KFCM - CLUB NXT

31 juli 2021
Score: 0 - 5

Match Report

Veel volk op het Dr. Leo Abeele Stadion voor de thuiswedstrijd tegen CLUB NXT (Club Brugge B). Een mooie affiche voor de clubkas maar uiteraard sportief een zeer zware dobber ondanks de zeer jeugdige leeftijd van de bezoekers. Al na 1′ spelen stond het 0-1 via een overhoekse kopbal op corner, begonnen met een achterstand dus. Minuten later alweer doelpunt, terug een stilstaande fase: 0-2. Even na het kwartier het moment die de match wat overschaduwde: Arthur Declercq met het duel in de zestien, haakte wat vast in een bezoeker waarbij de schouder uit de kom ging, de wedstrijd lag eventjes stil en Arthur moest met de ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht worden. Intussen werd het 0-3 via een elfmeter. De 2e helft bleef Club heer en meester en Meulebeke had zo goed als niks in de pap te brokken, de score liep verder uit tot 0-5. Het doelhout en paar knappe reddingen van doelman Julien Van Volcem verhinderden ruimere cijfers.

.

KFCM: Van Volcem, Den Baes (73′ Baekelandt T), De Wulf, Decostere (60′ Anne), Declercq (17′ Taveirne), Vandewalle (73′ Verbeke), Tack, Couwyzer (73′ Verfaillie), Vandromme, Kerkhof en Wallican. Doelman Callaert viel niet in.

Club Brugge B: Standaert, Van Neck, Sabbe, Van Bost, De Smet Liam, Ochieng, Blomme, Vanrafelghem, Talbi, Muric, Aelterman, De Smet Lenn, Audoor, Labro en Cisse.

Doelpunten: 1′ (0-1), 8′ (0-2), 27′ (0-3, pen), 62′ (0-4) en 69′ (0-5).

Gele kaarten: /

Beeldmateriaal: klik hier. 

Scheidsrechters: dhr. Sidi Rabhi bijgestaan door dhr. Geert Claeys en dhr. Wesley Puype.

Lineup

Subs