Technische staf:

SMITH Nigel, T1

MOLLIJ Steve, T2 + beloften

LOUVAERT Ronny, KT

DELBAERE Pieterjan, ploegverantwoordelijke

.

Verlengden hun contract (19):

naam (leeftijd) (straks ..e seizoen)

BAYUNGA Jeremie (24) (3e)

CLAEYS Seppe (22) (5e)

COUWYZER Matteo (20) (2e)

DE WULF Gillian (21) (2e)

DECLERCQ Arthur (24) (4e)

DECOSTERE Flo (22) (2e)

DEKIMPE Mattice (19e)

DEN BAES Jony (26) (9e)

KERKHOF Jan-Thomas (19) (2e)

LEYS Dylan (20)

OUARANE Kamal (23) (2e)

TAVEIRNE Miel (19)

VAN VOLCEM Julien (22) (2e)

VANDROMME Michiel (23) (5e)

VANHALEWYN Nathan (19)

VANHOUWE Siebe (20) (2e)

VERBEKE Hierro (19)

VERBRUGGHE Thibaut (21)

WALLICAN Martijn (25) (8e)

.

Nieuwkomers (8):

naam (leeftijd) (huidige ploeg)

BORMS Aaron (26) (D. Kanegem)

DECLERCQ Siebe (22) (RC Lauwe)

GODDEERIS Thomas (30) (Anzegem)

HOLLEBEKE Thomas (28) (Wervik)

OWUSU Roosevelt (21) (Knokke)

SOENENS Ferenc (25) (KVK Westhoek)

VAN DER VEKEN Jelle (20) (Oostkamp)

VANBRABANDT Senne (21) (Oostnieuwkerke)

.

Verlaten de club (5): 

Callaert Anton (Zwevezele B)

Tack Djordy (Club Roeselare)

Vandewalle Marijn (Zwevegem)

Verfaillie Maxime (Emelgem-Kachtem)

Verschueren Tom (Bl. Otegem)

..

Nieuwsoverzicht:

28/03/22: Volgend seizoen verwelkomen we bij rood-wit de 21-jarige Roosevelt Owusu. De verdediger komt dit seizoen uit voor de nationale beloften van R Knokke FC.

24/03/22: Nog 6 finales te gaan in teken van het behoud in Eerste Provinciale… maar intussen zat de sportieve cel niet stil en realiseerde nog twee inkomende transfers voor volgend seizoen! Met de 28-jarige Thomas Hollebeke haalt KFCM niet enkel ervaring binnen maar ook aanvallende versterking! Thomas, woonachtig in Wevelgem, kwam eerder uit voor oa. Wervik, KM Torhout en Diksmuide. Welkom bij rood-wit Thomas!

Roosevelt Thomas Hollebeke

15/02/22: Volgend seizoen verwelkomen we de 25-jarige Ferenc Soenens die overkomt van KVK Westhoek. De centrale verdediger / verdedigende middenvelder kwam eerder uit voor RC Harelbeke en FC Gullegem, telkens in 2e Afdeling. Ferenc, afkomstig uit Ingelmunster en zoon van Kurt Soenens, is momenteel nog in revalidatie van een enkelblessure maar hervatte intussen de trainingen. Hij komt binnenkort naar Meulebeke wonen. Welkom bij de rood-witte familie Ferenc!

Ferenc Soenens

22/01/22: Volgend seizoen verwelkomen we ook Senne Vanbrabandt die overkomt van Eersteprovincialer KSK Oostnieuwkerke. De bijna 22-jarige verdediger speelde nog voor Mandel Utd en een hele poos bij SV Roeselare. Welkom bij rood-wit Senne!

21/01/22: Ook de 24-jarige Jeremie Bayunga verlengde nu ook, net als quasi de volledige ploeg, zijn verblijf op Ter Borcht. De aanvallende speler begint straks aan zijn 3e seizoen bij rood-wit!

Jeremie Senne

17/01/22: Volgend seizoen komt Aaron Borms over van Dosko Kanegem waar hij één van de sterkhouders is. De 26-jarige Tieltenaar, centrale verdediger achterin of op het middenveld, speelde nog bij Sp. Petegem en VV Tielt. Welkom Aaron bij KFCM!

15/01/22: Met middenvelder Siebe Declercq heeft rood-wit er een tweede versterking bij. De 23-jarige Siebe komt over van reeksgenoot RC Lauwe en kwam ook nog uit voor SV Anzegem, zijn jeugd bij KV Kortrijk. De nieuwkomer is trouwens de kleinzoon van clubmonument wijlen Willy Vervaeke. Welkom Siebe!

Met de 30-jarige Thomas Goddeeris haalt KFC Meulebeke ervaring en versterking naar Ter Borcht volgend seizoen! De verdediger kwam telkens al in nationale uit en dit voor Cercle Brugge, KM Torhout en SK Oostnieuwkerke. Momenteel is Thomas vaste waarde bij SV Anzegem in 3e Amateurs. Welkom bij rood-wit Thomas!

