22 juli 2021
Score: 0 - 6

Eerste wedstrijd voor de A/B-kern na meer dan 9 (!) maanden, eindelijk. Voor beide ploegen was het de eerste partij in de voorbereiding, Meulebeke trad aan met een mengeling van spelers 1e elftal en beloften, de thuisploeg begon met de A-kern om in de 2e helft hun beloften te laten spelen. Veel conclusies kunnen dus niet getrokken worden na donderdagavond, het belangrijkste was om nog eens te kunnen voetballen!

Al na negen minuten spelen opende nieuwkomer Jan-Thomas Kerkhof de score met een lage schuiver in doel, 0-1. Op het halfuur ging een thuisspeler gretig neer na een ‘trekfout’ in de zestien maar doelman Julien Van Volcem pakte uit met een fraaie redding bij de elfmeter zodat de voorsprong op het bord bleef. Nog voor de rust verdubbelde Meulebeke de tussenstand, Michiel Vandromme kopte een hoekschop van Thibaut Verbrugghe binnen (0-2).

Na de pauze hield KFCM alles onder controle, de jarige Djordy Tack speelde zich in de kijker en had in alle doelpunten zijn voet. Bij de 0-3 bediende hij Hierro Verbeke om daarna voor een loepzuivere hattrick te zorgen: van 0-4 tot 0-6!

.

KFCM – 1e helft: Van Volcem, Vanhalewyn, Dejonckheere, Vandewalle, Beggia, Verbrugghe, Dekimpe, Vandromme, Kerkhof, Wallican en Vandendriessche.

KFCM – 2e helft: Callaert, Taveirne, Declerck K, De Wulf, Verschueren, Vanwalleghem, Tack, Couwyzer, Anne, Verbeke en Casteele.

Doelpunten: 9′ Kerkhof (0-1), 32′ Vandromme (0-2), 55′ Verbeke (0-3), 69′ 78′ 84′ Tack (0-4 tot 0-6).

Gele kaarten: /

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Koen Vanhoutte, bijgestaan door dhr. Daniel Borra en dhr. Emiel Ares.

Volgende wedstrijd: zondag 25 juli om 17u, KFCM – SK Westrozebeke (Beker).