Oostnieuwkerke - KFCM

29 januari 2022
Score: 2 - 0

Match Report

Als we gisteren geen honderd keer hebben gevloekt, dan hebben we niet gevloekt. Potverdorie, hoe is het mogelijk?! Wat een beschamende vertoning gisterenavond op het veld van rode lantaarn KSK Oostnieuwkerke – die zich net tegen ons hadden versterkt met een legioen van over de grens. Meulebeke kon wederom een goeie zaak doen maar wederom vergooiden onze roodbroekjes het zelf. Het valt niet te snappen en uit te leggen met welke gelaten mentaliteit er gisteren werd gevoetbald: niet lopen, niet wroeten, niet werken, zagen en mekkeren, met de armen zwaaien… wat was dat. Eén, misschien twee drie, kunnen we aanwijzen die nog op niveau speelde en zich ervoor smeet. Dat de tweede helft wat ‘beter’ was klopt, maar toen stond het al 2-0, na een counter en een strafschop, waardoor SKO meer liet begaan. En op twee grote kansen na, via Couwyzer en Tack, viel er ook niet veel te noteren. Het was opnieuw zuur voor de trouwe supporters om hiervoor acht euro te moeten betalen. Onze roodbroekjes moeten dringend eens voor de spiegel gaan staan of het zou wel eens een heel lang seizoen kunnen worden… De Hazards en Debruynes aan de tafel of aan de toog mogen het stilaan eens terug op de groene mat tonen. Te beginnen komende zaterdag voor eigen publiek tegen Zedelgem…

..

KFCM: Van Volcem, Den Baes, Vanhalewyn, De Wulf, Declercq, Bayunga, Tack, Couwyzer, Ouarane, Vandromme en Kerkhof (53′ Verbeke). Dekimpe, Verfaillie en doelman Callaert vielen niet in.

Oostnieuwkerke: Meeuws, Martin Mateo, Zie Soleymane, Devuyst, Mando, Vanclooster, Coulleit, Hermant (90′ Degomme), Selembou (73′ Vanbrabandt), Cardon (62′ Maeyaert) en Baessens. Crabbe viel niet in.

Doelpunten: 16′ Vanclooster (1-0) en 38′ Cardon (2-0, pen).

Gele kaarten: 21′ Vanclooster (SKO).

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Philippe De Vlaminck, bijgestaan door dhr. Stefaan De Larue en dhr. Sven Latruwe.

 

Volgende wedstrijd: KFCM – Exc. Zedelgem, zaterdag 5 februari om 18u.

Lineup

1. VAN VOLCEM Julien
2. DEN BAES Jony
4. DE WULF Gillian
5. VANHALEWYN Nathan
7. BAYUNGA Jeremie
8. DECLERCQ Arthur
10. TACK Djordy
11. COUWYZER Matteo
13. OUARANE Kamal
16. VANDROMME Michiel
17. KERKHOF Jan-Thomas

Subs

11. VERBEKE HierroSub17
15. DEKIMPE Mattice
20. VERFAILLIE Maxime
22. CALLAERT Anton