 8e doelpunt van de avond in blessuretijd was er nog ééntje voor de statistieken… Proficiat jongens met jullie prestatie, het bracht jammer genoeg geen punt op…

KFCM: Vanhouwe, Declerck A, Declerck K, Taveirne, Vanhalewyn, Beggia, Vanwalleghem (60′ Verfaillie), Verbeke (85′ Baekelandt T), Dejonckheere, George Gi (70′ George Gr) en Dekimpe.

Beeldmateriaal: klik hier voor enkele foto’s.

Doelpunten: 1′ (1-0), 4′ Vanhalewyn (1-1), 30′ Verbeke (1-2), 59′ (2-2), 73′ (3-2), 75′ Declerck K (3-3), 89′ (4-3) en 91′ (5-3).

Wedstrijdverslag van SV Rumbeke: klik hier.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++

15/10/21 – 20u – KFC Meulebeke – KSK Snaaskerke: 0-0

De Meulebeekse bekampten Snaaskerke, een stevige ploeg die goed op dreef is in de competitie. De bezoekers brachten de 1e helft de meeste druk, KFCM acteerde op momenten onzeker achterin. Iets over het halfuur rood-wit na een vrijschop op de achterlijn, maar een bezoeker veegde het leder nog voor het open doel weg. Even voor de rust wat commotie bij een strafschopfase, Snaaskerke vroeg tevergeefs een elfmeter. Meulebeke kwam de 2e helft beter uit de kleedkamer en de match leek te kantelen. Scoren werd echter niet gedaan, in de absolute slotfase kregen zowel KFCM als Snaaskerke nog dé kans om met de overwinning te gaan lopen. Het bleef 0-0. Nog te vermelden, de wedstrijd lag na 75′ spelen een kwartier stil nadat scheidsrechter Van Oost een bal tegen het hoofd had gekregen en voor verzorging even naar de kant moest.

KFCM: Vanhouwe, Declerck A, Declerck K, Taveirne, Vanhalewyn (62′ George Gr), Beggia, Baekelandt T (73′ George Gi (88′ Vandendriessche)), Verbeke (64′ Vanwalleghem), Dejonckheere, George Gi (46′ Verfaillie) en Dekimpe.

Doelpunten: nvt.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

08/10/21 – 20u – KFC Varsenare vs KFC Meulebeke: 1-4

KFCM had de eerste kans van de wedstrijd tegen rode lantaarn Varsenare, op de lage schuiver van Seppe Claeys ging de lokale doelman goed plat, corner. Aan de overzijde was het echter meteen raak bij de 1e poging, getwijfel achterin werd afgestraft: 1-0. Meulebeke probeerde erna tevergeefs op zoek te gaan naar de gelijkmaker maar het was de thuisploeg die het dichtst bij een 2e doelpunt was: in 1e instantie een prima redding van doelman Anton Callaert, vervolgens besloot een thuisspeler onbegrijpelijk naast. Even voor de rust gingen de poppen aan het dansen wat resulteerde in een dubbele boeking op een paar minuten tijd voor Ofori (Varsenare). Meteen na de pauze een grote kans voor Seppe Claeys maar de doelman tikte alsnog over. Rood-wit duwde door en de numerieke meerderheid werd snel duidelijk: Hierro Verbeke bracht verlossing  met de gelijkmaker en de ingevallen Noah Duyck bracht KFCM op voorsprong na een mooie aanval. Het was Seppe Claeys die met twee treffers in de slotfase de eindscore vastlegde. Onze Provinciale Beloften pakken zo een niet onaardige 10 op 18.

KFCM: Callaert, Vanwalleghem (77′ De Bruyne), Verbeke, Vandendriessche (53′ Duyck), Dekimpe, Declerck K, Baekelandt T (83′ Noyez), Taveirne, Vanhalewyn, Dejonckheere en Claeys.

Rode kaart: 36′ Ofori (2x geel, FCV).

Doelpunten: 14′ (1-0), 54′ Verbeke (1-1), 58′ Duyck (1-2), 81′ en 87′ Claeys (1-3 en 1-4).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

01/10/21 – 20u – SV Bredene vs KFC Meulebeke: 2-2

Wedstrijd bij leider Bredene resulteerde in een verdiend gelijkspel na een vroege achterstand. KFCM kwam even voor de rust met 10 te staan maar kwam in de 2e helft toch op voorsprong. In de slotfase slikte het alsnog de gelijkmaker.

