TRANSFERS.

Vorige vrijdag werd ook een overeenkomst bereikt met middenvelder Tom Verschueren voor nog een extra jaartje bij rood-wit! KFCM is uiteraard verheugd om zo grotendeels zijn kern te kunnen behouden!

Blijvers 2018-2019: Eduard Baekelandt, Gianluca Cardoen, Jony Den Baes, Brian Depondt, Gaethan Lannoo, Daan Ronse, Ruben Spriet, Simon Toebaert, Mathias Vandewoestyne, Simon Vanmarcke, Dylan Vens, Thibaut Verbrugghe, Tom Verschueren en Martijn Wallican.

Ook de eerste nieuwkomers zijn inmiddels gekend die KFC Meulebeke volgend seizoen komen vervoegen. Emmerson Deneir (21) is een aanvallende middenvelder, komt over van Mandel United Izegem-Ingelmunster en is woonachtig in Izegem. De 2e is de 19-jarige Meulebekenaar Seppe Claeys (broer van Arno Claeys), speelt bij Racing Waregem en is aanvaller. Welkom bij KFCM!

.

PAASTORNOOI

Voor onze organisatie van tornooien voor ‘duiveltjes’ (voormiddag) en ‘miniemen’ (namiddag) op Paaszaterdag 31 maart 2018 zijn we voor een optimaal verloop nog op zoek naar bijkomende ploegen:

U 6 – nog 1 ploeg

U 7 – nog 1 ploeg

U 8 – nog 3 ploegen

U 9 – nog 1 ploeg

U12 – nog 2 ploegen

U13 – nog 3 ploegen

Inschrijvingen zo spoedig mogelijk naar denisdelbaere@hotmail.com !

.

QUIZ

De spelers van het Eerste Elftal & Beloften organiseren reeds voor de 5e maal hun QUIZ in de voetbalkantine op Ter Borcht, dit op vrijdag 16 maart 2018, alle info hieronder!

quiz kfcm 2018