SV Koekelare - KFCM

14 augustus 2022
Score: 1 - 2

Match Report

Na een geslaagde driedaagse stage in Oostende, onder tropische temperaturen en vooral op een barslecht ‘voetbal’veld te Koekelare waarop kans tot blessures groot was: drie factoren die zouden meespelen in de (laatste) bekerpartij op VV Koekelare. Meulebeke kreeg de eerste kans, op vrijschop Gillian De Wulf devieerde Jelle Van der Veken in één tijd op doel, goalie Metsu moest plat: hoekschop. Op het kwartier reactie van de thuisploeg met een snelle stilstaande fase, de uitkomende Julien Van Volcem kwam gepast tussen. Even voor de rust dan toch nog een doelpunt, na te gemakkelijk balverlies bij KFCM werkt Kimpe het leder in doel (1-0). Seconden later opnieuw VV, Acke verscheen plots alleen voor doel maar Julien Van Volcem pakte uit met een knappe redding in de korte hoek. Nog voor de rust stonden de bordjes terug gelijk, na druk zetten, kon Matteo Couwyzer de bal onderscheppen en vervolgens fraai, vanuit een scherpe hoek, scoren: 1-1. Na de pauze klommen onze roodbroekjes al snel op voorsprong: een bedrijvige Eduard Baekelandt met een prima actie en zette vervolgens voor tot bij Matteo Couwyzer: 1-2! Meulebeke behield verder de controle over de wedstrijd, het was nog de ingevallen Jan-Thomas Kerkhof die de beste kans kreeg na werk van Jelle Van der Veken maar de 1-2 bleef op het bord. Mooie, deugddoende zege en een positieve afsluiter van het teambuildingsweekend.

..

KFCM: Van Volcem, Den Baes, Goddeeris, De Wulf, Decostere, Soenens (46′ Vandromme), Couwyzer (63′ Vanhalewyn), Hollebeke (35′ Baekelandt), Wallican (60′ Kerkhof), Owusu en Van der Veken (75′ Vanhouwe).

Doelpunten: 40′ Kimpe (1-0), 42′ en 53′ Couwyzer (1-1 en 1-2).

Gele kaarten: 73′ Bailliu (VVK).

Strafschoppen: (3-5) Kerkhof (v), Vanhouwe (v), Goddeeris (v), Van Volcem (v) en Baekelandt (v).

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Kevin De Grande.

 

Volgende wedstrijd: KFCM – SV Ingelmunster, donderdag 18 augustus om 19u30 (oefenwedstrijd).

Beloften spelen op dinsdag 16 augustus om 19u30 thuis tegen Emelgem-Kachtem in teken van de MLS-cup. Inzet: plaats in de halve finale!

Lineup

Subs