07/08/14 – 19u30: Beloften – SK Staden  1-1.

Bij SK Staden waren elf van de vijftien aanwezige spelers ouder dan 23 jaar: zij speelden in sterke mate met hun eerste elftal (top in 3e Provinciale). De bezoekers voerden na een half uur de druk op maar doelman Chesney Samyn bracht puik redding en ook Lander Vanderbeke kon iets later de bal tijdig ontzetten. Rust 0-0. Terug op het veld liet men zich al in de eerste minuut verrassen: 0-1.  Staden eiste het meeste balbezit op maar op een snelle counter op rechts via Sam Christiaens kon Dylan Vens aan de tweede paal fraai de gelijkmaker tegen het net duwen. Tijdens het laatste half uur bleven de troepen van trainer Nicolas Somers overeind: het gelijkspel was zeker verdiend.

KFCM: Samyn, Tack, Van Hauwaert (Van Staen), Vanderbeke, Bekaert, Christiaens, De Ceuninck, Vandamme, Daneels, Wallican (Hoste) en Vens.

.

10/08/14 – 16u00: Beloften - FC Aarsele  2-2.

Ondanks veldoverwicht lieten de beloften zich koudweg twee keer pakken op de counter.  Na hun tweede doelpunt kwam Aarsele nog nauwelijks in het doelgebied van de thuisploeg.  In het slotkwartier scoorden alsnog Jensy Van Hauwaert en Sam Chirstiaens.  Een gevleide 2-2, ruststand was 0-1.

KFCM: Samyn, Tack, Deltour, Van Staen, Bekaert, Christiaens, Vandamme, Den Baes, Wallican, Hoste en Vens. Ingevallen: Van Hauwaert, Vanderbeke, De Ceuninck, Lauwers en Vanhove.

.

15/08/14 – 15u00: KSV Nieuwpoort – Beloften (/kern)  1-0.

1-0 verlies in een matige wedstrijd.

KFCM: Samyn, Vens, Van Hauwaert (46′ De Ceuninck), Tack, Molisse (46′ Vandamme), Deltour, Hoste, Bruneel, De Bels (56′ Voet), Wallican (39′ Bekaert) en Den Baes.

.

22/08/14 – 19u00: FC Aarsele – Beloften (kern)  0-2.

Sam Christiaens was meteen tweemaal dicht bij de openingstreffer, Aarsele bracht in korte tijd telkens redding op de lijn. Uitstel want even later bediende Dylan Vens de inlopende Sam Christiaens en die besloot nu wel met een lage schuiver in doel: 0-1. Halfweg de 1e helft dreigde de thuisploeg een paar keer, de gelijkmaker bleef echter uit. Na een actie op rechts kreeg de maker van het 1e doelpunt dé kans op de 0-2 maar moederziel alleen besloot hij naast de bal. Het ‘foutje’ zette Sam Christiaens meteen recht door de voorzet, en na actie, van Dylan Vens tegen de touwen te prikken (0-2). Na een dik halfuur werd de partij een tijdlang stilgelegd voor een stevige regen -en onweersbui. Na die onderbreking werd meteen de 2e helft aangevat… onze roodbroekjes verzuimden echter de score op te drijven na nochtans enkele fraaie aanvallen en combinaties. Al bij al een gemakkelijke overwinning van de troepen van trainer Nicolas Somers op een grasmat die er niet denderend bijlag.

KFCM: Samyn, Tack, Vanderbeke, Lauwers, Bekaert, De Ceuninck, Hoste, Tieberghien, Christiaens, Van Staen en Vens. Ingevallen: Van Den Bossche, Daneels en Desmet.