Update transfernieuws!

***********************

Met Siebe Vanhouwe trok KFC Meulebeke een jonge, ambitieuze Meulebekenaar aan voor volgend seizoen. De 19-jarige doelman kende zijn jeugd bij KFCM en maakt nu de overstap vanuit Mandel United. Ook de contracten van derde doelman Robin de Craemer (17) en Maxime Verfaillie (21) werden verlengd.

Nummer 14 in het rijtje van blijvers in de A-kern voor volgend seizoen: zaterdagvoormiddag 2 januari 2021 vernieuwde de 22-jarige Wout Van Poucke zijn overeenkomst voor een 3e seizoen bij rood-wit!

De 2e nieuwkomer voor volgend seizoen is verdediger Kamal Ouarane. De 22-jarige student Economische Wetenschappen is woonachtig in Lendelede en kwam nog uit voor oa. Koksijde, Gullegem en Winkel Sport.

Met Julien Van Volcem heeft KFC Meulebeke zijn eerste doelman voor volgend seizoen beet! Hij is de vervanger van Daan Ronse die na 5 seizoenen andere (Oost-Vlaamse) oorden opzoekt. Deze ochtend, zondag 3 januari 2021, kwam de club tot een overeenkomst met de 21-jarige goalie uit Brugge, hij komt over van 1e Amateursclub Winkel Sport waar hij net naast een basisplaats greep. Zijn jeugdopleiding kende hij bij SV Roeselare waarna drie jaar AA Gent tot bij de beloften onder doelmannentrainer Francky Vandendriessche. Welkom bij KFCM Julien!

klik op de foto’s om groter te zien

Julien

Julien Van Volcem

Siebe Robin Maxime Kamal Wout

Siebe – Robin – Maxime

Kamal – Wout