Oefenwedstrijd: 03/09/20 – 19u30: Beloften – 1e elftal Dentergem 4-7.

Doelpuntenkermis op Ter Borcht tegen het 1e elftal van ZK Dentergem, 4e provinciale. Al na 6 minuten stond de 0-1 op het bord na de 1e lange bal. Meulebeke reageerde via een aanval met Hierro Verbeke, hij besloot op de doelman. Voor het kwartier dan toch de gelijkmaker door laatstgenoemde na een prima bal van Michiel Misselyn. Lang bleef dit niet zo want na redding Robin De Craemer bleef de bal hangen en stond het 1-2, even later zelfs 1-3. KFCM zette deze scheve situatie nog recht voor de rust met doelpunten van Hierro Verbeke en Gilles George.  Meteen na de pauze pakte goalie Robin De Craemer uit met een goeie redding maar moest zich gewonnen geven op minuut 52 bij een echter frommelgoal. Het was Yaser Al-Dujeli die zorgde voor de gelijkmaker (4-4) waarna de thuisploeg de match in handen leek te nemen. De troepen van trainer Steve Mollij kregen de kansen voor de voorsprong maar zowel Hierro Verbeke als Jaron Vanwalleghem kwamen zowaar niet tot scoren. In de slotfase slikte KFCM de 4-5 en toen alles of niets werd gespeeld, verscheen nog de overdreven 4-7 cijfers op het bord. Nog mee te geven de gemiddelde leeftijd van beide ploegen: KFCM 18,5 jaar / Dentergem 25 jaar !!!

KFCM: De Craemer, Declerck A, Taveirne, Vanhalewyn, Amziji, Al-Dujeli, Vanwalleghem, Verbeke (77′ Dedeurwaerdere), Noyez, Misselyn (78′ George) en George (46′ Baekelandt T).

Doelpunten: 6′ (0-1), 13′ Verbeke (1-1), 15′ (1-2), 20′ (1-3), 30′ Verbeke (2-3), 33′ George (3-3), 52′ (3-4), 65′ Al-Dujeli (4-4), 79′ (4-5), 84′ (4-6) en 86′ (4-7).

Scheidsrechter: dhr. Paul Gernay.

Volgende wedstrijd: vrijdag 11/9 om 20u: De Ruiter Roeselare - Beloften (competitie).

.

MLS-CUP: 03/09/20 – 19u30: Beloften – VV Tielt 5-0 (forfait).

VV Tielt had onvoldoende spelers en gaf forfait.

Strafschoppen: (5-0).

.

MLS-CUP: 25/08/20 – 19u30: Beloften – NS Heule 2-1.

Geen noemenswaardig begin met na 20′ aan beide kanten één halve poging. Minuten later maakte de Meulebeekse verdediging het eigen doelman Robin De Craemer moeilijk, hij werd echter wel bijgestaan door Nathan Vanhalewyn en Kobe Declerck op de doellijn. Goalie Robin De Craemer bleef even aan het werk en pas in het slot aan de overzijde een kans, Kobe Declerck kon net niet profiteren. Na de pauze een beter KFCM met direct de openingstreffer via Yaser Al-Dujeli (1-0) maar lang bleef deze niet op het bord: 1-1. Een goed kwartier voor het einde besliste de ingevallen Hierro Verbeke de wedstrijd toen hij voorbij de ver uitkomende bezoekende doelman passeerde en van op afstand wist te scoren. In de slotfase pakte Robin De Craemer tot 2x toe uit met een goeie redding en zo bleef de overwinning op Ter Borcht.

KFCM: De Craemer, Declerck A, Declerck K, Taveirne, Vanhalewyn, Amziji (61′ Vanwalleghem), Craeye (46′ Al-Dujeli), Baekelandt T (80′ Amziji), Noyez, Misselyn (70′ Dedeurwaerdere) en George (61′ Verbeke).

Doelpunten: 47′ Al-Dujeli (1-0), 56′ (1-1) en 73′ Verbeke (2-1).

Gele kaarten: 32′ Caulier (Heule).

