SV Loppem - KFCM

1 augustus 2021
Score: 4 - 1

Zoals te verwachten was de match op Loppem een maat voor niks, dit na de vriendschappelijke wedstrijd op zaterdagavond tegen Club NXT. Enkele spelers moesten tweemaal optreden en de beloften vervolledigden de selectie voor de bekermatch bij de Stormvogels. Ondanks het veel te hoge gras kwam KFCM even voor de rust op voorsprong na een doelpunt van Marijn Vandewalle, niettemin gingen we draaien met een 1-1 tussenstand. In de loop van de 2e helft liep Loppem uit tot overdreven 4-1 cijfers, zelfs toen men met 10 kwam te staan na een zware knieblessure van een thuisspeler.

.

KFCM: Van Volcem, Den Baes (46′ Decostere), Taveirne (46′ Vandendriessche), Beggia, Baekelandt T, Vanhalewyn, Verfaillie, Verbeke, Couwyzer (46′ Vanwalleghem), Anne en Vandewalle (46′ George G).

Loppem: Gilliaert T, Ruysschaert, De Winne, Moeyaert, Van Acker (60′ Sawo), Van Meenen (60′ Verhé), Stockx, Wellens, De Cock, Meesschaert (55′ Van Houcke) en Onderbeke (60′ Gilliaert J).

Doelpunten: 41′ Vandewalle (0-1), 43′ Van Meenen (1-1), 72′ 76′ 86′ Sawo (2-1 tot 4-1).

Strafschoppen: (3-2) Decostere (x), Verfaillie (v), Baekelandt T (x), George G (v) en Vandendriessche (x).

Gele kaarten: 71′ Anne (KFCM).

Beeldmateriaal: geen.

Scheidsrechters: dhr. Sam Vandenhende.