KFCM - Mandel United

12 augustus 2021
Score: 3 - 0

Match Report

In de vooravond van de jaarlijkse stage nam KFC Meulebeke het op tegen de nationale beloften van Mandel United. Al snel kwamen de roodbroekjes op voorsprong via Gillian De Wulf die iedereen verraste met zijn uithaal in de verste kant van het doel: 1-0. Meulebeke bleef op dreef want nog voor het kwartier werd een 2e keer gescoord: prima aanval gevolgd door een knappe voorzet van Jony Den Baes en Jan-Thomas Kerkhof werkte in één tijd binnen: 2-0. KFCM bleef goed rondtikken en haalde zonder kleerscheuren de rust met een 2-0. Na de pauze bleven de troepen van T1 Nigel Smith baas, Martijn Wallican miste van dichtbij een dot van een kans op voorzet van kapitein Jony Den Baes. Uiteindelijk werd er dan toch nog gescoord, Gillian De Wulf bediende Thibaut Verbrugghe: 3-0. Djordy Tack scoorde in de slotfase nog bijna de 4-0 na doorkoppen van de heroptredende Seppe Claeys, maar de bezoekende doelman tikte net over. Verdiende en deugddoende zege.

;.

KFCM: Vanhouwe, Den Baes, De Wulf, Decostere, Tack, Couwyzer (76′ Verfaillie), Ouarane (46′ Verschueren), Verbrugghe, Vandromme (64′ Anne), Kerkhof (70′ Claeys) en Wallican.

Mandel United: Deré, Snoeck, Vyaene, Callens, Mortier, Dekimpe, Vandommele, Lievens, Azote, Degrande, Germonprez, Beernaert, De Fauw, Bostoen en Vanholme.

Doelpunten: 7′ De Wulf (1-0), 13′ Kerkhof (2-0) en 62′ Verbrugghe (3-0).

Gele kaarten: 35′ Ouarane en 57′ Verschueren (KFCM).

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Gregory Vandemaele, bijgestaan door dhr. Nordin Degraeve en dhr. Kris Messely.

Volgende wedstrijd: zondag 15 augustus om 16u, Lichtervelde-KFCM (Beker – gratis toegang).

Lineup

Subs