5 augustus 2021
Score: 3 - 1

Eindelijk de broodnodige zege voor het moraal, niettemin kwamen onze roodbroekjes op achterstand na 11′ spelen, een weggegeven hoekschop verdween tellen later in doel. Op het kwartier reactie met een voorzet van Thibaut Verbrugghe en een prima trap van Matteo Couwyzer, de doelman tikte over. Minuten later toch prijs, de vrijschop van Marijn Vandewalle verdween rechtstreeks in doel (1-1). Even voor de rust kwam KFCM zelfs op voorsprong, Marijn Vandewalle profiteerde en zat er goed tussen, vanuit een scherpe hoek scoorde hij de 2-1. In de tweede helft hield Meulebeke alles onder controle en creerde het diverse mooie kansen via Marijn Vandewalle, Gillian De Wulf en Djordy Tack. Het was uiteindelijk Martijn Wallican die in de slotfase door de buitenspelval glipte en de eindstand op het bord plaatste: 3-1. Deugddoende overwinning.

..

KFCM: Vanhouwe, Den Baes, De Wulf, Verschueren (83′ Dekimpe), Vandewalle (72′ Verfaillie), Tack, Couwyzer, Anne, Verbrugghe (82′ Vanhalewyn), Vandromme en Wallican (85′ Beggia).

Ingooigem: Devos, Cousaert, Furniere, Janssen, Nuytten, Steelandt, Verdonck, Vanrenterghem,  Deketele, Mol, Balcaen, Vermaut, Synhaeve, Bruyneel, Verhaeghe en Naert.

Doelpunten: 11′ (0-1), 17′ en 39′ Vandewalle (1-1 en 2-1) en 81′ Wallican (3-1).

Gele kaarten: 31′ Wallican (KFCM) en 54′ Verhaeghe (GDI).

Beeldmateriaal: enkele foto’s onderaan.

Scheidsrechters: dhr. Frederik Schacht, bijgestaan door dhr. Kurt Deblauwe en dhr. Jurgen Munghen.

Volgende wedstrijd: zondag 8 juli om 17u, KFCM – Dosko Kanegem (Beker).

.

Beloften: De provinciale beloften speelden dinsdagavond hun 1e wedstrijd in teken van de Mandel-Leie-Schelde Cup thuis tegen Club Roeselare. Met heel wat U21-spelers in de ploeg werd het een zware, ietwat overdreven, 2-6 nederlaag. Vooral bezoeker Siddy Barry kreeg te vaak vrijgeleide en trapte er enkele binnen. Voor Meulebeke scoorden Alexander Beggia en Loucka Beernaert.