KFCM trad tegen het 1e elftal van Pittem aan met een mix van spelers uit de A-kern, B-kern, U21 en zelfs de U17. De 1e poging was voor Hierro Verbeke, hij werkt in één tijd de voorzet van Seppe Claeys voorlangs. Even later was het aan de overzijde wel prijs met een lage schuiver, 1-0. KFCM reageerde even over het kwartier met alweer een actie van Seppe Claeys, hij tikte de bal binnen: 1-1. Even later opnieuw rood-wit met actie Mathieu Naessens – Hierro Verbeke – Seppe Claeys, de trap van laatstgenoemde zoefde over. Op hoekschop werd het voor de rust nog 2-1, doelman Gilles Maes voorkwam meer en Michiel Vandromme bracht redding op de lijn. Na de pauze zakte Meulebeke beetje per beetje weg en creëerde het nauwelijks nog kansen. Pittem zette door en via een elfmeter werd het 3-1. Een moegestreden KFCM incasseerde in het slot van de wedstrijd nog 2 doelpunten.

 

KFCM: Maes, Declerck (68′ Craeye), Tuytens, Devos (52′ De Craemer), Naessens, Buyse, Bruneel (46′ Noiret), Vandromme (80′ Devos), Claeys, Spitaels (46′ Baekelandt T) en Verbeke (60′ Dedeurwaerdere).

Pittem speelde met: Leman, Verstraete, Vandewalle, Tieberghien, Callens, Monteyne, Devolder, De Westelinck, Balcaen, Biebouw, Fraeyman, Degryse, De Four, Windels G, Windels K en Malengier-Devlies.

Doelpunten: 9′ (1-0), 19′ Claeys (1-1), 29′ (2-1), 67′ (3-1), 81′ (4-1) en 85′ (5-1).

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechter: dhr. Bernd Vandenbussche.