KFCM - Jong Male

27 augustus 2023
Score: 1 - 4

Wedstrijd om snel te vergeten, of net niet. De jaarlijkse afsluiter op de Voetbalhappening was dit jaar tegen tweedeprovincialer Jong Male, met ex-KFCM’er Kenneth Dhondt als T2. Al snel keek Meulebeke tegen een 0-1 achterstand aan en net voor het halfuur redde Chesney Samyn de bal knap in zijn korte hoek. Voor KFCM zorgde Simon Taillieu voor het eerste gevaar en aan de overzijde stond plots een bezoeker alleen voor doel, bal tegen de paal. Even voor de rust terug Jong Male, bij de actie wees ref Ouvrein zowaar naar de stip: 0-2. Meteen na de pauze bleef rood-wit uitgeblust en inspiratieloos… al na 5′ in de tweede helft stond het tot ieders verbazing 0-4! Het was het sein om eindelijk wakker te worden… Jelle Van der Veken zorgde voor de fraaie afwerking en de 1-4. Het kansenfestival bleef ditmaal bij de thuisploeg maar het scorebord wijzigde niet meer: Arthur Declercq, Jelle Van der Veken, Martijn Wallican en Thomas Goddeeris kwamen niet tot scoren na uitsteken de mogelijkheden. Een heel slechte algemene repetitie dus, het zal volgende zaterdag helemaal anders moeten!

.

KFCM: Samyn, Den Baes, Goddeeris, Decostere, Taillieu (50′ Declercq), Bolombo (50′ Couwyzer), Baekelandt, Vandromme, Wallican, Van der Veken en Owusu (45′ Janssens).

Doelpunten: 11′ (0-1), 43′ (0-2, pen), 47′ (0-3), 50′ (0-4) en 57′ Van der Veken (1-4).

Gele kaarten: /

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechter: dhr. Patrick Ouvrein.

Volgende wedstrijd: KFCM-KFC Varsenare, zaterdag 2 september om 19u (competitie).

Wedstrijd van dinsdag 29/8 werd geannuleerd door Club NXT (Club Brugge) wegens te weinig spelers.