ALLE WEDSTRIJDEN KOMEND WEEKEND

Zie helemaal onderaan deze pagina!

.

Eerste Elftal – SK Oostnieuwkerke, vrijdag om 20u

Dr. Leo Abeele Stadion, Sportcentrum Ter Borcht (via Ter Borchtlaan), terrein 1.

Scheidsrechters: dhr. Hein Demeyer, bijgestaan door dhr. Jurgen Munghen en dhr. Geert Bossuyt.

Lappenmand/geschorst: Gillian De Wulf is geschorst na zijn rode kaart tegen Diksmuide. Marijn Vandewalle en Alexander Anne blijven onzeker. ** Bij de bezoekers is Vanclooster er niet bij door een dubbele boeking vorige week.

Weetjes: Vrijdag voor de wedstrijd is er een RECEPTIE aangeboden door KFCM in de voetbalkantine voor zijn sponsors, de supportersclub en het college van burgemeester en schepenen. Aan de rust zijn er broodjes voorzien. ** Na de thuismatch tegen Zonnebeke op zaterdag 4 december (18u) is er een ETENTJE in de kantine voor spelers/staf/supporters/sponsors/bestuur/sympathisanten/…, te noteren in uw agenda! Alsook: zondag 13 maart treffen we Blankenberge in ons eigen Dr. Leo Abeele Stadion, voor de wedstrijd is er een FOOTLUNCH, verzorgd door Ma Kwizien. ** Op zaterdag 2 oktober is er opnieuw de ETHIAS CROSS op Ter Borcht! Kaarten zijn ook te verkrijgen in voorverkoop in onze voetbalkantine! www.berencross.be ** Op zondag 31 oktober trekken we met de BUS naar Blankenberge, info onderaan!

Ploegfoto’s en individuele foto’s: een tijdje terug werden de ploegfoto’s en aparte foto’s genomen van de A-kern en B-kern: klik hier.

Matchbal: Café / bistro De Veldbloem, Bruggesteenweg 38 te Meulebeke – bij Patrick!

.

SC Wielsbeke – Provinciale Beloften, donderdag om 20u

Hernieuwenburg, Rijksweg 314 – 8710 Wielsbeke, terrein 2.

Scheidsrechter: dhr. Stephan Boucke.

MATCHEN KFCM

klik op foto om groter te zien

busreis naar blankenberge