KFCM: Callaert, Vanwalleghem, Verbeke, Vandendriessche, Dekimpe, George Gilles, Declerck A, Declerck K, Taveirne, Vanhalewyn, Dejonckheere, Deseck, Beggia en Verfaillie.

Rode kaarten: 43′ Beggia (2x geel) en 44′ trainer Mollij (2x geel).

Doelpunten: (1-0), Verbeke (1-1), 85′ Declerck Arne (1-2) en 90′ (2-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

23/09/21 – 20u – SC Wielsbeke vs KFC Meulebeke: 3-2

“Kansenkermis” voor Meulebeke in Wielsbeke maar zowaar toch een nederlaag. Uiteindelijk opende Seppe Claeys de score maar rusten deden we met 2-1. Intussen hadden Seppe Claeys, paar keer, en Hierro Verbeke meerdere goals aan de voet. Ook bij de pegel van Seppe Claeys op het doelhout, kende KFCM veel pech. Op het uur toch de gelijkmaker via Maxime Verfaillie. Erop en erover dacht iedereen, maar opendoelkansen die niet binnen vlogen of alweer de paal verhinderen een voorsprong. In het slot liep rood-wit tegen een dodelijke counter… 3-2! Een match die nooit mocht verloren worden…

KFCM: Vanhouwe, Declerck A (78′ Dejonckheere), Dewulf, Taveirne, Vanhalewyn, George Gilles (26′ Dekimpe), Verfaillie, Baekelandt T (55′ Beggia), Vanwalleghem, Verbeke en Claeys (61′ Vandendriessche).

Doelpunten: 15′ Claeys (0-1), 29′ (1-1), 35′ (2-1), 60′ Verfaillie (2-2) en 77′ (3-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

17-09-2021 – 20u – KFC Meulebeke vs KVC Ardooie: 4-1

Derde wedstrijd op rij in het eigen Dr. Leo Abeele Stadion, ditmaal tegen de verre buren van Ardooie. KFCM begon prima aan de partij en iets voor het kwartier kopte Seppe Claeys knap de voorzet van Tristan Baekelandt binnen (1-0). Meulebeke bleef de betere voetballende ploeg, Ardooie probeerde het veelal met de lange bal. Het was wachten tot na het halfuur voor de volgende notitie waarbij Gilles George al dan niet foutief neergehaald in de zestien. Tellen later Hierro Verbeke alleen op doel maar besloot te slap op de doelman. Na fout op Maxime Verfaillie dan toch een elfmeter voor de thuisploeg, Seppe Claeys zette om (2-0). Op slag van rust dé kansen voor een ruimere voorsprong maar zowel Gilles George als Tristan Baekelandt konden van dichtbij niet besluiten. Na de pauze bleef rood-wit dominant en liep verder uit tot 4-0 met goals van Tristan Baekelandt en Gilles George. In de slotfase lukte Ardooie nog de eerredder. Mooie en verdiende overwinning voor onze beloften die zo starten met een 6 op 9!

KFCM: Vanhouwe, Declerck A, Taveirne, Vanhalewyn, George Gilles, Verfaillie (84′ Beggia), Beggia (71′ Dejonckheere), Baekelandt T, Vanwalleghem (69′ Vandendriessche), Verbeke (75′ Misselyn) en Claeys (60′ Dekimpe).

Doelpunten: 13′ 36′ Claeys (1-0 en 2-0), 58′ Baekelandt (3-0), 62′ George Gilles (4-0) en 82′ (4-1).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

10-09-2021 – 20u – KFC Meulebeke vs SK Eernegem: 1-3

Opnieuw wedstrijd op eigen veld. De wedstrijd werd in laatste nog gewisseld door afgekeurde verlichting bij SK Eernegem. In de beginfase tweetal kansjes voor Meulebeke waar halfweg de 1e helft een grote kans kwam voor Meulebeke, Seppe Claeys zag zijn bal van de lijn gekeerd! Even later de bezoekers maar Anton Callaert bracht mooi redding. Even voor de rust zowaar uit het niets van 0-0 naar 0-2, de roodbroekjes stonden erbij en keken er naar… Na de pauze actie van Jeremie Bayunga aan de achterlijn, Seppe Claeys werkte van dichtbij over. Iets voor het uur toch weer spanning in de match toen Jaron Vanwalleghem hoog in doel mooi afwerkte: 1-2. KFCM bleef aandringen en even leek het scenario van vorige week in de maak maar enkele grote kansen bleven onbenut… Het was zelfs SKE die in de absolute slotfase de eindcijfers vastlegde.

