TRANSFERS:

Het goeie nieuws blijft maar over Ter Borcht waaien… Ook volgende 5 spelers blijven rood-wit trouw…

DEN Baes Jony (straks zijn 5e seizoen, woont op de grens met Marialoop), DEPONDT Brain (afkomstig uit Meulebeke, straks zijn 3e seizoen), TOEBAERT Simon (de doelman kwam vorig jaar over van Heule), VANMARCKE Simon (op heden aan zijn 2e seizoen bezig) en VENS Dylan (Meulebeeks jeugdproduct die na zijn terugkeer een vaste stek veroverde).

 

SPEELDAG 20:

Als we even mogen gaan dromen… zondag aanstaande een knalprestatie op Jabbeke… eens een overwinning zonder te moeten wachten op het verlossend eindsignaal en… meteen ook het tweede periodekampioenschap binnenhalen!

Maar voetbal is en blijft onvoorspelbaar… kijk maar naar de match van vorige week. Eén ding is zeker: onze roodbroekjes zullen op speeldag 20 (opnieuw) top moeten zijn, vorige week werd nogal een gelaten indruk gegeven en was het eigenlijk niet ‘veel soeps’…

Laat ons toch eens buitenhuis bij een topper aan het langste eind trekken…

Supporters, op post! We rekenen op jullie vocale en positieve steun!!!

.

Lappenmand/geschorst: Trainer Bruno Derveaux mist Gianluca Cardoen door zijn dubbele boeking van vorige week, de schorsing voor Gaethan Lannoo moet nog uitgesproken worden. ** Kapitein Mathias Vandewoestyne (ribben) blijft uit, Michel Kodia hernam de training. ** Door studies en examens blijven er nog enkele spelers afwezig op de training. ** Bij Jabbeke is hun doelman Arne Willem geschorst door zijn 3e geel karton vorige week op Tielt.

Weetjes: Vier spelers blijven op één kaart van schorsing: Jony Den Baes, Michel Kodia, Gaethan Lannoo en Martijn Wallican. ** Volgende week vrijdag 2 februari is er de 11e editie van de kaarting voor verse groenten & eieren! We rekenen op ieders aanwezigheid, kaarten zijn te koop bij spelers, trainers, bestuursleden, in de kantine of bij Pieterjan! ** Na het streekduel KFCM-De Ruiter staat er een ‘derby-eetfestijn’ op het programma. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 24 maart om 18u. ** De jaarlijkse quiz, een organisatie voor en door de spelers van het 1e elftal & beloften, gaat door op vrijdagavond 16 maart in de voetbalkantine!

90 jaar KFCM: KFC Meulebeke viert in 2018 zijn 90-jarig bestaan. Dit zal onder andere gevierd worden op vrijdag 4 mei 2018 in feestzaal De Shamrock te Tielt. Uiteraard volgt hier later nog meer over, noteer alvast deze datum in uw agenda!

Matchbal: nvt. .

 

SV Jabbeke – Eerste Elftal, zondag om 15u

Bogaertstadion, Vlamingveld 14, 8490 Jabbeke, terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Philippe De Vlaminck, bijgestaan door dhr. Bjorn Verschuere en dhr. Wesley Puype.

Provinciale Dames – Dames VK Egem, zondag om 14u30

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht.

SK Geluwe – Provinciale Beloften, zaterdag om 14u30

Damien Feys Stadion, Wervikstraat, 8940 Geluwe, terrein 1.

Gewestelijke U21 – SV Moorsele, zondag om 9u15

Sportcentrum Ter Borcht, terrein 4.

KAARTING 2018