Zaterdag om 19u trappen KFC Meulebeke & KSV Bredene speeldag 25 op gang in Tweede Provinciale A. Een match zoals een andere, een thuismatch waar rood-wit, zoals de betrachting sinds speeldag 1, de drie punten aan huis wilt houden.

Uiteraard is iedereen gebrand om tegen de leider te stunten… en neem nu net een tegenstander (Bredene, waar we de eerste periodetitel wisten te pakken met een 1-2 overwinning) die recent een 9 op 12 pakte in zijn laatste 4 wedstrijden én zelfs een knappe 10 op 12 uit zijn laatste 4 verplaatsingen! Roodbroekjes, men weze dus gewaarschuwd!

Sowieso hopen we nog eens een ‘overtuigend KFC Meulebeke’ aan het werk te zien op Ter Borcht… een KFCM zoals op SV Jabbeke een paar weken terug. Laat het, letterlijk en/of figuurlijk, bibberen komend weekend maar eens achterwege.

Yes we can… forza KFCM!

Supporters, op post! We rekenen op jullie steun!

.

Lappenmand/geschorst: Trainer Derveaux kan zaterdag rekenen op Gaël Vandersteene en Gaethan Lannoo, beiden keren terug na schorsing. Iedereen inzetbaar. ** Ook bij Bredene niemand geschorst.

Weetjes: Terug 6 spelers op één kaart van schorsing: Jony Den Baes, Steve Dewitte, Michel Kodia, Gaethan Lannoo, Simon Vanmarcke en Martijn Wallican. ** Na het streekduel KFCM-De Ruiter staat er een ‘derby-eetfestijn’ op het programma. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 24 maart om 18u, alle info hieronder. ** De jaarlijkse quiz, een organisatie voor en door de spelers van het 1e elftal & beloften, gaat door op vrijdagavond 16 maart in de voetbalkantine! Snel inschrijven is de boodschap, nog slechts 2 plaatsen vrij. ** Het beroep in het dossier van Gaethan Lannoo (3 speeldagen schorsing na rode kaart tegen Gistel) kwam vorige donderdag voor bij het PC te Brugge. De speler en ploegverantwoordelijke Pieterjan Delbaere deden de verdediging, de schorsing werd teruggeschroefd naar 2 speeldagen.

Wedstrijdwijziging: De match Beernem-KFCM van zondag 8 april zal een uurtje later aanvangen, namelijk om 16u in plaats van 15u!

90 jaar KFCM: KFC Meulebeke viert in 2018 zijn 90-jarig bestaan. Dit zal onder andere gevierd worden op vrijdag 4 mei 2018 in feestzaal De Shamrock te Tielt. Binnenkort volgt hier meer info over, noteer alvast deze datum in uw agenda! We rekenen op ieders aanwezigheid: bestuursleden, medewerkers, supporters, ouders, (oud)spelers, sponsors,…

Matchballen:

- Keeperschool Goalies, dhr. Davy Lammertijn.

- Decoratiebedrijf Gallez, Kapellestraat te Meulebeke.

 

Eerste Elftal – SV Bredene, zaterdag om 19u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht.

Scheidsrechter: dhr. Lorenzo Room, bijgestaan door mevr. Shauni Depruyst en dhr. Philip Verhulst.

SC Zonnebeke – Provinciale Dames, zondag om 13u45

Ijzerweg z/n, 8980 Zonnebeke, terrein 3.

Provinciale Beloften – Zwevegem Sport, vrijdag om 19u30

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht.

GD Ingooigem – Gewestelijke U21, zondag om 9u15

Bosuilstadion, Klijtberg 2F, 8570 Ingooigem, terrein 2.

affiche derby eetfestijn

90j KFCM