Onze U15 spelen straks de halve finales van Jeugdcup Het Nieuwsblad!

Heen 13/3 – 19u30: KFCM vs De Panne ** Terug 20/3 – 19u30: De Panne vs KFCM

Een straffe prestatie van de jongens van trainer Bjorn Destatsbader!

We laten daarom de trainer even aan het woord…

“Het was voor mij een nieuwe uitdaging om dit voetbalseizoen van start te gaan, ondertussen al een 11 jaar en dit met spelers die al vele jaren samen speelden van kleinsaf aan, en dit  waar er vroeger regelmatig  spelertjes werden uitgeplukt van ploegen als Kortrijk en Wielsbeke, maar ondanks zijn onze jongens en meisjes die in Meulebeke bleven toch altijd blijven geloven in zichzelf en blijven doorgaan voor hun favoriete  sport, en met resultaat dat je niet altijd hoeft te verleggen naar andere ploegen.

Mijn ploeg is met een mindere start van het seizoen begonnen maar ik zag al vlug wat er fout liep. Met de juiste trainingen te kunnen aanbieden en de juiste mentaliteit, goede sfeer die er was en het sterke karakter, dat het een ploeg is die nog veel progressie kon maken en dit is gebleken na enkele maanden. In de competitie staan we momenteel 3 punten achter de eerste.

We zijn ook nog altijd in de running  in de beker die we telkens de woensdag spelen. Waar we momenteel ook al veel  verder zijn geraakt dan iemand had kunnen denken . We hebben al Westhoek tegen gekomen, Harelbeke, Vrasene, de volgende ploeg is De Panne. Dit zal iets boven ons kwaliteiten zijn maar we geloven in onszelf als ploeg en blijven er voor gaan en zien wel wat de toekomst ons brengt.

Maar één ding is zeker, met de juiste ingesteldheid als team dat je veel verder kan komen en dat is gebleken wat maakt dat we opnieuw trotse spelers, ouders en trainer hebben.

Voor mij nu al geslaagd : TOP TEAM !”