ALLE WEDSTRIJDEN KOMEND WEEKEND KFCM

Zie schema onderaan deze pagina, het komt een superdruk weekend op Ter Borcht!

.

Dosko Kanegem - Eerste Elftal, zondag om 15u

Nagelstraat z/n, 8700 Kanegem, terrein 1.

Scheidsrechters: dhr. Robbe Vanhee, bijgestaan door dhr. Daniel Borra en dhr. Daniel Pollet.

Lappenmand/geschorst: Martijn Wallican keert terug uit schorsing. Nog 4 spelers (Brian Depondt, Joren Van Poucke, Simon Vanmarcke en Dylan Vens) op één kaart van schorsing. ** Brian Depondt trainde nog niet mee (kiné-bezoek) en is hoogst waarschijnlijk niet inzetbaar.

Weetjes: Het komt kouder weer…  supporterssjaals zijn nog steeds te verkrijgen in de kantine en dit aan 15€. Of vraag het aan uw jeugdtrainer of een bestuurslid! Zeker doen! ;)  ** Het jaarlijkse etentje voor de entourage van de beloften gaat dit seizoen door komende zaterdag 23 november in restaurant Symfonie, opnieuw een succes met meer dan 30 eters! ** Volgende competitiewedstrijd van het 1e elftal is reeds op vrijdagavond (de beloften in Wielsbeke zelfs al op woensdagavond)… vrijdag 29/11 om 20u: KFCM vs Merkem! Een ideale uitstap voor iedere (neutrale) voetballiefhebber… én achteraf HAPPY HOUR (23u-00u)! Niet te missen.

WAFELTJESVERKOOP:  afhalen van de emmertjes wafels kan in de voetbalkantine boven (voor U6 tem. U17) en dit ENKEL EN ALLEEN op volgende tijdstippen: zaterdag 23/11 (van 10u tot 12u en van 13u tot 14u), op zondag 24/11 (van 11u tot 12u) en op zaterdag 30/11 (van 10u tot 12u)! Voor de U21, beloften en 1e elftal kan dit op trainingsdagen bij Pieterjan (einde gang kleedkamers). Andere tijdstippen aan de toog zijn NIET mogelijk! Dank voor ieders begrip, medewerking en steun aan onze clubwerking!

Matchbal: nvt.

.

Provinciale Beloften – FC Varsenare, vrijdag om 20u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht (via Ter Borchtlaan), terrein 1.

Ook vrijdag is onze eigen voetbalkantine aan terrein 1 terug open!

Scheidsrechter: dhr. Germain Van Oost.

.

SV Roeselare – Provinciale U21, zaterdag om 15u

Wervikhovestraat 7, 8800 Rumbeke, terrein 1 (kunstgras).

Scheidsrechter: dhr. Rik Pottier.