Exc. Zedelgem – Eerste Elftal, zaterdag om 18u30

De Groene Meersen, Stadionlaan 48, 8210 Zedelgem, terrein 1.

Scheidsrechters: dhr. Frederik Schacht, bijgestaan door dhr. Olivier Gilis en dhr. Luc Tandt.

Lappenmand/geschorst: Doelman Daan Ronse komt dit seizoen niet meer in actie. ** Jony Den Baes is na zijn 2 gele kaarten vorig weekend geschorst.

Weetjes: Op vrijdagavond 19 en zaterdag 20 april gaat het Paastornooi door op de voetbalvelden van Ter Borcht. Hetzelfde weekend trekt het 1e elftal op weekend naar de Ardennen van vrijdag tot en met Paaszondag. ** Afsluiter van het seizoen is de Family Day… dit op zaterdagnamiddag 11 mei, iedereen welkom! Meer info volgt via de trainers en/of website, Facebookpagina. ** Alvast te noteren in functie van volgend seizoen: vrijdag 21 juni is er de openingsvergadering / spelersvoorstelling ’19-’20 voor het 1e elftal, de beloften en de U21. Aansluitend een bbq voor ieder beter te leren kennen. Op zaterdag 22 -en zondagvoormiddag 23 juni zijn er inschrijvingsmomenten voor de jeugdspelers. Dit alles in onze voetbalkantine!

Trainers / spelers: KFC Meulebeke is voor het komende voetbalseizoen 2019-2020, in functie van provinciaal voetbal, op zoek naar een aantal (gediplomeerde) trainers. Dit zowel voor de onderbouw (U6-U9) en U21. Ook nieuwe spelers – zeker voor de groep U15 (provinciaal) - zijn welkom volgend seizoen, zie apart nieuwsitem! Interesse of ken je iemand die mogelijk interesse heeft, neem contact op met TVJO Stijn Dermul op 0485 78 03 84 of stijn_dermul@hotmail.com

Matchbal: nvt.

.

SV Jabbeke – Provinciale Beloften, vrijdag om 20u

Bogaertstadion, Vlamingveld 14, 8490 Jabbeke, terrein 1.

Scheidsrechter: dhr. Nico Verbeke.

.

Gewestelijke U21

vrij weekend