Zondagvoormiddag werd een overeenkomst bereikt met de 43-jarige Chris Van Den Broucke om vanaf volgend seizoen de sportieve leiding te nemen gezien onze huidige coach Bruno Derveaux straks de overstap maakt naar Harelbeke. De nieuwe T1 is woonachtig in Pittem en momenteel voor zijn 4e seizoen trainer bij Zeveren (Oost-Vlaanderen). Chris is een zeer ambitieuze, sportieve, jonge trainer die graag met jongeren werkt en het clubbelang ook niet uit het oog verliest. Hij is bezit van een UEFA-B diploma. Chris, alvast van harte welkom! (Maak hieronder kennis met onze nieuwe T1!)

En intussen werd gisterenavond de 2e inkomende transfer afgerond: de sterkhouder van Zeveren, de 21-jarige Arthur Declercq, maakt eveneens de overstap naar KFCM! Arthur woont in Rumbeke, kende zijn jeugd bij SV Roeselare en maakte erna de overstap naar Deinze. Hij is een centrale verdediger of een verdedigende middenvelder en brengt eveneens gestalte in het elftal. Welkom Arthur!

Chris Van Den Broucke IMG_4943 Arthur Declecq

Vlnr: T1 Chris Van Den Broucke, voorzitter Kurt Declerck, Chris, Pieterjan Delbaere en Arthur Declercq.

Nader kennis maken met onze nieuwe T1 voor volgend seizoen:

Chris Van den Broucke is tewerk gesteld in Quadrant en is samenwonend in Pittem met Vicky Dinneweth (verzorgende bij Familiehulp). Hij heeft twee kinderen: een dochter Chiara van 20 jaar (studeert psychologie in Gent) en een zoon Alessio van 17 jaar (sportschool Meulebeke), voetballend bij Mandel United. Zelf sport hij ook nog heel graag (fietsen – zwemmen) waar hij zijn energie uit haalt.

Voetbalcarrière begonnen bij de jeugd van KSV Roeselare en daarna volgende eerste elftallen: Dentergem ( 3de prov ), Sint-Jan Wingene ( 2de prov ), Zwevezele ( 3de prov >> 2de prov ), Ruiselede ( 1ste prov ), Veldegem ( 2de prov ), KVC Wingene ( 2de prov ), Dosko Kanegem ( 3de prov , kampioen in 4de ) en Maria Aalter ( 4de prov , kampioen in 4de).
.
Trainerscarrière: 4 jaar elite jeugd SV Roeselare en momenteel zijn 4e jaar T1 bij Zeveren Sportief ( promotie van 3de >> 2de en vorig seizoen 2de + eindronde ).
.
Vanwaar uw interesse in de vacature bij KFCM? ”Na het mislopen van de vacature als T1 in Aalter ( gestrand op de 2de plaats ), was ik gebrand om deze kans met beide handen te grijpen! Meulebeke heeft al jaren een goeie NAAM … is dicht bij mijn deur en heeft een schitterende accommodatie! Mijn eerste indruk was vooral positief : had onmiddellijk een goed  gevoel! Het bestuur toont gezonde ambitie, net dit spreekt me enorm aan en maakt de uitdaging ook zeer boeiend. Vooral de terugkeer van Jari Bourgeois en het kunnen samen houden van bijna de volledige kern benadrukt de ambitie.”
.
Wat kunnen we verwachten van Chris Van Den Broucke volgend seizoen? “Een ploeg met ambitie moet op alle vlakken vooruit willen en zichzelf scherp zetten. Ik ben verantwoordelijk voor het sportieve en zal op dat vlak ook terug stappen vooruit moeten zetten. Met een versterkte spelerskern zal ik van in het begin van het nieuwe seizoen een duidelijke structuur meegeven waarin we gaan werken …… met spelers die leider zijn en spelers die dan meer een dienende rol hebben! Tot slot wil ik het bestuur van KFC Meulebeke bedanken voor het vertrouwen en vind ik het een eer om voor jullie mooie club te mogen werken.”
.
BBQ BINGO 2019