2e Kerstdag was een dagje bolwerken op onze thuisbasis… én met succes!  Elf A-kernspelers verlengden meteen hun contract bij de rood-witte beren!

***********

Eentje met de langste staat van dienst: Jony Den Baes, hij begint straks aan zijn 8e seizoen bij rood-wit, een clubspeler pur sang!

Nummer 2 en 3 die hun verbintenis met KFCM verlengden: Jeremie Bayunga (24) kwam laat over van Winkel Sport in de voorbereiding maar was snel één van de sterkhouders in het (voorlopig veel te korte) seizoen. Darren Steur (24), dé transfer van ‘20-‘21, kwam helaas nog niet in actie in het Meulebeekse shirt door een tragere revalidatie. Eens fit, moet hij de ploeg veel kwaliteit op de mat bijbrengen.

Wie anders dan Meulebekenaar Martijn Wallican (24) zette zaterdag als eerste zijn handtekening onder een nieuw contract bij KFCM! Nummer 4 dus in het rijtje van de vele blijvers op Ter Borcht!

Nummer 5 en 6… Michiel Vandromme & Alexander Anne! Michiel (22) begint straks zo aan zijn vierde jaar als roodbroekje, Alexander (20) kwam huidig seizoen ook over van Mandel United!

Djordy Tack is onze 7e roodbroek die meteen tot een overeenkomst kwam voor het seizoen 2021-2022! Djordy (22) zit zo aan een 3e seizoen bij stamnummer 1255!

KFCM is heel blij om ook deze 2 jonge Meulebekenaren, 20 jaar, hun contracten te zien vernieuwen: Eduard Baekelandt en Thibaut Verbrugghe.

Een 10e blijver: Marijn Vandewalle (27) zette eveneens zijn krabbel voor een extra seizoen bij KFC Meulebeke. In zijn 4 gespeelde competitiewedstrijden had ie al 3 treffers!

Een elfde eindejaarscadeau voor onze club en supporters… ook Arthur Declercq (23) blijft rood-wit trouw en doet er een derde seizoen bij!

2020 12 26 transfers

klik op foto voor groter