8 augustus 2021
Score: 1 - 1

Match Report

De wedstrijden volgen elkaar in sneltempo op en gezien de voorlopig beperkte kern (blessures, lange reizen, afhakers) moet er veel beroep gedaan worden op dezelfde spelers. Tegen tweedeprovincialer Kanegem werd het op eigen veld een zwakke bekerpartij. Nochtans na elf minuten een prima combinatie: Jony Den Baes bediende Matteo Couwyzer die een goeie actie in huis had, hij trapte net naast. Kanegem reageerde met een poging van dichtbij maar knalde pal op goalie Anton Callaert. Rusten deden we wel met een voorsprong toen Michiel Vandromme de hoekschop van Djordy Tack in doel kopte: 1-0. Na de pauze was het voornamelijk Dosko die de forcing trachtte te voeren wat een halfuur voor het einde resulteerde in de gelijkmaker: de overhoekse bal van Gillewy vloog tegen de touwen: 1-1.

..

KFCM: Callaert, Den Baes, De Wulf, Verschueren (75′ Vanhalewyn), Tack, Couwyzer, Anne (46′ Decostere), Verbrugghe, Vandromme, Wallican en Dekimpe (50′ Verfaillie).

Kanegem: Tytgat, Langeraet, Forknell, Borms (60′ Van Renterghem), Gillewy (60′ Vannieuwenhuyze), Devriese, Geerolf, Christiaens, Verbrugghe, De Smet (46′ De Deyne) en Casier (46′ De Soete).

Doelpunten: 39′ Vandromme (1-0) en 58′ Gillewy (1-1).

Strafschoppen: (4-5) Den Baes (v), Verbrugghe (v), Decostere (x), Vanhalewyn (v) en Vandromme (v).

Gele kaarten: /

Beeldmateriaal: klik hier. 

Scheidsrechters: dhr. Philippe De Vlaminck.

 

Volgende wedstrijd: donderdag 12 augustus om 19u30, KFCM – Mandel United.

Lineup

Subs