Eerste Elftal – Rac Waregem, zaterdag om 18u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht – via Ter Borchtlaan.

Scheidsrechters: dhr. Benoit Salembier, bijgestaan door dhr. Sven Latruwe en dhr. Ewout Leys.

Lappenmand/geschorst: Doelman Daan Ronse komt dit seizoen niet meer in actie. ** Tom Verschueren en Thorben Platteau zijn in principe terug inzetbaar. ** Niemand geschorst.

Weetjes: Zaterdagavond gaat de SUPPORTERSAVOND van Supportersclub De Rood-Witte Beren door na de wedstrijd KFCM-Rac Waregem. Meer dan 80 personen schreven zich nu al in voor deze avond met oa. aperitief, frietmobiel én DJ! Eveneens bekendmaking Speler van het Seizoen. Voor zaterdagavond dringt de club er extra op aan om voetbaltassen NIET in de kantine te plaatsen! ** Op vrijdagavond 19 en zaterdag 20 april gaat het Paastornooi door op de voetbalvelden van Ter Borcht. Hetzelfde weekend trekt het 1e elftal op weekend naar de Ardennen van vrijdag tot en met Paaszondag. ** Afsluiter van het seizoen is de Family Day… dit op zaterdagnamiddag 11 mei, iedereen welkom! Meer info volgt via de trainers en/of website, Facebookpagina. ** Alvast te noteren in functie van volgend seizoen: vrijdag 21 juni is er de openingsvergadering / spelersvoorstelling ’19-’20 voor het 1e elftal, de beloften en de U21. Aansluitend een bbq voor ieder beter te leren kennen. Op zaterdag 22 -en zondagvoormiddag 23 juni zijn er inschrijvingsmomenten voor de jeugdspelers. Dit alles in onze voetbalkantine!

Trainers / spelers: KFC Meulebeke is voor het komende voetbalseizoen 2019-2020, in functie van provinciaal voetbal, op zoek naar een aantal (gediplomeerde) trainers. Dit zowel voor de onderbouw (U6-U9) en U21. Ook nieuwe spelers – zeker voor de groep U15 (provinciaal) - zijn welkom volgend seizoen, zie apart nieuwsitem! Interesse of ken je iemand die mogelijk interesse heeft, neem contact op met TVJO Stijn Dermul op 0485 78 03 84 of stijn_dermul@hotmail.com

Matchbal: Supportersclub De Rood-Witte Beren.

.

Provinciale Beloften – SK Eernegem, vrijdag om 20u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht – via Ter Borchtlaan.

Scheidsrechter: dhr. Urbain Decorte.

.

WS Bellegem – Gewestelijke U21, zaterdag om 14u30

Stadionstraat 1, 8510 Bellegem, terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Johan Henry.

Supportersavond 2019