KFCM: Callaert, Taveirne, Verschueren (68′ Deseck), Casteele (22′ Declerck A), Beggia, Vanwalleghem (63′ George Gilles), Ouarane, Verfaillie, Anne (73′ Vanwalleghem), Claeys en Bayunga (58′ Verbeke).

Doelpunten: 37′ (0-1), 39′ (0-2), 56′ Vanwalleghem (1-2) en 90′ (1-3).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

03-09-2021 – 20u – KFC Meulebeke vs SK Oostnieuwkerke: 3-2

Eerste wedstrijd van de competitie en dit voor eigen publiek. Enkele A-kernspelers maakten deel uit van de selectie, niettemin stond het na 9′ spelen te gemakkelijk 0-1. Meulebeke reageerde via Seppe Claeys, Jan-Thomas Kerkhof en Maxime Verfaillie maar zij kwamen in ééndezelfde fase niet tot scoren. Ook op het kwartier was KFCM er dicht bij, maar tot 2 à 3x toe werd de bal uit het doel ‘geveegd’. Een kwartier voor de rust handspel van Oostnieuwkerke in de zestien, Jan-Thomas Kerkhof knalde echter de elfmeter op de doelman (rust 0-1). Meteen na de pauze zowaar 0-2 toen een vrijschop rechtstreeks in doel verdween, het leek over en uit voor rood-wit. Minuten later bracht Seppe Claeys terug spanning in de match (1-2) maar het was wachten tot over het uur voor nieuw gevaar, de pegel van Jeremie Bayunga werd overgetikt. Een kwartier voor ‘t einde dan toch de verdiende gelijkmaker na actie Jeremie Bayunga en het doelpunt, via de doellat, van Maxime Verfaillie. In de absolute slotfase kon Seppe Claeys alleen op doel af en trapte beheerst de 3-2 eindstand tegen de touwen!

KFCM: Callaert, Taveirne, Vanhalewyn, Casteele (69′ Declerck K), Beggia (64′ Dejonckheere), Baekelandt T (46′ Bayunga), Vanwalleghem (75′ Baekelandt T), Kerkhof (60′ Deseck), Verfaillie, Claeys en Anne.

Doelpunten: 9′ (0-1), 51′ (0-2), 54′ Claeys (1-2), 76′ Verfaillie (2-2) en 89′ Claeys (3-2).

++++++++++++++++++++++++++++++++++

3/09/2021 20u KFCM Oostnieuwkerke 3-2
10/09/2021 20u KFCM Eernegem 1-3
17/09/2021 20u KFCM Ardooie 4-1
23/09/2021 20u Wielsbeke KFCM 3-2
1/10/2021 20u Bredene KFCM 2-2
8/10/2021 20u Varsenare KFCM 1-4
15/10/2021 20u KFCM Snaaskerke 0-0
22/10/2021 20u Rumbeke KFCM 5-3
29/10/2021 20u KFCM Club Roeselare 4-2
5/11/2021 20u De Ruiter KFCM 1-5
12/11/2021 20u KFCM Blankenberge 2-0
19/11/2021 20u Jabbeke KFCM 3-2
26/11/2021 20u KFCM Tielt 1-1
3/12/2021 20u KFCM De Haan AFGELAST
10/12/2021 20u Zedelgem KFCM 3-2
17/12/2021 20u Oostnieuwkerke KFCM UITGESTELD
14/01/2022 20u Eernegem KFCM UITGESTELD
21/01/2022 20u Ardooie KFCM 0-4
28/01/2022 20u KFCM Wielsbeke …-…
4/02/2022 20u KFCM Bredene …-…
11/02/2022 20u KFCM Varsenare …-…
18/02/2022 20u Snaaskerke KFCM …-…
22/02/2022 20u Oostnieuwkerke KFCM …-…
4/03/2022 20u KFCM Rumbeke …-…
11/03/2022 20u Club Roeselare KFCM …-…
18/03/2022 20u KFCM De Ruiter …-…
25/03/2022 20u Blankenberge KFCM …-…
1/04/2022 20u KFCM Jabbeke …-…
8/04/2022 20u Tielt KFCM …-…
23/04/2022 15u De Haan KFCM …-…
29/04/2022 20u KFCM Zedelgem …-…