ALLE WEDSTRIJDEN KOMEND WEEKEND

Zie helemaal onderaan deze pagina!

.

Rac. Waregem – Eerste Elftal, zondag om 15u

Mirakelstadion, Mirakelstraat 77, 8790 Waregem, terrein 1 (kunstgras).

Scheidsrechters: dhr. Patrick Ouvrein, bijgestaan door dhr. Philip Verhulst en dhr. Dirk Verbeke.

Lappenmand/geschorst: Niemand geschorst bij KFCM. ** Racing Waregem mist Mathieu Demets door een dubbele boeking na een halfuur op speeldag 1.

Weetjes: Intussen kregen we het schorsingsvoorstel binnen voor de onterechte rode kaart van Gillian De Wulf, het verdict is één speeldag, de thuismatch tegen Oostnieuwkerke op vrijdag 24 september. Uitleg: “Effectief geschorst als speler voor 1 wedstrijd(en) Eerste Elftal vanaf 20-09-2021 wegens A1 : Een doelkans verhinderen door handspel, lichte duw of trekfout aan het shirt, of andere lichte overtredingen of een foutieve tackle.” … … ** De uitwedstrijd op Oostnieuwkerke is verplaatst van zondag naar zaterdagavond 29/01/22 om 19u. ** De thuismatch tegen Zonnebeke op zaterdag 4 december werd vervroegd naar 18u, na de wedstrijd is er een etentje in de kantine, te noteren in uw agenda!

Beloften: de B-kern moest normaal vrijdag spelen op SK Eernegem maar werd last-minute nog gedraaid doordat de verlichting bij de kanaries werd afgekeurd. De wedstrijd zal dus plaats vinden op Ter Borcht! 

Matchbal: nvt

.

Provinciale Beloften – SK Eernegem, vrijdag om 20u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht (via Ter Borchtlaan), terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. … (nog aan te duiden)

 MATCHEN KFCM

Klik op bovenstaande om groter te zien.