9 augustus 2018
Score: 2 - 1

Trainer Bruno Derveaux trok met een 25-tal spelers richting Zwevezele waarvan het er vier bij een looptrainingen hielden. Heel weinig kansen tijdens deze oefenpot, Zwevezele kwam op voorsprong op vrijschop nadat goalie Simon Toebaert het leder met de hand beroerde buiten de zestien. Al even snel stond de gelijkmaker op het bord toen Emiel Degrande de bal over doelman Lannoo in doel besloot. Aan de rust bij de bezoekers tien andere veldspelers tussen de lijnen. Even voor tijd devieerde een roodbroekje een voorzet in eigen doel, 2-1. Aan de rust besloot de ‘lokale top’ de wedstrijd met een kwartier in te korten terwijl het al fel regende vanaf ‘s middags en het kwaad intussen al geschied was… Tjah…

KFCM 1e helft: Toebaert, Den Baes, Verschueren, Vandewoestyne, Degrande, Cardoen, Platteau, Depondt, Lannoo, Vens en Wallican.

KFCM 2e helft: Toebaert, Blomme, Buyse, Vandromme, Popelier, Deneir, Baekelandt, Devos, Verbrugghe, Claeys en Belkadi.

Zwevezele B: Lannoo, Vandierdonck, Jaques C, Vandamme, Vanizeghem, Vandekerckhove, Stockx, Plas, Degroote Rinust, Van Autrève en Naert. Vielen in: Vanslembrouck, Jaques A, Kleppe en Degroote Rene.

Doelpunten: 36′ (1-0), 39′ Degrande (1-1) en 71′ (2-1).

Beeldmateriaal: klik hier.

Scheidsrechter: dhr. Lorenzo Seghers.