27 juli 2017
Score: 2 - 3

Match Report

Op Lendelede verschenen de troepen van trainer Bruno Derveaux zo goed als compleet, op de vakantiegangers Gaël Vandersteene en Simon Vanmarcke na. Slechts één nieuwkomer aan de aftrap: middenvelder Steve Dewitte die de overstap van VV Tielt maakte. De droogte speelde duidelijk heel wat parten op FC Lendelede, net als bij vele velden in Vlaanderen, waardoor de vriendenwedstrijd afgewerkt werd op terrein 3, niet dat het daar bespeelbaar lag. Te simpel kwam KFCM al na 6′ op achterstand maar nog voor de rust zetten Steve Dewitte (strafschop na fout op hem) en Sam Christiaens de scheve situatie recht. Laatstgenoemde prikte bijna op het uur zijn 2e van de avond: 1-3. Via een own-doelpunt werd het in het slot nog 2-3, aan de overzijde liet Jari Bourgeois tot tweemaal toe de kans liggen om de score verder uit te diepen.

KFCM: Ronse, Den Baes (46′ Devos Thybaut), Dewitte (46′ Depondt), Verschueren, Vandewoestyne (57′ Wallican), Bourgeois, Lannoo, Vens (46′ Devos Thijs), Wallican (46′ Cardoen), Lauwers (46′ Tieberghien) en Christiaens.

Lendelede begon met: Desmet, Follet, Caes, Christiaens, Deltour R, Mostaert S, Vandenbussche, Tanghe, Deckmyn, Ravau en Schietaert.

Gele kaarten: /

Doelpunten: 6′ (1-0), 28′ Dewitte (pen, 1-1), 36′ en 57′ Christiaens (1-2 en 1-3) en 83′ (own, 2-3).

Beeldmateriaal: klik hier

Lineup

Subs