26 juli 2018
Score: 1 - 4

Extreme zomerse temperaturen dan dat we gewoon zijn maar Koning Voetbal week niet. Al snel kwam KFCM op voorsprong op het 2e terrein van nieuwbakken 2e Provincialer KRC Bissegem, Dylan Vens strafte een lokale fout cash af met een lage schuiver (0-1). Een paar minuten later verdubbelde Eduard Baekelandt de score op hoekschop van de 1e doelpuntenmaker (0-2), dit na voorbereidend werk van Thorben Platteau & Dylan Vens. Even ervoor trof Gianluca Cardoen nog de doellat. Ook Meulebekenaar Eduard Baekelandt trof het doelhout, hij zag zijn trap traag tegen de binnenkant paal ketsen. Iets voor de pauze Bissegem maar goalie Daan Ronse redde in eerste instantie met de voet, de rebound vloog nipt voorlangs. Kapitein Mathias Vandewoestyne had even voor de rust nog de 0-3 aan de voet maar knalde op de vuisten van de thuisdoelman. Na de pauze iets minder bedrijvig, niettemin stond al snel de 0-3 op het bord, Gaethan Lannoo tikte de hoekschop van de ingevallen Thibaut Verbrugghe binnen. Halfweg de 2e helft wees ref De Vlaminck terecht naar de stip na duwfout op nieuwkomer Thorben Platteau, het was laatstgenoemde die de elfmeter zelf omzette: 0-4. Op een zeldzame tegenprik dan toch de eerredder, na een puffende en zwetende avond stond uiteindelijk een 1-4 eindzege op het bord!

KFCM 1e helft: Ronse, Den Baes, Vandewoestyne, Cardoen, Platteau, Vens, Deneir, Popelier, Lannoo, Baekelandt en Vandromme.

KFCM 2e helft: Ronse, Den Baes, Deneir, Blomme, Popelier, Buyse, Platteau, Lannoo, Vanmarcke, Verbrugghe en Wallican.

Doelpunten: 15′ Vens (0-1), 17′ Baekelandt (0-2), 53′ Lannoo (0-3), 68′ Platteau (0-4, pen) en 77′ Vannieuwenhuyse (1-4).

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Philippe De Vlaminck, bijgestaan door dhr. Geert Claeys en dhr. Tom Derveaux.