18 augustus 2022
Score: 2 - 0

Match Report

De oefenwedstrijd thuis tegen Ingelmunster stond al een tijdje in the picture, voor een midweekmatch was er toch een behoorlijke opkomst. KFCM schoot perfect uit de startblokken en reeds na 2′ spelen stond de voorsprong op het bord: Martijn Wallican zette voor en Jan-Thomas Kerkhof kopte perfect overhoeks binnen: 1-0, van een start gesproken. Pas halfweg de 1e helft reageerden de bezoekers, ex-KFCM’er Alessandro Buyse stond plots alleen aan de zestien maar werkte in één tijd hoog over. Even later individuele actie Matteo Couwyzer om erna Jan-Thomas Kerkhof aan te spelen, die trapte centraal over doel maar ook afgefloten wegens buitenspel. Even voor de rust nogmaals Meulebeke, Gillian De Wulf even verleggen waarna Martijn Wallican uithaalde, de bal verdween in het zijnet. Ook na de pauze bleef rood-wit alles onder controle houden en speelde op momenten fraai voetbal. Jan-Thomas Kerkhof besloot ook in het zijnet vanuit een scherpe hoek om uiteindelijk, rond het uur, een tweede maal te scoren: kapitein Jony Den Baes stuurde de doelpuntenmaker in het straatje die vervolgens beheerst afwerkte: 2-0. Op een penaltyfase op Eduard Baekelandt na, viel er nog weinig te noteren zodat Meulebeke een verdiende 2-0 zege behaalde tegen de buren van Ingelmunster.

.

KFCM: Van Volcem, Den Baes (75′ George Griffin), Goddeeris, De Wulf, Decostere, Taillieu (67′ Baekelandt), Couwyzer (72′ Vanhalewyn), Kerkhof (61′ Hollebeke), Wallican, Van der Veken (67′ Soenens) en Owusu (75′ Vandromme). Doelman Vanhouwe viel niet in.

Ingelmunster: Tant, Ollivier, Vanderstichele, Vanhoutte, Buyse, Vandoorne, Babylon, Van De Wouwer, Delecluyse, Rogiers en Vanmarcke. Invallers: Debeuf, Verhulst, De Backere, Bekaert L, Bekaert M, Lavrauw, Van Steenbrugge en Callewaert.

Doelpunten: 2′ en 62′ Kerkhof (1-0 en 2-0).

Gele kaarten: /

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Luc Bulckaert, bijgestaan door dhr. Geert Claeys en dhr. Guy Soens.

 

Volgende wedstrijd: KFCM – GD Ingooigem, zondag 28 augustus om 18u (Voetbalhappening).

Lineup

Subs