In feite kunnen we kort zijn… in de vier komende wedstrijden één overwinning boeken en de verdiende kampioenstitel is zowaar binnen! Uiteraard liefst zaterdag op ons eigen Ter Borcht en anders is het een speeldag verder afwachten… De komende opponent is dan ook niet mis en van De Ruiter hoeven we sowieso al niet te verwachten dat zij ons iets zouden gunnen…

Veel cijfers, statistieken, punten uit de laatste matchen, inzet van deze derby,… kunnen we allemaal wel op een rijtje zetten maar zaterdag telt voor beide ploegen slechts één ding: de drie punten. En daarmee is de kous af en alles gezegd… Onze roodbroekjes hoeven allerminst gemotiveerd te worden, zouden we toch veronderstellen!?

.

Supporters, op post! We rekenen op jullie massale en luidruchtige steun!

Laat Ter Borcht rood & wit kleuren!

!! FORZA KFCM !!

.

Lappenmand/geschorst: Trainer Bruno Derveaux kan niet rekenen op verdediger Simon Vanmarcke, hij moet tegen zijn ex-ploeg geschorst (3e geel) toezien. Voor de rest lijkt iedereen inzetbaar. ** De bezoekers van De Ruiter Roeselare staan compleet.

Weetjes:  Vijf spelers op één kaart van schorsing: Jony Den Baes, Steve Dewitte, Michel Kodia, Gaethan Lannoo en Martijn Wallican. ** Volgend weekend geen voetbal (Pasen), de week erop, zondag 8 april, trekken we naar Beernem. Aanvang wedstrijd daar om 16u! ** De foto’s van de Quiz van afgelopen vrijdag staan online, zie nieuwsbericht van 21 maart.

Aandachtspunten zaterdag:

* Kantine beneden: is de volledige dag en avond open voor iedereen, sluitingsuur 21u30 (afhankelijk van het matchverloop), erna iedereen welkom in de kantine boven.

* Kantine boven: enkel en alleen toegankelijk aan de rust voor de socioleden (met sociokaart!! dus niet voor de eters) en bestuur De Ruiter. Na de match enkel voor de ingeschreven personen van het derby-eetfestijn, tot sluiting kantine beneden.

* Kom tijdig naar Ter Borcht !!! Dit voor de parking maar uiteraard ook om reeds buiten te zijn als de spelers -samen met enkele jeugdspelertjes – het veld betreden voor het begin van de match !!!

 

Matchballen:

* Wasserij De Meibloem, dhr. Filip Verbeke - Lendelede.

* Uni-Tec BVBA, dhr. Didier Cardoen – Deinze.

 

Eerste Elftal – De Ruiter Roeselare, zaterdag om 18u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht.

Scheidsrechter: dhr. Pieter Dejonghe, bijgestaan door dhr. Sven Latruwe en dhr. Bjorn Verschuere.

Un. Zandvoorde – Provinciale Dames, zondag om 15u

Stationstraat 111, 8400 Zandvoorde, terrein 1.

Provinciale Beloften – FC Moen, vrijdag om 19u30

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht.

SCT Menen – Gewestelijke U21, zondag om 9u15

Campus Vauban, Waalvest 136, 8930 Menen, terrein 3.

cropped-logo-90j-definitief.jpg