In een teleurstellende finale op een barslecht veld had KFC Varsenare – die nota bena KFC Meulebeke uitschakelde in de 1e ronde – verlengingen nodig om de overwinning, en zodus de promotie naar Eerste Provinciale, naar zich toe te trekken. Het enig doelpunt via Delcampe in minuut 99 kwam er na een geharrewar bij een hoekschop. Er vielen maar liefst 10 gele kaarten en 1 rode. Het o zo ambitieuze VK Dadizele mag zich allicht opmaken voor een extra jaartje in 2e Provinciale.

Dadizele kan echter ook nog promoveren als Zwevezele alsnog komende donderdagavond de interprovinciale eindronde tot een goed einde brengt. Dan moet het zelf winnen en is het afhankelijk van de andere ploegen in hun poule. Westkapelle lijkt uitgeteld na hun 4-4 gelijkspel op HO Veltem als is dit mathematisch nog niet zeker.

De kans is groot dat KFCM ook volgend seizoen opnieuw uitkomt in de A-reeks. In de loop van week 5 juni volgen de reeksvoorstellen, op donderdagavond 8 juni stemmen de ploegen dan voor de definitieve reeksindeling.

.

KFC Meulebeke feliciteert langs deze weg KFC Varsenare met hun promotie naar de mooiste reeks en wensen hun volgend seizoen veel succes in Eerste Provinciale!

.

Vrijdag 9 juni: spelersvoorstelling met aansluitende BBQ – vergeet niet in te schrijven!