KFCM - KWS Oudenburg

14 april 2018
Score: 4 - 4

Al na 38 seconden stond de 1-0 op het bord, Michel Kodia werkte af aan de 2e paal op aangeven van Martijn Wallican. Minuten later al 2-0, opnieuw Michel Kodia… Meulebeke leek al vlug de match in een definitieve plooi te willen leggen. Niks was minder waar want aan de rust stond het zowaar 2-2. Tussendoor kregen Martijn Wallican en Brian Depondt dé kansen om de voorsprong verder uit te diepen. In de 2e helft viel niet veel meer te beleven tot een kwartier voor het einde. Steve Dewitte leek de winninggoal te mogen noteren maar Oudenburg vocht terug van op de stip na hands Dylan Vens en op een counter (3-4). De slotfase bracht alsnog een puntje voor rood-wit, Brian Depondt tikte binnen: 4-4!

Volgende week laatste wedstrijd van de competitie! Op naar Veldegem… laten we er ons nog eens een rood-wit voetbalfeestje van maken!

.

KFCM: Toebaert, Den Baes, Verschueren (46′ Dewitte), Kodia (46′ Vandersteene), Cardoen, Bourgeois, Depondt, Lannoo, Vanmarcke, Vens en Wallican (60′ Verbrugghe). Vandewoestyne viel niet in.

Oudenburg: Dumon, Casteleyn (74′ Aslami), Verhelst, Van De Velde, Eeckloo, Taillieu (66′ Van Craeynest), Devuyst, Wimme, Defer, Grymonprez en Popelier (78′ Du Bois).

Gele kaarten: 38′ Eeckloo (WSO).

Doelpunten: 1′ en 5′ Kodia (1-0 en 2-0), 23′ Devuyst (2-1), 44′ Casteleyn (2-2), 76′ Dewitte (3-2), 81′ Eeckloo (3-3, pen), 86′ Defer (3-4) en 88′ Depondt (4-4).

Beeldmateriaal: klik hier.

Wedstrijdleiding: dhr. Manolito Destorme, bijgestaan door dhr. Geert Claeys en dhr. Serge Callens.

Volgende wedstrijd: Veldegem-KFCM, laatste wedstrijd, zondag 22 april om 15u.