Eerste Elftal – VV Tielt, zaterdag om 19u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht (via Ter Borchtlaan), terrein 1.

.

Komende zaterdag de DERBY der DERBY’S en dit in ons eigen Dr. Leo Abeele Stadion voor eigen publiek? Hoeft iemand nog gemotiveerd…?

We verwachten eveneens een hoge publieke opkomst, mede na onze behaalde zes op zes bij de competitiestart! Onderschatting dus uit ten boze…!

Tevens is er voorafgaand een receptie met de aanwezigheid van vele sponsors en het quasi voltallige college van burgemeester & schepenen! Een offday kunnen we ons dus niet permitteren…!

.

Rood-witte SUPPORTERS : allen op post zaterdag, allen bijeen met de rood-witte kleuren!

ROODBROEKJES : alles geven tot het laatste fluitsignaal met aansluitend hopelijk een nieuwe driepunter.

.

TOGETHER, ONE TEAM, ONE GOAL!

.

Scheidsrechters: dhr. Simon Vynckier, bijgestaan door dhr. Geert Simoens en dhr. Michaël Bartels.

Lappenmand/geschorst: Niemand geschorst. ** Wout Van Poucke is in revalidatie en bouwt stilaan op tijdens de trainingen. Gaethan Lannoo was zondag onwel en werd vervangen. Ook op de dinsdagavondtraining ontbrak hij en is hoogte onzeker voor het streekduel.

Weetjes: Zaterdag, voorafgaand op de derby, is er voor het 2e jaar op rij een verzorgde receptie voorzien voor onze sponsors, bestuursleden en het schepencollege in de kantine. Dit uit dankbaarheid voor hun steun aan onze vereniging! Zonder hen geen voetbal. ** De jaarlijkse culinaire Footlunch, in goede handen van de alom gekende traiteur Ma Kwizien uit Tielt, zal dit jaar plaatsvinden op zondag 13 oktober. Een smaakvolle voetbalmiddag met alles tot in de puntjes verzorgd in een gezellig kader. Aansluitend de voetbalwedstrijd KFC Meulebeke – FC Veldegem. Alle info hieromtrent vanaf zaterdag! ** Nieuwe supporterssjaals zijn nog steeds te verkrijgen in de kantine en dit aan 15€. Vraag uw sjaal zaterdag voor de match aan de toog! Doen!

Matchbal: Schepen van Sport, mevr. Rita De Costere.

Matchbal: Franky Den Baes bvba, metaalconstructie & machinebouw, Tenhovestraat 24 – Tielt.

.

Provinciale Beloften – KVC Ardooie, vrijdag om 20u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht (via Ter Borchtlaan), terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Dimitri Bouckeljoen.

.

SC Zonnebeke - Provinciale U21, zaterdag om 14u30

Ijzerweg z/n, 8980 Zonnebeke, terrein 2.

Scheidsrechter: dhr. Peter Torsy.