FC Heist – Eerste Elftal, zondag om 15u

Stadion De Taeye, Pannenstraat 282, 8301 Heist-Aan-Zee, terrein 1.

Scheidsrechters: dhr. Alexander Van Parys, bijgestaan door dhr. Richard Doeven en dhr. Rigobert Vyncke.

Lappenmand/geschorst: Arthur Declercq is geschorst door zijn 3e gele kaart vorige week thuis tegen De Haan. ** Wout Van Poucke in revalidatie. Djordy Tack en doelman Daan Ronse trainden dinsdag uit voorzorg niet maar geraken allicht speelklaar. ** Coach Chris Van Den Broucke recupereert normaliter ook Brian Depondt die er vorige speeldag niet bij was door zijn huwelijk.

Footlunch: De jaarlijkse culinaire Footlunch, in goede handen van de alom gekende traiteur Ma Kwizien uit Tielt, zal dit jaar plaatsvinden op zondag 13 oktober. Een smaakvolle voetbalmiddag met alles tot in de puntjes verzorgd in een gezellig kader. Aansluitend de voetbalwedstrijd KFC Meulebeke – FC Veldegem. Alle info hieromtrent onderaan deze pagina! Opgepast, nog slechts enkele plaatsen vrij –> contacteer vandaag Pieterjan nog voor uw inschrijving!

Weetjes: Nieuwe supporterssjaals zijn nog steeds te verkrijgen in de kantine en dit aan 15€. Vraag uw sjaal zaterdag voor de match aan de toog! Doen! ** Komend weekend geen enkele thuismatch op Ter Borcht voor KFC Meulebeke. Reden is de jaarlijkse Berencross (cyclocross) / Ethias Cross op het domein. Deze gaat nu zaterdag 5 oktober door! ** Zondagnamiddag op FC Heist zijn er 3 thuiswedstrijden: de A-ploeg, de dames en de B-ploeg –> vertrek dus tijdig want het zal daar een drukke bedoening worden gezien de reeds beperkte parkeermogelijkheden in de buurt van hun stadion! Vergeet alvast uw parkeerschijf niet!

Matchbal: nvt

.

SV Bredene – Provinciale Beloften, vrijdag om 20u

Spuikomlaan 21, 8450 Bredene, terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Ronny Vanbillemont.

.

FC Poperinge – Provinciale U21, vrijdag om 20u

Don Bosco, Ouderdomseweg 5A, 8970 Poperinge, terrein 2.

Scheidsrechter: dhr. Marc Hulstaert.

FOOTLUNCH 2019