KFCM - SVD Kortemark

12 januari 2019
Score: 1 - 2

Match Report

Op speeldag 18 kon er terug gerekend worden op de diensten van kapitein Mathias Vandewoestyne, Tom Verschueren bleef in de boeken en Dylan Vens keek geschorst toe van aan de zijlijn. Op de bank vier veldspelers met Michiel Vandromme, Sam Christiaens, Matthias Blomme en Emmerson Deneir die zijn 1e selectie beet had. De partij stond onder leiding van dhr. Kevin De Grande.

4′ verre vrijschop van Cleenwerck, de verraderlijke bal tikt goalie Daan Ronse via de lat over — 6′ na hoekschop KFCM zet Kortemark een snelle counter op, Missinne verschijnt alleen voor doel maar Daan Ronse pakt uit met een prima redding — 14′ lage trap Thorben Platteau net naast — 19′ vrijschop SVDK in het pak via Leroy, in het geharrewar met Ronse in 2 tijden — 22′ trap Thorben Platteau vanuit de 2e lijn, via een bezoeker in corner — 27′ prima aanval met Gianluca Cardoen, Jony Den Baes stuurt de bal prima voor doel, Thorben Platteau mist van dichtbij de opendoelkans — 45′ Mathias Vandewoestyne devieert de vrijschop op de paal – 52′ vrijschop Kortemark op links, Daan Ronse weert de 1e poging af maar op de rebound van Cleenwerck (al dan niet vanuit buitenspel) heeft hij geen verhaal: 0-1 — 60′ KFCM verhoogt duidelijk de druk op zoek naar de gelijkmaker — 62′ redding van de uitkomende Daan Ronse — 63′ counter KFCM waarbij de ingevallen Sam Christiaens foutief gestopt is in de rechthoek, na enige twijfel fluit de ref maar legt de bal op de zestien — 75′ Meulebeke creëert kans na kans maar telkens net niet — 78′ de knal van Delcourt zoeft naast — 81′ counter van Kortemark… Leroy trapt van dichtbij binnen (0-2) — 89′ op voorzet van Jony Den Baes tikt Sam Christiaens de 1-2 binnen — 92′ de ingevallen Matthias Blomme heeft de gelijkmaker aan de voet maar mist onbegrijpelijk.

Zondag de trip naar Deerlijk… de allerlaatste, maar dan ook de allerlaatste strohalm…

.

KFCM: Ronse, Den Baes, Vandewoestyne, Buyse (46′ Christiaens), Kodia, Cardoen (80′ Blomme), Platteau, Depondt, Lannoo, Vanmarcke en Wallican. Vandromme en Deneir vielen niet in.

Kortemark: Decleir, Van Luchem, Gunst, T’Jonck, Cleenwerck, Moyaert, Delcourt, Leroy, Rommelaere (87′ Vandenbussche), Blieck (72′ Langeraet) en Missinne (63′ Mihoubi). Desplancke viel niet in.

Doelpunten: 52′ Cleenwerck (0-1), 80′ Leroy (0-2) en 89′ Christiaens (1-2).

Gele kaarten: 68′ Leroy en 90′ Vandenbussche (SVDK).

Beeldmateriaal: klik hier. (later)

Scheidsrechters: dhr. Kevin De Grande, bijgestaan door dhr. Kris Messely en dhr. Michiel Dezwarte.

.

Volgende wedstrijd: Deerlijk Sport- KFCM, zondag 20 januari om 14u30.

affiche kaarting 2019

Lineup

1. RONSE Daan
2. DEN BAES Jony
7. VANDEWOESTYNE Mathias (C)
9. KODIA Michel
10. CARDOEN Gianluca
11. PLATTEAU Thorben
12. DEPONDT Brian
13. LANNOO Gaethan
14. VANMARCKE Simon
18. WALLICAN Martijn
20. BUYSE Alessandro

Subs

3. VANDROMME Michiel
4. BLOMME MathiasSub10
20. CHRISTIAENS SamGoalSub20
21. DENEIR Emmerson