27 augustus 2017
Score: 6 - 0

Match Report

Een zonnige en zeer geslaagde voetbalhappening (met dank aan alle aanwezigen en vooral alle medewerkers) werd afgesloten met een ‘bijzondere’ wedstrijd. KFCM nam het op tegen derdeprovincialer KFC Aarsele met ons clubmonument Tom Ovaere als hoofdtrainer. Voor beide partijen een bijzonder gegeven aan deze laatste oefenpot voor aanvang van de competitie. Trainer Bruno Derveaux kon nog steeds niet rekenen op de diensten van Gaël Vandersteene, Maarten Lauwers, Tom Verschueren, Thijs Devos en uiteraard ook niet op de langdurige geblesseerde Cédric Verhoene.

Al na 2′ spelen werd een poging van Jari Bourgeois door een verdediger van de lijn geveegd. Een kwartiertje later stond het toch 1-0, Dylan Vens op wandel en besloot in de verste hoek. Halfweg een verre intrap van Daan Ronse met daaropvolgend de voorzet van Sam Christiaens. Martijn Wallican duelleerde met een blokkage (en werd vervolgens geblesseerd vervangen) maar het was Jari Bourgeois die raak trof. Net voor de rust leek Jari Bourgeois zijn 2e van de middag te scoren maar het was Eduard Baekelandt die de bal alsnog een duwtje gaf en de 3-0 ruststand op het bord plaatste.

In de tweede helft kwam rood-wit nog driemaal tot scoren… Jari Bourgeois vertrok van ver, omzeilde goalie Demets en werkte fraai af (4-0). Over het uur stuurde Jari Bourgeois Eduard Baekelandt, al dan niet vanuit nipt buitenspel, alleen op doel, laatstgenoemde bleef rustig en trapte knap binnen. Het zesde en laatste doelpunt viel even voor tijd na een mooie aanval: Sam Christiaens zwiepte het leder voor doel en jawel, zowat “de revelatie van de voorbereiding”, Eduard Baekelandt knikte van dichtbij binnen: 6-0, meteen de eindstand.

Dinsdag 29/8 om 19u30 spelen de beloften een oefenwedstrijd thuis tegen Stasegem. Donderdag voor training is het ploegfoto.

.

KFCM: Ronse, Den Baes (54′ Devos Thybaut), Dewitte (46′ Vandewoestyne), Cardoen (54′ Verbrugghe), Bourgeois, Depondt, Lannoo, Vanmarcke, Vens, Wallican (22′ Baekelandt) en Christiaens. Doelman Toebaert viel niet in.

Aarsele begon met: Demets, Truyaert, Vanherzeele, Heyerick, Buyse, Decoster, Beernaert, Van Staen, Huyghelier, Werbrouck en Redant. Callens, Lambrecht en Khanfar vielen in.

Doelpunten: 18′ Vens (1-0), 21′ Bourgeois (2-0), 42′ Baekelandt (3-0), 64′ Bourgeois (4-0), 72′ en 88′ Baekelandt (5-0 en 6-0).

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechter: dhr. Paul Mbubi Kibuanda.

Goed om weten: de pronostiek aan de lidkaart van de supportersclub mag doorgemaild worden naar declerckgeert@hotmail.com tot 17 september. Lidkaarten kunnen nog steeds aangekocht worden!

 

bbq 2017

Lineup

Subs