23 september 2023
Score: 0 - 0

Match Report

Speeldag 4 met de thuiswedstrijd tegen Sparta Heestert. Trainer Steve Swaenepoel recupereerde Senne Vanbrabandt, Mattice Dekimpe -begon aan de aftrap- en Thibaut Verbrugghe maar zag de voorbije week Eduard Baekelandt geblesseerd uitvallen op training. Na de 0 op 9 was het doel duidelijk: de punten op Ter Borcht houden. De partij stond onder de prima leiding van dhr. Achilles Laloux.

Wedstrijd met heel weinig kansen aan beide kanten. Rond het kwartier een lange bal op Jelle Van der Veken, die kapte zich vrij en na een duel resulteerde het in een hoekschop. Aan de overzijde devieerde De Waele het leder op de doellat en zag Buyssens zijn geplaatste bal net naast vliegen. Ook de 2e helft bracht geen beterschap qua uitgespeelde kansen, al moest doelman Chesney Samyn tot driemaal toe attent blijven op pogingen van de bezoekers. Matteo Couwyzer besloot in één tijd naast op aangeven van Jelle Van der Veken en de knap genomen vrijschop van Arthur Declercq verdiende meer, goalie Thieren tikte de bal van onder zijn lat in corner. Na een nerveus slot bleek de beginscore uiteindelijk ook de logische eindstand.

De nul is van het bord, rood-wit pakt zo zijn 1e punt en dit met een clean-sheet. Hopelijk recupereren we snel enkele pionnen en kunnen we werk maken van een eerste driepunter!

.

KFCM: Samyn, Janssens, Decostere, Declercq (91′ Janssens), Taillieu, Bolombo (77′ Vanbrabandt), Couwyzer, Vandromme, Wallican, Van der Veken en Dekimpe (75′ Verbrugghe). Doelman Derie viel niet in.

Doelpunten: /

Gele kaarten: 92′ Decostere (KFCM) en 88′ Soumillon (Heestert).

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Achilles Laloux, bijgestaan door dhr. Glenn Lakiere en dhr. Jo Tanghe.

.

Volgende wedstrijd: Boezinge-KFCM, zaterdag 30 september om 18u45.

Lineup

SAMYN Chesney
4. JANSSENS Beau
5. DECOSTERE FLOYellow Card
8. DECLERCQ Arthur
9. TAILLIEU Simon
10. BOLOMBO Robbie
11. COUWYZER Matteo
16. VANDROMME Michiel
18. WALLICAN Martijn
19. VAN DER VEKEN Jelle
23. DEKIMPE Mattice

Subs

DERIE Jarne
7. VANBRABANDT SenneSub10
14. VERBRUGGHE ThibautSub23