Gisterennamiddag kwam het verlossende nieuws dat het PROVINCIAAL LABEL binnen is na het harde en vele werk in de zomer van 2018!

Schitterend nieuws voor onze rood-witte voetbalfamilie! Binnenkort heel zeker meer nieuws en info hieromtrent!

.

In een eerste reactie wilde TVJO Stijn Dermul het volgende kwijt: “Grote dank aan alle gemotiveerde medewerkers die dit mogelijk maakten. Dit geeft extra motivatie om de structuur en de kwaliteit van de jeugdopleiding verder te ontwikkelen. TOGETHER, ONE TEAM, ONE GOAL.”

AVJO Denis Delbaere ziet loon naar werken: “Iedereen mag weten dat er hard gewerkt wordt, 2 sterren waardig, en dat het werk verder gaat…”

Ook voorzitter Kurt Declerck is in de zevende hemel: ”Super voor KFCM. Mijn welgemeende dank aan Stijn en Denis voor het vele bloed, zweet en tranen die dit gekost heeft. Dit laat ons toe om een nog betere doorstroming vanuit de jeugd naar het fanion team te bewerkstelligen. Een warme oproep aan alle jeugdspelers die ons verlaten hebben om elders op provinciaal en interprovinciaal niveau te spelen om volgend jaar terug te keren.”

.

Personen die hieraan verder een positief en gedreven steentje willen aan bijdragen zijn uiteraard steeds welkom. Vele handen maken licht werk!

Spreek gerust Stijn, Denis, voorzitter Kurt of Pieterjan aan!