We heten Jeremie Bayunga (23) van harte welkom bij de rood-witte familie!
De nieuwste aanwinst speelt op de flank of centraal in het midden. Jeremie speelde vorig seizoen bij Winkel Sport, eerder nog bij Gullegem.

.

Lichtervelde – KFCM.

Eindelijk nog eens wedstrijd, het was geleden van begin maart! We trokken naar Lichtervelde met een mengeling van A-kern en B-kern-spelers. Het resultaat was ondergeschikt, het belangrijkste was matchen! Vanaf de 1e minuut opende men de hemelsluizen, de regen viel met bakken uit de lucht. Op minuut 16 verraste niet enkel het onweer maar ook speler Colpaert doelman Daan Ronse met een lage schuiver: 1-0. De daaropvolgende bliksemschicht was er te veel aan waardoor de wedstrijd voor een kwartier werd gestaakt. Rood-wit creëerde weinig of zelfs geen doelgevaar. In de 2e helft, met doelman Sander Anckaert, eenzelfde tegengoal: 2-0. Meteen na de 7 wissels viel het Meulebeekse doelpunt, Yaser Al-Dujeli met de voorzet op rechts, Jaron Vanwalleghem trof raak: 2-1, meteen de eindstand.

.

KFCM: Ronse (46′ Anckaert), Den Baes, Taveirne, Van Poucke J, Declercq, Tack, Verfaillie, Bayunga, Vandromme, Vens en Wallican.

KFCM vanaf 65′: Anckaert, Declerck K, Van Poucke J, Taveirne, Amziji, Declerck A, Baekelandt T, Verbeke, Vanwalleghem, Al-Dujeli en Vens.

Doelpunten: 16′ Colpaert (1-0), 53′ Lannoo (2-0) en 67′ Vanwalleghem (2-1).

Gele kaarten: 13′ Mortier (KFCL).

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechters: dhr. Patrick Ouvrein, bijgestaan door dhr. Christophe Dhont en dhr. Luc Tandt.

Volgende wedstrijd: Marke-KFCM B op dinsdag 18/8 om 19u30 & Tielt-KFCM A op donderdag 20/8 om 19u30.