KALENDERS:

De voetbalkalenders voor het Eerste Elftal en de Provinciale Beloften liggen eindelijk definitief vast. Deze kunt u terugvinden op de website op hun vertrouwde plaats.

Hetzelfde voor de kalenders van de U21 en ons Eerste Elftal Dames.

De kalendertjes (voor A & B-kern) en grote scheurkalenders (A-kern) voor de in de horeca/handelszaken zijn in druk en worden eerstdaags verdeeld.

.

BELOFTEN – STASEGEM  3-0

Oefenwedstrijd van dinsdag 29 augustus om 19u30, terrein 2, Ter Borcht.

Tegen een zwakke tegenstander behaalden onze beloften een moeizame zege waar vooral de efficiëntie ontbrak en waardoor de match niet vroegtijdig werd beslist. Na een tal van kansen was het Ruben Spriet die KFCM op voorsprong bracht met een bal hoog in doel, 1-0. Even voor de rust een mooie actie Emal Ahmadi – Thibaut Verbrugghe… Ruben Spriet besloot voor open doel onbegrijpelijk naast. Na de pauze alweer veldoverwicht voor rood-wit maar het was wachten tot een kwartier voor het eind tot Thibaut Verbrugghe met een fraai afstandsschot de 2-0 op het bord plaatste. In het slot legde Emal Ahmadi de eindcijfers vast.

Vrijdag begint de competitie voor de beloften en dit thuis tegen Boezinge om 19u30.

KFCM: Van Dorpe, Tieberghien, Devos Thybaut, Lauwers (60′ Vullers), Vullers (46′ Bruneel), Ahmadi (28′ Declerck), Vandewoestyne, Snauwaert (46′ Tuytens), Tuytens (28′ Ahmadi), Verbrugghe (60′ Snauwaert) en Spriet (71′ Verbrugghe).

Gele kaarten: /

Doelpunten: 30′ Spriet (1-0), 75′ Verbrugghe (2-0) en 88′ Ahmadi (3-0).

Scheidsrechter: dhr. Joost Vandenbussche.

Goed om weten: de pronostiek aan de lidkaart van de supportersclub mag doorgemaild worden naar declerckgeert@hotmail.com tot 17 september. Lidkaarten kunnen nog steeds aangekocht worden!

 

bbq 2017