Eerste Elftal – SVV Damme, zaterdag om 19u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht, terrein 1 – via Ter Borchtlaan.

Scheidsrechters: dhr. Bjorn Dewulf, bijgestaan door dhr. Philip Verhulst en dhr. Bram Vanderjeugd.

Lappenmand/geschorst: Niemand geschorst. ** Wout Van Poucke is in volle revalidatie en trainde dinsdag voor het eerst voorzichtig mee met de bal. Voor de rest iedereen inzetbaar.

Weetjes: Op vrijdagavond 6 september is er de jaarlijkse BBQ-bingo in onze voetbalkantine, zie foto onderaan. Iedereen welkom! Activiteit ten voordele van de clubwerking! Entourage A-kern en B-kern worden er zeker verwacht. Gelieve tijdig in te schrijven. ** Een kleine 2 weken terug was er de stage aan zee. De fotospecials hebben jullie hierover nog tegoed… volgen zo snel mogelijk, alsook de ploegfoto’s & individuele foto’s van afgelopen dinsdag!

Wielerwedstrijd / Nacht van Ter Borcht: Vertrek komende zaterdag tijdig naar het voetbal! Er is de Wielerwedstrijd Omloop Mandel Leie Schelde in het centrum van Meulebeke waardoor mogelijks wat omleidingen of wachttijden aan kruispunten mogelijk zijn. En naar aanleiding van de Nacht van Ter Borcht (30 op 31 augustus) is er een parkeerverbod tot 20u op zaterdag in een deel van de Ter Borchtlaan!

Matchbal: TECHBOX, masters in installation. Aftrap door voorzitter Kurt Declerck.

.

Provinciale Beloften – Club Roeselare, vrijdag om 20u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht, terrein 1 – via Ter Borchtlaan.

Scheidsrechter: dhr. Serge Vanhecke.

.

SK Steenbrugge – Provinciale U21, zaterdag om 14u

Daverlo Park, Weidestraat 85 A, 8310 Brugge, terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Luc Vanpottelberge.

bbq bingo sept19