Eerste Elftal – FC Veldegem, zondag om 15u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht (via Ter Borchtlaan), terrein 1.

Scheidsrechters: dhr. Bernd Vandenbussche, bijgestaan door dhr. Indy Gebruers en dhr. Arthur Demeyer.

Lappenmand/geschorst: Arthur Declercq keert terug uit schorsing. Drie spelers (Brian Depondt, Joren Van Poucke en Martijn Wallican) op één kaart van schorsing. ** Wout Van Poucke in revalidatie, voor de rest lijkt iedereen inzetbaar.

Footlunch: De jaarlijkse culinaire Footlunch, in goede handen van de alom gekende traiteur Ma Kwizien uit Tielt, gaat komende zondag door en is net niet volledig uitverkocht. Niettemin alweer een groot succes deze smaakvolle voetbalmiddag met alles tot in de puntjes verzorgd in een gezellig kader. Hierdoor is de voetbalkantine boven niet toegankelijk voor de match en tijdens de rust (enkel voor de personen van de Footlunch & de socioleden)!!! Iedereen is boven welkom in de loop van de 2e helft, daar voor kunt u terecht in de voetbalkantine beneden (de vroegere jeugdkantine/socio). Dank voor ieders begrip & medewerking!

Weetjes: Nieuwe supporterssjaals zijn nog steeds te verkrijgen in de kantine en dit aan 15€. Vraag uw sjaal zaterdag voor de match aan de toog! Doen! ** Intussen is de jaarlijkse wafeltjesverkoop (van sponsor DV Foods) opgestart en loopt nog tot half november! Meer info binnenkort.

Matchbal: dhr. Didier Cardoen.

.

Provinciale Beloften – SC Blankenberge, vrijdag om 20u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht (via Ter Borchtlaan), terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Stephan Boucke.

.

Dosko Sint-Kruis - Provinciale U21, zaterdag om 14u30

Domein De Gulden Kamer, Geralaan 5, 8310 Sint-Kruis (Brugge), terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Patrick Govaert.

FOOTLUNCH 2019