4 februari 2024
Score: 4 - 0

Meulebeke deed goed mee in het eerste halfuur, al kwam de thuisploeg driemaal dicht bij het openingsdoelpunt. Even na het kwartier poging via Eduard Baekelandt / Martijn Wallican, de doelman tikte het leder van onder zijn lat weg. Even later verre inworp Jony Den Baes, Martijn Wallican haalde uit vanuit de tweede lijn. Zijn bal verdween via een verdediger over doel in hoekschop. Na een halfuur spelen nog 0-0 tot minuut 33… in welgeteld acht minuten stond het plots 3-0, tweemaal Duthoo en eenmaal Dewaele zorgden voor de overdreven ruststand. In een overbodige tweede helft zorgden de invallers voor het Meulebeeks gevaar: Simon Taillieu haalde tot tweemaal toe uit en Mauro Spriet zag zijn pegel op het doelhout weg ketsen. Buyssens zorgde in de slotfase voor de 4-0 eindcijfers.

.

KFCM: Samyn, Den Baes, Goddeeris (79′ Janssens), Couwyzer, Declercq, Bolombo (72′ Spriet), Verbrugghe, Baekelandt (79′ Dekimpe), Vandromme, Wallican en Van der Veken (46′ Taillieu).

Doelpunten: 33′ Duthoo (1-0), 39′ Dewaele (2-0), 41′ Duthoo (3-0) en 79′ Buyssens (4-0).

Gele kaarten: /

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Philippe De Vlaminck, bijgestaan door dhr. Trevor Demeyere en dhr. Sam Pauwels.