KFCM - SV Moorslede

31 juli 2018
Score: 0 - 2

Match Report

KFCM stuurde ditmaal wel zijn quasi A-elftal het voetbalveld op maar den drive zat er nooit echt in dinsdagavond op terrein 2. In een wedstijd met heel weinig kansen verloor rood-wit met 0-2 van nieuwbakken 2e Provincialer Moorslede. In de 1e helft kopte Decrock een prima corner mooi overhoeks binnen (0-1) en  even na de pauze trof Decouttere raak: 0-2. In de 1e helft een kans voor Meulebeke via vrijschop Dylan Vens maar goalie Vanackere tikte het leder uit de kruising. Even voor tijd dan toch bijna de eerredder, tot 2x toe een kopbal van kapitein Mathias Vandewoestyne maar ofwel werd het leder in hoekschop gewerkt, ofwel bracht een verdediger redding op de lijn. Zo verloor stamnummer 1255 alweer een partij in een bekercampagne, er is nog wat werk aan de winkel in augustus.

 

KFCM: Depypere, Den Baes, Vandewoestyne, Vandromme (55′ Deneir), Cardoen (60′ Popelier), Platteau, Depondt, Lannoo, Baekelandt (60′ Verbrugghe), Vens en Wallican (55′ Blomme).

Moorslede: Vanackere B, Terryn, Naert, Messiaen (46′ Vandamme), Decrock, Soen, Delbaere (46′ Vanackere P), Borry, Declercq, Coene (46′ Corneillie) en Decouttere (53′ Vandromme).

Doelpunten: 21′ Decrock (0-1) en 52′ Decouttere (0-2).

Strafschoppen: (2-4) Vens x, Deneir v, Den Baes v, Blomme x en Vandewoestyne x.

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechter: dhr. Gilles Fockedey.

Lineup

Subs