Strafschoppen: (4-2) Declerck v, Verbeke v, Noyez v, Vanwalleghem x en Al-Dujeli v.

Scheidsrechter: dhr. Dirk Reynaert.

Volgende wedstrijd: donderdag 3/9 om 19u30: Beloften – VV Tielt.

.

Oefenwedstrijd: 22/08/20 – 14u: Beloften – Ingooigem 0-3.

Flauwe wedstrijd van onze beloften tegen een gemengd (A-kern en B-kern) van GD Ingooigem die al bij het begin tegen een 0-2 achterstand aankeek: strafschop en op voorzet allen in de rug gezien! Bitter weinig kansen voor de thuisploeg, 1 à 2 die de bezoekende doelman aan het werk zette. In de 2e helft maakte Ingooigem, onder leiding van trainer Tom Ovaere, er zelfs nog 0-3 van.

KFCM: Anckaert, Declerck A (68′ Vanhalewyn (46′ Noyez)), Declerck K (46′ Amziji), Taveirne (70′ Declerck K), Al-Dujeli (46′ Craye), Vanwalleghem (46′ Baekelandt T), Verbeke (63′ Al-Dujeli), Van Poucke J, Dekimpe (6′ Vanhalewyn), George (60′ Vanwalleghem) en Verfaillie (46′ Bayunga).

Doelpunten: 2′ (0-1, pen), 5′ (0-3) en 68′ (0-3).

Gele kaarten: 21′ Van Poucke J (KFCM).

Scheidsrechter: dhr. Filip Coolen.

Volgende wedstrijd: dinsdag 25/8 om 19u30: Beloften – Heule (MLS-cup).

.

MLS-CUP: 18/08/20 – 19u30: KFC Marke – Beloften 3-2.

Nerveus begin op het kunstgrasveld van KFC Marke waar Meulebeke in de beginfase tot 2x ontsnapte aan een tegengoal, tussendoor Yaser Al-Dujeli met een poging. Tellen later een bal van Nathan Vanhalewyn op Tristan Baekelandt, die besloot eens voor doel op de keeper. Op minuut 18 de openingstreffer, Jaron Vanwalleghem stak Hierro Verbeke diep en die rondde mooi af: 0-1. Het spel bleef evenwichtig terwijl de thuisploeg meer gewicht, leeftijd en grootte in de schaal kon gooien. Het resulteerde in de gelijkmaker op het halfuur en 4′ later zelfs in de voorsprong voor de thuisploeg na een balletje over de verdediging. Op slag van rust werd een duidelijke strafschopfout op Hierro Verbeke niet gefloten. Na de pauze had Marke alles onder controle, Meulebeke had het moeilijk om nog een aanval te creëren. Integendeel, doelman Robin De Craemer moest gepast tussenkomen en tikte in hoekschop, maar bij de volgende poging moest hij zich toch gewonnen geven: 3-1. De thuisploeg bleef de betere ploeg en Meulebeke moest de schade beperken (redding Robin De Craemer, thuisspeler op de lat,…). In de slotfase wist Jaron Vanwalleghem nog de 3-2 te scoren van op de strafschopstip. Einde: 3-2.

KFCM: De Craemer, Declerck A, Declerck K, Taveirne (60′ Amziji), Vanhalewyn, Amziji (46′ George), Al-Dujeli (65′ Baekelandt T), Baekelandt T (46′ Misselyn), Vanwalleghem (46′ Craeye), Verbeke (65′ Vanwalleghem) en Noyez (85′ – met 10 verder).

Doelpunten: 18′ Verbeke (0-1), 30′ (1-1), 34′ (2-1), 57′ (3-1) en 87′ Vanwalleghem (3-2, pen).

Gele kaarten: 33′ Adams en 70′ Holvoet (Marke).

Strafschoppen: (3-3) Craeye x, George v, Misselyn v, Vanwalleghem v en Declerck x.

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechter: dhr. … verving de afwezige Pieter-Jan De Schryver.

Volgende wedstrijd: zaterdag 22/8 om 14u: Beloften – Ingooigem.