Schermafbeelding 2022-01-18 104319

13/01/22: Nog twee extra handtekeningen voor volgend seizoen! Kamal Ouarane (23) tekende voor een extra jaar bij KFCM en begint straks aan zijn 2e seizoen op Ter Borcht. In de loop van huidig seizoen overgekomen van Oostkamp, en vervoegt volgend seizoen de doelmannen in de A/B-kern: Dylan Leys (binnenkort 20), voorheen oa. Zulte-Waregem & Deinze.

thumbnail_IMG_8255

07/01/22: Voor volgend seizoen verwelkomen we bij rood-wit Jelle Van Der Veken! De 20-jarige student rechten komt over van KSV Oostkamp en doorliep zijn jeugd bij Cercle Brugge. Met zijn 1m90 zal hij zeker ‘zijn mannetje kunnen staan’ als aanvallende speler! Welkom Jelle!

jelle van der veken

23/12/21: We gooien nog snel een pakje onder de kerstboom…  Aanvaller Jan-Thomas Kerkhof (19) verlengde eveneens zijn verblijf op Ter Borcht! Jan-Thomas was matchwinnaar op Boezinge met 2 goals maar sukkelt nu al heel lang met blessures. We rekenen na Nieuwjaar terug op een bedrijvige JT.

JT

22/12/21: Nummer 15 van de blijvers op Ter Borcht voor het seizoen 2022-2023… Ook Michiel Vandromme (23) zette zijn krabbel voor een extra seizoen als roodbroekje, zijn vijfde straks bij rood-wit!

21/12/21: Hij veroverde dit seizoen zijn vaste stek op het middenveld maar nu jammer genoeg al even langs de kant met een vervelende knieblessure. Ook Meulebekenaar Thibaut Verbrugghe blijft bij rood-wit en tekende bij voor het seizoen 2022-2023.

michiel thibaut

18/12/21: Ze behaalden alle vier vorig en huidig seizoen al regelmatig een selectie bij het 1e elftal en pakten al vele speelminuten en zelfs basisplaatsen. Vanaf volgend seizoen verhuizen ze definitief naar de A-kern om nog verder progressie te maken. KFCM zorgt hiermee opnieuw voor doorstroming. Wie presteert & doorzet, krijgt vroeg of laat loon naar werken! Proficiat Hierro Verbeke, Mattice Dekimpe, Nathan Vanhalewyn en Miel Taveirne.

hierro nathan mattice miel

17/12/21: Nummer 8 in het rijtje spelers die intussen hun krabbel plaatsten voor volgend seizoen… Even op buitenlands avontuur maar al een tijdje terug van weggeweest: Meulebekenaar en aanvaller Seppe Claeys (22) blijft ook KFCM trouw!

In het tussenseizoen maakte hij de overstap van het Forestiersstadion naar het Dr. Leo Abeele Stadion, en straks blijft hij minstens nog één jaar langer. De 22-jarige Flo Decostere verlengde eveneens zijn overeenkomst bij de rood-witte beren!

16/12/21: Hij doet er een vierde seizoen rood-wit bij! De 24-jarige sterkhouder Arthur Declercq plaatste vanavond zijn handtekening onder een nieuw contract! Proficiat Arthur & bedankt!

seppe flo arthur

15/12/21: We beginnen de dag met nog meer goed nieuws! Doelman Julien Van Volcem verlengde gisterenavond eveneens zijn contract en staat dus in het seizoen ‘22-‘23 ook tussen de palen bij rood & wit! De 22-jarige Julien kwam over van Winkel Sport en wist meteen iedereen op Ter Borcht te overtuigen.

Soms wat gek, altijd goedlachs, bij momenten fenomenaal, soms aan ‘t dromen… maar wel een speler die past bij onze rood-witte familie! Gillian De Wulf (21) zette ook reeds zijn krabbel onder een nieuw contract voor volgend seizoen! Top!
.
gillian en julien

14/12/21: Ook onze beloftentrainer en T2 Steve Mollij blijft volgend seizoen aan boord bij KFCM! De 35-jarige Steve arriveerde eind december 2019 op Ter Borcht en doet er dus een extra jaar rood-wit bij! Meulebekenaar en doelman Siebe Vanhouwe (20) verlengde eveneens zijn contract. ‘Waarom veranderen als je goed zit’ … we kunnen het niet beter verwoorden.

Met de sokkel is men al bezig op Ter Borcht maar met het standbeeld zullen we nog lang wachten… Niet te stoppen, gelukkig maar, want doelmannentrainer Ronny Louvaert doet er nog een extra seizoen bij! Zo is de sportieve staf met T1 Nigel, T2 Steve en KT Ronny voor volgend seizoen compleet!

steve en siebe en ronny

13/12/21: Ook volgend seizoen staat hoofdtrainer Nigel Smith aan het sportieve roer bij KFC Meulebeke. We zijn verheugd de kapitein, een krak met vakkennis die graag met jonge spelers werkt en enorm investeert in zijn groep, aan boord te houden. Dat we even door woeligere zeeën varen, is een feit maar we zijn er van overtuigd dat we binnenkort mooie tijden tegemoet gaan! Bedankt voor het vertrouwen Nigel!
matteo en nigel
11/12/21: KFCM is verheugd om ook deze sterkhouder aan boord te houden volgend seizoen! De 20-jarige Matteo Couwyzer verlengde zijn verbintenis bij de rood-witte familie en doet er dus straks een extra seizoen KFCM bij!
.
10/12/21: Ze zijn zeldzaam maar we hebben er gelukkig nog zo’n exemplaren rondlopen op Ter Borcht: clubspelers die zich voor, tijdens en na de match 100% inzetten voor hun club en ploeg. Met Jony Den Baes (26) en Meulebekenaar Martijn Wallican (25) liggen de eerste spelers voor volgend seizoen vast! Voor Jony straks zijn 9e seizoen bij rood-wit, voor Martijn de 8e campagne bij het 1e elftal! Well done!
jony en martijn