Aarsele-trainer Tom Ovaere, ex-KFCM,  begon met 7 spelers die aan de aftrap stonden vorig weekend in de competitiematch op Dosko Beveren. In het andere kamp waren er dit slechts 2, Simon Vanmarcke en Alessandro Buyse -ook in de basis tegen Boezinge- begonnen aan deze oefenpartij. De andere basispionnen kregen ofwel een snipperdag ofwel een invalbeurt aan de rust. Op het kwartier dé kans voor de openingstreffer voor Aarsele. Een thuisspeler trok alleen richting doel, doelman Simon Toebaert redde tot tweemaal toe knap. Bij de 3e poging in evenveel seconden werd hij op de lijn bijgestaan door Jarne Popelier. Toch was het KFCM die tot scoren kwam aan de overzijde, na voorafgaande actie Seppe Claeys werkte Eduard Baekelandt af: 0-1. Minuten later viel de 1-1: de bal geraakte niet weg en Gianni Beernaert besloot in de kortste hoek. Nog voor de rust verscheen Eduard Baekelandt voor doel en werkte beheerst zijn 2e goal van de avond af: 1-2, meteen de ruststand. Na de pauze viel aan beide zijden nog een doelpunt: eerste trapte de matchwinnaar van afgelopen zaterdag, Michiel Vandromme, een elfmeter tegen de touwen (1-3) en een kwartier voor einde legde ex-KFCM’er Dennis Truyaert met een afstandsshot de eindcijfers vast: 2-3.

.

KFCM: Toebaert, Den Baes, Deneir, Popelier, Vandromme, Platteau (46′ Blomme), Vanmarcke (46′ Kodia), Baekelandt, Verbrugghe, Claeys en Buyse (46′ Vandewoestyne).

Aarsele: Vanlierde, Lauwers, Lamont, Beernaert J, Beernaert G, Vandersteene, Callens, Dupont, Van Der Plaetsen, Heyerick en Vanhove. Ingevallen: Truyaert, Huyghelier, Van Luchene S, Decoster, Van Luchene L en Tytgat.

Doelpunten: 32′ Baekelandt (0-1), 36′ Beernaert G (1-1), 40′ Baekelandt (1-2), 49′ Vandromme (1-3, pen) en 72′ Truyaert (2-3).

Gele kaarten: /

Scheidsrechter: dhr. Gilles Fockedey.

.

Volgende wedstrijd: SC Wielsbeke – KFCM, zondag 7 oktober om 15u