Steun KFCM met een heel kleine moeite!

Verzamel de steuncodes die je ontvangt in uw Carrefour winkel – ook bij onze sponsor in de Carrefour Market te Meulebeke – en bezorg deze aan een bestuurslid!

Ofwel kunt u gerust zelf de unieke code ingeven via onderstaande link, is op 1 2 3 in orde gemaakt en zo steunt u uw favoriete club!

Hoe meer codes, hoe beter!

Rood-wit is uw dankbaar!

https://steunjesportclub.carrefour.be/how-supporter

carrefour home

Spaar voor een mooie uitrusting voor onze club !

Beste,

Als sportclub kijken wij zonder twijfel uit naar een normaal seizoen, maar een aantal vraagtekens zullen nog even blijven hangen.

Kunnen we weer voortbouwen aan een gezonde club, die ook financieel verder de toekomst aan kan?

Carrefour wil, samen met de Rode Duivels, onze club graag een helpende hand bieden.

Met de “Steun je sportclub”-campagne biedt Carrefour een eenvoudige manier om enerzijds het clubgevoel te versterken en anderzijds een mooie materiële ruggensteun te verkrijgen voor onze voetbalclub.

Vanaf 5 mei 2021 tem 12 juli 2021 kunnen we als club sparen voor een mooie sportuitrusting die elke sportclub goed kan gebruiken.

Hoe meer leden, vrienden en sympathisanten jullie allen kunnen motiveren om mee te sparen in de “Steun je sportclub” campagne, hoe meer producten onze club kan bestellen.

Vanaf 5 mei 2021 tot en met 12 juli 2021 krijgt elke klant in alle Carrefour-winkels in België en op Carrefour.eu op vertoon van de Carrefour Bonus Card per aankoopschijf van €20 of bij deelnemende producten telkens 1 steuncode.

* Leeggoed, tabak, sigaretten, gemeentelijke vuilniszakken, telefoon-, herlaad-, geschenk-, vervoerskaarten, postzegels, betaalmethode (type Paysafecard) en andere wettelijke uitzonderingen komen niet in aanmerking voor deze
actie.

Via volgende weblink kunnen jullie de steuncodes RECHTSTREEKS voor onze mooie voetbalclub inscannen :

Kies een club (carrefour.eu)

Weblink – toelichting actie :

Hoe werkt het? – Supporter (carrefour.be)

Dank bij voorbaat om deze actie en bijgevolg onze voetbalvereniging te steunen !

carrefour Hans