We zijn intussen op de vooravond van het nieuwe voetbalseizoen… uw dienaar gelaste wat ‘verlof’ in op de website, niettemin werd achter de schermen druk aan het komende voetbaljaar gewerkt. U had nog enkele nieuwtjes tegoed, bij deze…

Aanpassing website aan voetbaljaar ’18-’19 tijdens de komende weken…

.

FOTO’S SPELERSVOORSTELLING

Vrijdag 22 juni vond de spelersvoorstelling / openingsvergadering plaats voor het 1e elftal, de beloften en de U21 met aansluitend een gesmaakte BBQ!

Hierbij de foto’s… klik hier.

 

FOTO’S DEELNAME BERENSTOET

Onder een loden zon nam KFC Meulebeke deel aan de vijfjaarlijkse Berenstoet op de Berenfeesten op zondag 1 juli. Een plezante bedoening op een zomerse geslaagde dag…

Hierbij de foto’s… klik hier.

 

REEKSINDELING  BELOFTEN

In laatste instantie vervoegde Blauwvoet Otegem nog de A-reeks om zo toch aan 16 ploegen te komen. Oorspronkelijk waren er het er ook zoveel maar door de promotie van SV Oostkamp naar 3e Amateurs dienen hun beloften ook nationaal te spelen waardoor er ‘slechts’ 15 ploegen resteerden. Dit is de volledige reeks voor onze Provinciale Beloften:

SC Blankenberge, VV Tielt, KFCM, KWS Oudenburg, SK Eernegem, Exc Zedelgem, VV Oostduinkerke, KSV Jabbeke, KV Dosko Beveren, KSV Bredene, KSV De Ruiter Roeselare, KSV Rumbeke, KFC Varsenare, SK Oostnieuwkerke, Club Roeselare en Bl. Otegem. .

 

EERSTE TRAINING A/B-KERN

Zondag trappen we het nieuwe seizoen af op Ter Borcht! Dan – om 10u - is er de 1e training voorzien voor het 1e elftal en de beloften.

Spelers kunnen hun lidgeld vereffenen, de kledij per speler ligt inmiddels klaar!

1e oefenwedstrijd is voorzien de week erop op RC Lauwe en dit tegen Wevelgem City (zondag 22 juli om 16u). .

 

COMPETITIESTART – BEKER v BELGIË

De 1e twee competitiewedstrijden zijn reeds een tijdje gekend en werden reeds op onze Facebookpagina geplaatst. Eerst, op zondag 2 september, maken we de verplaatsing naar WS Lauwe. De week erop, allicht op zaterdag 8 september, ontvangen we SK Vlamertinge. De volledige kalender zal worden bekend gemaakt door het Provinciaal Comité eind volgende week, dan pas kunnen we onze thuismatchen aanvragen om op zaterdagavond af te werken.

In de Beker van België, op zondag 29 juli om 16u, werden we geloot tegen… jawel SV Wevelgem (op verplaatsing). De ploeg die deze wedstrijd wint, stoot door naar de volgende ronde en moet dan naar… Visé (vorig seizoen 2e in 3e Amateurs). Geen cadeau… want de rit naar Visé is maar liefst 200 km, van een onlogische 2e ronde gesproken. Wevelgem-KFCM straks een heruitgave van België-Engeland? Een wedstrijd die niemand wenst te winnen…!?

.

REF WORDEN

Schrijf je vanaf nu in voor de nieuwe cursus ‘Word Scheidsrechter’!
Inschrijven kan via volgende link: http://www.belgianfootball.be/nl/inschrijven-voor-een-opleiding-tot-scheidsrechter
Meer info te vinden op onze website: http://www.cursus.scheidsrechterstielt.be/

NO REF NO GAME!

-(lees verder onder de afbeelding)-

IMG_3713

TRAINERS GEZOCHT

Voor volgend seizoen is rood-wit nog op zoek naar een trainer voor de U6, U10 en U13.

Ook zoekt KFCM nog trainers die onze voetbalstage willen begeleiden van 20/8-24/8. Mensen met interesse kunnen Stijn Dermul contacteren: 0485 / 78 03 84 of stijn_dermul@hotmail.com !

.

TECHNIEKTRAINING – VOETBALSTAGE – INITIATOR C

We zitten niet stil bij KFC Meulebeke… in het kader van een nog betere jeugdopleiding en met oog op Provinciaal Jeugdvoetbal (seizoen ’19-’20) organiseert KFCM & het ‘Overleg Jeugd’ volgende initiatieven.

Ook spelers (of trainers) van andere clubs zijn uiteraard welkom! Alle info hieronder!

* Techniektrainingen: Techniektrainingen – 2018

* Voetbalstage: Voetbalstage – grote vakantie 2018

* Cursus Initiator Getuigschrift C: Initiator Voetbal – Getuigschrift C

TECHNIEKTRAINING 2018

VOETBALSTAGE ZOMER 2018

INITIATOR VOETBAL getuigschrift c 2018