Eerste Elftal – VV Oostduinkerke, zaterdag om 19u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht – via Ter Borchtlaan.

Scheidsrechters: dhr. Lauren Cools, bijgestaan door dhr. Nicolas Van Caelenberghe en dhr. Erwin Ceriez.

Lappenmand/geschorst: Jarne Popelier (enkel), Matthias Blomme (teen) en Michel Kodia (ribben) blijven out. ** Niemand geschorst.

Weetjes: Vanaf zaterdagochtend kunnen de heerlijke vanillewafeltjes van DV Foods opgehaald worden in de voetbalkantine – gelieve dit zoveel mogelijk zaterdag te doen, de kantine is doorlopend open van zaterdagochtend tot na de match van het 1e elftal ‘s avonds. Spelers 1e elftal en beloften kunnen volgende week dinsdag hun wafels ophalen op het einde van de gang kleedkamers. KFCM dankt iedereen voor zijn steun en medewerking, een verkooprecord werd (nipt) verbroken. ** Het jaarlijkse Kerstfeestje voor onze (jeugd)ploegen gaat dit jaar door op vrijdag 14 december in OC Vondel. De uitnodigingen werden reeds verdeeld. We hopen op ieders aanwezigheid! Jeugdspelers nemen gratis deel en de aanwezige jeugdspelers krijgen daarenboven nog een geschenk! ** De kaarting voor verse groenten zal dit seizoen doorgaan op vrijdagavond 18 januari 2019 in de voetbalkantine. De beloften spelen dan ook diezelfde avond een thuismatch. Zie onderaan!

Drankbonnetjes: De (oude) drankbonnetjes zijn nog geldig tot eind december 2018. Vanaf 2019 gelden enkel en alleen nog de jetons! Gelieve hiermee rekening te houden!

Matchbal: /

.

SK Eernegem – Provinciale Beloften, vrijdag om 20u

Sportcentrum, Bruggestraat 104 (inkom via Achterstraat, naast nr.3), 8480 Eernegem.

Scheidsrechter: dhr. Christoph Jaecques.

.

Gewestelijke U21 – WS Bellegem, vrijdag om 19u30

Sportcentrum Ter Borcht – via Ter Borchtlaan, terrein 4.

Scheidsrechter: dhr. Jonathan Expeels.

affiche kaarting 2019